Şimdi Ara

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!! (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.198
Cevap
75
Favori
53.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankamall de çeşit yok kampanya uzatılsın
    Kod isteyen varsa ilk alıntı yapana yolluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiluetAntares

bu öğlen metrocity'den oakley marka bir gözlük aldım ama mağazadan alırken dikkat etmemiştim. sonradan fark ettim. gözlüğü oakley marka bez bir kılıfa koymuşlar. acaba oakley kutu mu yok yoksa bana mı kılıfla verdiler?

Merhaba, Oakley'nin bazı spor modelleri hariç kutu verilmez çünkü yurtdışından markadan bu şekilde gelmektedir. Bez kılıf temizleme bezi olarak kullanılmak üzere üretilmiştir. Saygılar..
  • Bugün Adana Optimum Şişli Optikten 1 adet Prada Linea Rossa PS 03O 03OS 1BO/3M1 ve 1 adet Rayban 6248 54 optik çerçeve aldım ve 404₺ ödedim oldukça uyguna geldi. Erman Bey'e ve mağazada benimle fazlasıyla ilgilenen hanımefendiye teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

quote:

Orijinalden alıntı: SiluetAntares

bu öğlen metrocity'den oakley marka bir gözlük aldım ama mağazadan alırken dikkat etmemiştim. sonradan fark ettim. gözlüğü oakley marka bez bir kılıfa koymuşlar. acaba oakley kutu mu yok yoksa bana mı kılıfla verdiler?

Merhaba, Oakley'nin bazı spor modelleri hariç kutu verilmez çünkü yurtdışından markadan bu şekilde gelmektedir. Bez kılıf temizleme bezi olarak kullanılmak üzere üretilmiştir. Saygılar..

Keske kampanya bir hafta daha uzatilsa, secim yuzunden gidemedik bir turlu..

• kampanya uzatılması mümkünmü?
    yeni haberim oldu
  • Erman Beye ve metrocity mağazası çalışanlarına buradan tekrar teşekkür ederim. Kampanya sayesinde 3 tane güneş gözlüğü almış oldum. Bugün Erman Bey tekrar yardımcı oldu, müşteri ve çözüm odaklı bakış açınız çok güzeldi. Sadık müşterinin böyle kazanılacağını düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemaster1

Erman Beye ve metrocity mağazası çalışanlarına buradan tekrar teşekkür ederim. Kampanya sayesinde 3 tane güneş gözlüğü almış oldum. Bugün Erman Bey tekrar yardımcı oldu, müşteri ve çözüm odaklı bakış açınız çok güzeldi. Sadık müşterinin böyle kazanılacağını düşünüyorum.

Gözlük, optik sektörüne çok farklı bir bakış açısı getirmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda siz değerli ziyaretçilerimizi memnun edebiliyorsak ne mutlu. İyi günlerde kullanmanızı diler, her zaman bekleriz.
  • Bugün 1 adet rayban 1 adette emporio armani siparişim oldu. ama ne hikmetse armani kılıfı verilmedi dandik bi kılıf verildi ve yanlarından bez ve sprey verilmedi. elinizde mi yok yoksa bilerek mi vermediler anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: betakors4n

Bugün 1 adet rayban 1 adette emporio armani siparişim oldu. ama ne hikmetse armani kılıfı verilmedi dandik bi kılıf verildi ve yanlarından bez ve sprey verilmedi. elinizde mi yok yoksa bilerek mi vermediler anlamadım?

merhaba.. Alışverişinizi hangi mağazamızdan yaptınız? Markanın kılıfını istediniz mi? sprey normalde verilmemekte, bez kılıftan çıkar ekstra talebiniz olursa Magrabi bezlerinden verilir..
  • Emp. Armani optik çerçeve aldım bugün FORUM İstanbul dan, kampanyayı düzenleyen kanalici ye teşekkür eder, yenilerini bekleriz...

• Kanalici K kullanıcısına yanıt
    izmir optimumdan yapmıştım alışverişimi. magrabi bezlerinden de verilmedi. Ayrıca Gülçin hanıma cok cok teşekkür ederim.
  • Merhaba..

22.00 itibariyle kampanyamız sonlanmıştır. Umarım hepiniz memnun kalmışsınızdır. Ben; DH üyelerine özel böyle bir kampanya yapmaktan dolayı çok mutluyum.

Mağaza özelinde ve/veya marka özelinde kampanyalarımız devam edecek ve ben elimden geldiğince sizleri haberdar edeceğim.

Sizleri mağazalarımızda ağırlamaktan her zaman gurur duyarız. Hatamız olduysa affola.. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: betakors4n

izmir optimumdan yapmıştım alışverişimi. magrabi bezlerinden de verilmedi. Ayrıca Gülçin hanıma cok cok teşekkür ederim.

Mağaza bezi ekstra talebiniz olursa verilir. Ne zaman avm ziyaretiniz olursa geçerken isterseniz arkadaşlarımız yardımcı olacaktır.. Aldığınız ürünün ve verilen kılıfın fotoğrafını PM olarak benimle paylaşırsanız yarın konu ile ilgilenmek ve tarafınıza dönüş yapmak isterim. saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanalici -- 30 Mart 2014; 22:59:27 >
  • kanalicine tesekkurlerimi sunuyorum. Bu kampanyadan bir rayban optik gozluk ve cam ayrica gunes gozlugume numarali cam aldim. 280tl+136tl toplam odemem oldu. boyle bir kampanya icin tekrar tesekkurler...

• Ben spreyi ücret ödeyerek aldım, indirimle beraber 2,5 tl idi. Son kullanma tarihine 1 yıl var.

Kanalici ye bu kampanyadan dolayı, özellikle Etiler mağazasıyla sınırlıyken çabası sonucu genele yaydığı için teşekkür ederim. Annem için de bir tane alacaktım ama zamanı yoktu, yeni kampanyalarınızı dört gözle bekliyorum.

• bu kampanyayı düzenleyenlere teşekkür ederim. ayrıca metrocity mağazası çalışanlarına ve mağaza müdürüne de ayrıca teşekkür ederim. çok ilgiliydiler. bir adet Ray-Ban 8313 CARBON FIBRE polarize aldım. 319 lira ödedim.
  • ben özelden yazdım buraya da yazayım. erman beye, magrabi optical'a ve çalışan arkadaşlara bu kampanya için çok teşekkür ederim. tek gözlük fiyatına 3 adet gözlük aldım...umarız devamı gelir. bu kampanya için tekrar tekrar teşekkurler
  • online kampanya için ikna edemedik bir türlü. sağolsunlar forumdan hiç kimsede yardımcı olmaya yanaşmayınca gözlüğümüzü alamadık ama yinede iyi kampanyaydı.
  • 3 adet gozluk aldik bugun marmara forum magazasindan kampanya iyiydi tesekkurler.

• cok guzel kampanyaydı erman bey e cok tesekkurler
    benzer kampanya haberlerını beklıyoruz kendısınden
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.