Şimdi Ara

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!! (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
75
Favori
53.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tekken5

Izmir ici kullanmayacak arkadasbvarsa yada bugun oglen saatlerinde orada olacak varsa katilabilirim.2 gun once mesaj attim kod icin ancak donus yapmadi arkadas.

Hocam bir saat sonra optimumdayiz elimizde kod var gelicek varsa gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok mu bir hayırsever kod verecek ya da alışverişini benime birlikte yapacak?
  • İşte DH en güzel yanı bu dayanışma hali.. Bu arada dağıtılan kodların en az yarısı kullanılmadı, bu demektir ki bir bu kadar daha boşta kod var. Aynı hassasiyeti kullanmayacak arkadaşların göstereceğine ve bir diğerinin yararlanmasını sağlayacağına inanıyorum. Boşa çıkıp tarafıma ulaşan kodları dün akşamdan başlamak üzere sırayla son dakikaya kadar paylaşacağım.

Herkesi tebrik ediyor iyi alışverişler diliyorum..
  • Biraz önce forum istanbul mağazasından bir adet Porsche Design güneş gözlüğü, 4 kutu lens, 4 kutu solution aldım. %50'nin üstüne 3 kutu lens alana 1 kutu hediye + 2 kutu solution alana ikincisi %50 indirim kampanyasından da yararlandım.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

Biraz önce forum istanbul mağazasından bir adet Porsche Design güneş gözlüğü, 4 kutu lens, 4 kutu solution aldım. %50'nin üstüne 3 kutu lens alana 1 kutu hediye + 2 kutu solution alana ikincisi %50 indirim kampanyasından da yararlandım.

Teşekkürler

Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle..
  • Bizde eşimle birlikte bursa zafer plaza şubesinden alışverişimizi tamamladık. 650 civarı ürüne 325 tl verdik. Hizmetten çok memnun kaldık bizimle selçuk bey ilgilendi. İşini seven ve düzgün yapan arkadaş öyleki eşim onlarca gözlük denedi ancak son olarak selçuk beyin gösterdiği ilk gözlüğü aldık. Kampanya için çok teşekkürler. Hizmet içinde @kanalici

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

Biraz önce forum istanbul mağazasından bir adet Porsche Design güneş gözlüğü, 4 kutu lens, 4 kutu solution aldım. %50'nin üstüne 3 kutu lens alana 1 kutu hediye + 2 kutu solution alana ikincisi %50 indirim kampanyasından da yararlandım.

Teşekkürler

Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle..

teşekkürler
  • Arkadaşlar az önce bir rayban wayfarer polarize güneş gözlüğü, yine ray ban normal cerceve yuzde 60 inceltilmiş cam ile kayınbabama bi topten gunes gozlugu aldık ve 919 liraya mal oldu, benim için yılın fırsatı oldu buradan sayın kanalıcıya ve viaportta bizimle çok ilgilenen gülfem hanıma sonsuz teşekkür ederim.

• Kod lazım arkadaşlar istanbul için öğrenciyim

kullanmayacak olan varsa p.m alabilrmiyim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quakka -- 29 Mart 2014; 16:09:10 >
  • Forumda yardımlaşan çok arkadaş var,gözlük almaya gideceklerle haberleşip aynı kodla sizde alılveriş yapabilirsiniz.bende bir kod vardı ankaradan bir arkadaşa verdim.

• Elime Ankara için geçerli bir kod geçti. İhtiyacı olana verebilirim.

• Bugun akbatidan kendime tag heuer esime prada aldik. Gayet uyguna . Sagolun tekrar

• Rayban numarali optiklerde kod var mi acaba? Ozellikle Rb5225 icin istiyorum. Nereye gitsem 325tl den asagisi yok.

• Bu arada dün mağaza çalışanının dediğine göre yeni kanunla beraber lensler reçeteyle satılıyormuş. Ben son 6 aydır lens almadığım için bilmiyordum.

• Bugün bende Metrocity ve Akmerkez'den alışverişimi yaparak Magrabi Optik macerama son verdim. En büyük ve çok çeşitin olduğu mağaza kesinlikle Metrocity , bugün toplamda 1400, 3 gün önce de 375 tl harcadım, istanbul dışında yaşayıp da gözlük almak isteyen 3 forumdaşımızı da gözlük sahibi yaptım.

