Şimdi Ara

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!! (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
75
Favori
53.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maalesef ürünlerinizi kargoya veremedim yurtiçi, Aras ve mng kargo çavuşoğlu şubeleri kapanmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa zafer plaza dan tag heuer 9205 aldım 290tl ye gayet ilgililerdi teşekkür ederim

• Jestia kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle güzel günlerde kullanmanızı dilerim.. sizinle ilgilenen arkadaşın ismini öğrendiyseniz paylaşabilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

Merhaba, öncelikle güzel günlerde kullanmanızı dilerim.. sizinle ilgilenen arkadaşın ismini öğrendiyseniz paylaşabilir misiniz?

Kod alabilirmiyim

• Erman beye bize bu fırsatı tanıdığı için teşekkür ediyorum.
    Kod sayesinde rayban 3501,D&G 4162P güneş gözlüğü ve D&G 5113 numaralı çerçeveye 580 TL karşılığı sahip olduk.
    O mudur,şu mudur derken Marmara Forum mağazasında yaklaşık 1 saat kalmışızdır.Bizimle sabırla ilgilenen personele de teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 29 Mart 2014; 18:12:42 >
  • Kodu olan varmi arkadaslar

• Bu fırsat için çok teşekkür ediyorum Kanalici nickli üyeye..

2 adet güneş gözlüğü, 1 adet optik gözlük aldım kampanya dahilinde. Hepsine 650 tl verdim, inanılmaz bir fiyat gerçekten (ki sadece camlar piyasada 300 tl).. Ankamall mağazasında çalışan bayanda çok ilgili ve güleryüzlüydü sağolsun. Ben model sormaktan çekindim ama kendisi bana gözlük denetmekten usanmadı.

Gerçekten çok memnun kaldım, bundan sonra kesinlikle ilk tercihim Şişli Optik Ankamall mağazası olacak..

• Biz bugün Bağdat Caddesinden alışveriş yaptık. Çocuklara ve kendimize hem optik hemde güneş gözlüğü aldık. Açıkçası kampanyanın sonuna gelindiği için pek fazla çeşit olacağını düşünmüyordum, ancak çok fazla çeşit ve iyi markalar vardı. Bu durumda beklediğimin üstünde alışveriş yaptık.

Erman Bey'e ve Bağdat Caddesi Magrabi personeline, özellikle ilgisinden ötürü Özlem Hanıma teşekkür ederiz.
  • Kampanya için Erman Beye ve etiler mağazası çalışanlarının sıcak ilgilerine çok teşekkür ederim. Bende 2 tane güneş gözlüğü aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete.

Bu fırsat için çok teşekkür ediyorum Kanalici nickli üyeye..

2 adet güneş gözlüğü, 1 adet optik gözlük aldım kampanya dahilinde. Hepsine 650 tl verdim, inanılmaz bir fiyat gerçekten (ki sadece camlar piyasada 300 tl).. Ankamall mağazasında çalışan bayanda çok ilgili ve güleryüzlüydü sağolsun. Ben model sormaktan çekindim ama kendisi bana gözlük denetmekten usanmadı.

Gerçekten çok memnun kaldım, bundan sonra kesinlikle ilk tercihim Şişli Optik Ankamall mağazası olacak..

Mete Bey Merhaba,

Öncelikle güzel günlerde kullanmanızı dilerim..
    Ankamall mağazamız dahil olmak üzere kalan birkaç Şişli Optik mağazamız da Magrabi Optical olarak revize edilecektir. Aynı veya daha kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz. Her zaman bekleriz. Saygılar.

• Bugün ViaPort'a gitmiştik. Kodu yarın kullanacaktım ama abim ve yeğenim gözlük beğeninde kullaniverdik. Magazadakiler güleryüzlü ve cok yardimseverdiler. Hasan Bey de bizle cok ilgilendi, kendisine de buradan tekrar teşekkür ederiz.

• Bagdat caddesinden 4 gozluk aldik tesekkurler..kullanmayacak olan varsa kod rica ediyorum lutfen..

• yunuss.10 kullanıcısına yanıt
    Yunus arkadaşımıza diğer arkadaşlar gibi bende çok teşekkür ediyorum. Kendisini bayağı bir uğraştırdım ama Allah razı olsun diyelim. Magrabi Optical firmasına da çok teşekkürler...
  • Ankamall de Kendime uygun gözlük bulamadım kodumu ilk mesaj atana verebilirim.

• İstanbul da değildim ama babama kaybettigim gözlüğün aynisini aldirdim. Rb3183 004/9A nette en ucuz 330 du. Kanalici sayesinde 218 e almis olduk. Kampanya için teşekkürler. Fakat farklı illerde olan arkadaşlar içinde kampanya yapilsa çok iyi olur. Malesef isteyip te alamayan çok arkadaş oldu forumda. Tekrar teşekkürler kanalici.

• bugun gidip 1 tanede hanıma gözlük aldım.Prada 240 a geldi.Tekrardan erman beye teşekkürler
  • Oncelikle @kanalici beye cok tesekkur ederim.izmir optimumdanv3 adet gozluk lens ve solusyon aldim.oradaki Niyazi bey cok ilgili ve sicakkanliydi kendisinede cok tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

Erman bey online alışveriş imkanı bekleyen bizler içinde bir kampanya bekliyoruz.çevremde online bir kampanya olduğunda gözlük almak isteyen çok arkadaşım var.herkesle firmanızı ve kampanyanızı paylaştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekken5

Oncelikle @kanalici beye cok tesekkur ederim.izmir optimumdanv3 adet gozluk lens ve solusyon aldim.oradaki Niyazi bey cok ilgili ve sicakkanliydi kendisinede cok tesekkur ederim

En soldaki erkek gözlüğünün markası ve fiyatı nedir acaba ?

• Bu kampanya sayesinde tüm Türkiye Wayfarer sahibi oldu

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.