Şimdi Ara

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!! (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
75
Favori
53.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antalya 5M Migros mağazasından 388Tl olan Ray-Ban gözlüğü 194Tl'ye aldım. Hiç ihtiyacım olmamasına rağmen fırsata kayıtsız kalamadım. Tam %50 diyemeyiz, piyasada en ucuz 340Tl idi ama gerçekten ciddi bir indirim olduğu ortada. Erman Bey'e bu fırsatı sunduğu için teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kişi bir koda girin vereyim dedim kimse çıkmadı. İlk pm atana kod vereceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

3 kişi bir koda girin vereyim dedim kimse çıkmadı. İlk pm atana kod vereceğim.

Tesekkurler dostum.arkadaslar marmara forumda olan varsa pm atsin hemen..

• ankizmir kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle erman bey kampanya için cok teşekkür ediyorum. Ayrıca İzmir Optimum magazasındaki Gülçin hanım cok yardımcı güler yüzlü bi hanımdı onun gösterdiklerinden birini aldım kendisine burdan tesekkür ediyorum
  • ARKADAŞLAR GÖRÜLSÜN DİYE BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM. DÜN GÖZLÜK ALACAKTIM LİMİT YETERSİZ GELDİ AYIRTTIM BUGUN ALACAGIM. İZMİR OPTİMUMA GİDECEK VARSA 1 ADET KODUM VAR GELİR BENLE ALABİLİR.
  • pm atmıştım fakat buradan da yazayım alışverişte kullanabileceğim kod verebilirmisiniz acaba ?
  • Uzun süren araştırmalarım sonucunda bulunduğum ilde olmadıgı için bu gün babama persol steve mcqueen model gözlüğü aldırmış bulunmaktayım.

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!!

Erman Bey e fırsat için teşekkür ederim.
  • Merhaba, Erman bey sağolsun başka bir optik magazasinda bakip beğendiğim bir modelin üst modelini ankara magazasinda bulabildim... Tag heuer 7509 modelini 480 liraya satin aldim. Camda çok küçük 2 kilcal çizik vardi ama başka bir mağazada model bulunmadigi için mecburi bir alisveris oldu. Ekstra bir kilif ve cam temizleme spreyi hediyeleri oldu. ankara magazasi calisanlari usenmeden yardim ettiler. Tekrar teşekkürler
     Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaac -- 30 Mart 2014; 20:39:40 >

• İlk pm atana bir adet kod

• Merhaba,

Boşa çıkan kodlar olabiliyor, bu akşam 22.00'a kadar kullanılmak üzere PM atabilirsiniz.. Saygılar

• Kampanya için çok teşekkürler, ayrıca Marmara forum çalışanlara da ilgi ve alakaları için ayrıca teşekkür ediyorum. Uzun süredir herkesin bu kadar memnun olduğu kampanya görmemiştim, çok iyi oldu bu kampanya, hemde tam sezon öncesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

Merhaba,

Boşa çıkan kodlar olabiliyor, bu akşam 22.00'a kadar kullanılmak üzere PM atabilirsiniz.. Saygılar

kod alabilirmiyim acaba ? pm atarmısınız .?
  • yunuss.10 arkadaştan bir kod aldım forum marmaraya gelebilecek arkadaşları beklerim
  • Arkadaşlar son cagrımdır yarım saat sonra gidecegim İzmir Optimuma gidecek varsa benim kodla beraber gidebiliriz.
  • bir kodum var. kullanamadım. ilk özel mesaj atana vereceğim.
  • istanbul için kodum mevcuttur. ilk pm atana verilecek...

verildi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihzone89 -- 30 Mart 2014; 17:50:37 >
  • Rayban 2140 / 902 / 50mm ekartman

gözlüğü eğer gidip de bakabilecek benim için alabilecek varsa sevinirim. Ancak bu saatten sonra bu ihtimale 1% veriyorum
  • bu öğlen metrocity'den oakley marka bir gözlük aldım ama mağazadan alırken dikkat etmemiştim. sonradan fark ettim. gözlüğü oakley marka bez bir kılıfa koymuşlar. acaba oakley kutu mu yok yoksa bana mı kılıfla verdiler?
  • Eşimle birer Prada güneş gözlüğü aldık İzmit'ten. Erman Bey'e ve mağazada bize yardımcı olan Seda Hanım'a teşekkürler.
  • Erman bey,
    Kampanyanızdan dolayı çok teşekkür ederim. bugun forum İstanbul dan 717 tl lik alışverişim oldu, 25 tl 'ye bile gözlük aldık. Onur bey yardımcı oldu bize, çok ama çok ilgili bir arkadaş, tekrardan kendisine teşekkürlerimi iletirseniz sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.