Ayrıca birlikte alışverişe gidecek olan ilk 3 ya da daha fazla kişiye 1 adet kod vereceğim. Tek kişinin değil çok kişinin yararlanmasını istiyorum. Herkes kendi tutarını ödeyebilir burada sıkıntı yok ayrı ayrı parça parça ödeme var. Lütfen özel durumum var diyip tek başınıza kod istemeyin. Bu konu altında birleşip şu şu şu kişilerle beraber alacağız diyen ilk gruba vereceğim. Lütfen hile hurda yola girmeyin.

Bize bu fırsatı sunduğu için başta Erman beye, daha sonra Metrocity , Akmerkez ve Etilerde çalışan herkese ilgi ve yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.

• Forumistanbuldan lens aldım ilk girdiğimde lens fiyatını sordum elemanlar marka sormadan 70 lira dedim hangisi diyince oasys dedi ama tutumu hoş değildi açıkçası. Sonra 4 al 3 öde ile %50nin kullanılamayacağını söyledi, ödeme esnasında sistemde düşünce müdürüme sordum uygulanabiliyormuş dedi. Lenslerin birinin uzun tarihlisini istediğimde elimde yok dedi (4 er taneden 2 kutu aldım aşağıdaki dolap gayet doluydu, bakmadı bile.) açıkçası uygun fiyata aldım kendi adıma teşekkür ederim arkadaşa fakat birdaha Forumistanbul şubesine çok avantajlı bir fiyat olmazsa girmem açıkçası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Bugün bende Metrocity ve Akmerkez'den alışverişimi yaparak Magrabi Optik macerama son verdim. En büyük ve çok çeşitin olduğu mağaza kesinlikle Metrocity , bugün toplamda 1400, 3 gün önce de 375 tl harcadım, istanbul dışında yaşayıp da gözlük almak isteyen 3 forumdaşımızı da gözlük sahibi yaptım.

Ayrıca birlikte alışverişe gidecek olan ilk 3 ya da daha fazla kişiye 1 adet kod vereceğim. Tek kişinin değil çok kişinin yararlanmasını istiyorum. Herkes kendi tutarını ödeyebilir burada sıkıntı yok ayrı ayrı parça parça ödeme var. Lütfen özel durumum var diyip tek başınıza kod istemeyin. Bu konu altında birleşip şu şu şu kişilerle beraber alacağız diyen ilk gruba vereceğim. Lütfen hile hurda yola girmeyin.

Bize bu fırsatı sunduğu için başta Erman beye, daha sonra Metrocity , Akmerkez ve Etilerde çalışan herkese ilgi ve yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.

3 kişiden biri de benim.saolsun Yunus arkadaş birbirimizi tanımamıza rağmen zaman ayırdı,modellerin resmini çekti,telefonla aradı ve kampanyadan yararlanmamıza vesile oldu.kendisine çok teşekkür ediyorum.

• Bursa zafer plazadan bi rayban optik ve satis temsilcisi arkadasin buyuk tavsiyeleriyle seiko marka optik cam aldim..

Evren bey'e de ayrica tesekkurlerimi iletiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Bugün bende Metrocity ve Akmerkez'den alışverişimi yaparak Magrabi Optik macerama son verdim. En büyük ve çok çeşitin olduğu mağaza kesinlikle Metrocity , bugün toplamda 1400, 3 gün önce de 375 tl harcadım, istanbul dışında yaşayıp da gözlük almak isteyen 3 forumdaşımızı da gözlük sahibi yaptım.

Bende Yunus arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. Onca işinin gücünün arasında bize vakit ayırdı. Tanışmamamıza rağmen Konya'da ikamet ettiğim için benim adıma alışveriş yaptı. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Kampanyayı düzenliyen Magrabi firması ve değerli çalışanlarına da ayrıca teşekkür ederim.

• Konuyu açana, kodu gönderene, akasya avm magrabi optic den Mehmet'e çok teşekkürler. Allah razı olsun. Ray-ban almak için gittim. Maui Gim marka süper bi gözlük alıp çıktım. Amerikan markası imiş, Japonya'da el yapımı olarak üretiliyormuş. 426 tl idi, 213 tl ödedim. Gerçi kodum olmasa %20 indirim zaten yapılacaktı, ama %50 çok iyi geldi. Biraz çene yapıp, özel ilaçlı kalem ve temizleme bezlerinden oluşan hediyeyi de aldım. Tşk.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.