Şimdi Ara

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!! (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
75
Favori
53.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende samsun piazza mağazanızda iki seferde olmak üzere 4 adet gözlük aldım bu kampanyayı düzenlediği için Erman beye alisveristeki ilgileri ve bilgilendirmeleri icin mağaza çalışanları özellikle Hüseyin ve Veli beye çık teşekkür ederim bundan sonra optik alışverişlerinde magrabi ilk tercihim olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LithuM

quote:

Orijinalden alıntı: tekken5

Oncelikle @kanalici beye cok tesekkur ederim.izmir optimumdanv3 adet gozluk lens ve solusyon aldim.oradaki Niyazi bey cok ilgili ve sicakkanliydi kendisinede cok tesekkur ederim
     Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!!

En soldaki erkek gözlüğünün markası ve fiyatı nedir acaba ?

armoni markası 175 tlye geldi

• Çok teşekkürler. Bende sonunda istediğim gözlüğe kavuştum. Pazartesi günü elime geçecek camı da yapılacağı için.
  • Bugun bende bagdat caddesinden 1optik,2 gunes gozlugu aldim. Toplamda 940 tl odedim. Kampanya icin tekrar tesekkurler.

• Yarin herhangi bir magazasina ugrayacak arkadaslar bana pm araciligiyla ulasabilirse birsey sormalarino rica edecegim

• Bir adet kod lütfen

• kampanya yarın da geçerlimi acaba
  • daha once forum istanbula gittim kodu kullanmadan ciktim personel ilgisizliginden
    bugun marmara foruma gittim.Isim vermem yanlis olur cunku rizasini almadim.Hanimefendi ilgilendi
    fiyatlar konusuna gelince
    AR 8008 5001R5 Giorgio Armani 236.86 tl
    Tom Ford 319 Solange 28F 61- 462.12 tl
    porsche design p 8567 61 a 417.79 tl
    belki bu modellerden almak isteyenler icin on bilgi olur
    tesekkurler kanalici
    iyi alisverisler
  • Eşime ve kendime Marmara forum mağazasından, Chanel ve Rayban aldım. Biraz pahalı modeller seçtik ama sağolsun @Kanalici sayesinde uygun fiyata aldım. Kod için Teşekkürler. Mağaza çalışanları da çok ilgilendiler.

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!! Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!! Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öz... -- 29 Mart 2014; 23:45:24 >

• Ankara icin kod alabilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kodu olup da kullanmayacak olanlar alayınızı sevgi ve saygı ile selamlıyorum
  • Bu gün bende 3 gözlük aldım Akmerkezden

Prada Erkek
    rayban Erkek
    D&G Bayan

toplamda 697 TL verdim 6 taksit yaptırdım 3+3 bonus kanpanyasından.
    Sağolsun çıtı pıtı bir hanım arkadaşımız sıkılmadan çok yardımcı oldu.
    Her şey için teşekkürler.
  • Kanalici'ne teşekkür ederim. 2 gözlük aldım. Elbette tüketici adına net %50 indirim değil yapılan indirim fakat yine de piyasaya göre gayet iyi fiyatlarla aldık gözlükleri.
    Ekstra yapılan % bilmem kaç indirimle firma bir gözlükten kazanacağı ekstra 50 liradan feragat etti belki ama peynir ekmek gibi satılan gözlükler sayesinde sürümden kazandı.
  • erman bey kampanyanızdan ve anlayışınızdan dolayı size çok teşekkür ederim.sayenizde güzel bir gözlüğü güzel bir fiyata eşime aldım.başka bir yakınımada hediye aldım.
    ayrıca izmir optimum mağazası çalışanı gülçin hanımada ilgisinden,doğru tespit ve yerinde yönlendirmelerinden dolayı teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankizmir

erman bey kampanyanızdan ve anlayışınızdan dolayı size çok teşekkür ederim.sayenizde güzel bir gözlüğü güzel bir fiyata eşime aldım.başka bir yakınımada hediye aldım.
    ayrıca izmir optimum mağazası çalışanı gülçin hanımada ilgisinden,doğru tespit ve yerinde yönlendirmelerinden dolayı teşekkür ederim.

iyi günlerde kullanmanızı dilerim..
  • Magrabi Opticale ve bu fırsatı bize sunduğu için,Erman beye teşekkür ediyorum.
    Arkadaşımla beraber forum İstanbul mağazasından iki adet güneş gözlüğü aldık.Mağaza personeli Onur beyde,aldığım gözlüğü seçmende bana çok yardımcı olmuştur.Teşekkürler...
  • Kampanya icin tesekkurler

• yok mu bi kodu olan hayırsever yahu su öğrenciyi bi sevindirin :(
  • Ankara Ankamall mağazasından 1 optik 1 de güneş gözlüğü aldım.
    Öncelikle bu kampanyayı sağlayan Kanalici'ya daha sonra 2 saat boyunca sabırla gözlük denememe yardımcı olan ve bıkmayan Burcu hanıma teşekkür ediyorum.

Umarım daha sonra yine böyle bir kampanya yaparsınız.
  • magrabi mağazalarının listesini eksiksiz olarak nerede bulabiliriz? mesela kendi sitesinde samsun mağazası gözükmüyor. sonra bir arkadaş en büyük mağazasının metroport avm olduğunu yazmış ama metroport avm de magrabi mağazası gözükmüyor.

Erman Bey, en büyük mağazanız istanbulda neresi? Ayrıca en azından istanbuldaki mağazaların adlarını yazabilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mugelondon -- 30 Mart 2014; 10:23:51 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.