Şimdi Ara

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
75
Favori
53.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Agresif KUZU

ustam valla bende kampanyayı görünce zarara uğradım :D. sıcak fırsatların durdurulamaz etkisi. şaka bir yana ; dediğim gibi gözlüğü günlük kullanımda sürekli takınca diğerlerinden çok daha kaliteli olduğunu anlıyorsunuz. umarım güzel günlerde kullanırsınız.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Umarım siz de iyi ve güzel günlerde kullanırsınız.
  • Herkese Merhaba,

Kampanyamız sonlandı, yararlanan arkadaşlarımız yorumlarını paylaşıyor. Genel bir memnuniyet olduğu için ben de memnun oldum çünkü bu kampanyayı sizlerin talepleri doğrultusunda bütün mağazalara yaymayı sağlayabildiğim ve sizin adınıza bir şeyler yapabildiğim için çok mutluyum.

Magrabi Ailesi olarak sizlerin görüşlerine çok önem veriyoruz. Kampanyayı genişletme şansım oldu fakat kısa sürede mağazamızın olmadığı şehirlerdeki arkadaşlara yardım etme şansım olmadı maalesef. Bundan sonraki dönemde online satış için çalışmalar başlattığımı bilmenizi isterim. Bir yandan bulunmadığımız şehirlerde mağazalar açma adına da çalışmalarımızın olduğunu bilmenizi isterim.

Herkese güneşli günler dilerim :)

Saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

Herkese Merhaba,

Kampanyamız sonlandı, yararlanan arkadaşlarımız yorumlarını paylaşıyor. Genel bir memnuniyet olduğu için ben de memnun oldum çünkü bu kampanyayı sizlerin talepleri doğrultusunda bütün mağazalara yaymayı sağlayabildiğim ve sizin adınıza bir şeyler yapabildiğim için çok mutluyum.

Magrabi Ailesi olarak sizlerin görüşlerine çok önem veriyoruz. Kampanyayı genişletme şansım oldu fakat kısa sürede mağazamızın olmadığı şehirlerdeki arkadaşlara yardım etme şansım olmadı maalesef. Bundan sonraki dönemde online satış için çalışmalar başlattığımı bilmenizi isterim. Bir yandan bulunmadığımız şehirlerde mağazalar açma adına da çalışmalarımızın olduğunu bilmenizi isterim.

Saygılarımla..

Teşekkürler ama seçim işleri ile uğraşacağız diye gidip bir türlü alamadık. Kampanyanızı uzatabilirseniz çok iyi olacak. Saygılar.

• quote:

Herkese Merhaba,

Saygılarımla..

Online kampanyanızı sabırsızlıkla bekliyoruz.emekleriniz için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kanalici K kullanıcısına yanıt
    Emeginize Saglik. Sayenizde 4 gözlük icin 2250 ödeyerek 2014 un ilk büyük yatirimini gozlerimize yaptik ailecek. Tekrar teşekkürler.

• Astoria mağazasından kendime 1 adet optik, kardeşime de güneş gözlüğü alarak kampanyadan yararlandım. Astoriadaki Selçuk bey'e teşekkür ederim, kendisi neredeyse bütün modelleri sabırla gösterip en uygun olanını bulmamı sağladı. Dün almaya gittiğimde orjinal kılıfı ve yanında temizleme kiti hediye etti.

Kanalici beye teşekkürler kampanya için, bir süredir gözlük bakıyordum ama maddi olarak alnakta kararsızdım, sebep oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 1 Nisan 2014; 17:39:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Herkese Merhaba,

Saygılarımla..

secim sebebi ile bende gidemedim kod elilimizde kaldi hic ilmazda kodu olanlar faydalanabilse olmazmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

online kampanya için ikna edemedik bir türlü. sağolsunlar forumdan hiç kimsede yardımcı olmaya yanaşmayınca gözlüğümüzü alamadık ama yinede iyi kampanyaydı.

Yanlışın var. Ben mağazaya gideceğimi bildirdim. önceki sayfaları kontrol edersen görürsün. Kimse dönüş yapmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepndark

quote:

Herkese Merhaba,

Saygılarımla..

secim sebebi ile bende gidemedim kod elilimizde kaldi hic ilmazda kodu olanlar faydalanabilse olmazmi?

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 gözlük 1 senelik lens aldım ama uzatılırsa optik cam ve birkaç tane daha gözlük almayı düşünüyorum .Uzatma imkanınız varmıdır bu kampanyayı acaba ? Böyle bir kampanya görmediğimi açıkla belirtmek istiyorum.Yurt dışı fiyatlarından bile uygundu

• quote:

Orijinalden alıntı: mrwope

3 gözlük 1 senelik lens aldım ama uzatılırsa optik cam ve birkaç tane daha gözlük almayı düşünüyorum .Uzatma imkanınız varmıdır bu kampanyayı acaba ? Böyle bir kampanya görmediğimi açıkla belirtmek istiyorum.Yurt dışı fiyatlarından bile uygundu

Merhaba,

Dediğiniz gibi daha önce yapılmamış bir kampanya fakat şimdilik böyle bir kampanya tarihi veremeyeceğim.. Başka kampanyalarımız olacak, haberdar etmeye çalışacağım..
  • quote:

quote:

3 gözlük 1 senelik lens aldım ama uzatılırsa optik cam ve birkaç tane daha gözlük almayı düşünüyorum .Uzatma imkanınız varmıdır bu kampanyayı acaba ? Böyle bir kampanya görmediğimi açıkla belirtmek istiyorum.Yurt dışı fiyatlarından bile uygundu

Merhaba,

Dediğiniz gibi daha önce yapılmamış bir kampanya fakat şimdilik böyle bir kampanya tarihi veremeyeceğim.. Başka kampanyalarımız olacak, haberdar etmeye çalışacağım..

Sizi tebrik ediyorum ki çok akıllıca bir reklam kampanyası oldu sizin için.Böyle bir mağazanın varlığından bile haberdar değildim ki günümün çoğu caddebostanda geçiyor :) Aklımda artık

• Herkese Merhaba,

Konuyu tekrar canlandırmamız mümkün oluyor mu? Yeni bir proje üzerinde çalışıyorum, olursa paylaşmak isterim.. Öncekinden farklı bir çalışma ama yinede değerlendirmek isteyen olacaktır.. Konu içeriğini güncelleme ile oluyor mu yoksa yeni konu mu açılmalı? Bilgisi olanın paylaşmasını rica ederim. Saygılar.
  • ben konuyu daha yeni okuyorum ya 2 adet gözlük alacaktım kaçırdım indirimi :( gene gelirmi böyle bi indirim acaba
  • Kanalici K kullanıcısına yanıt
    Eğer bu başlıktaki kampanyanın devamı yada neredeyse benzeri değilse yeni bir konu açmanızı öneririm. Daha yalın bilgi akışı olmuş olur ve olası kafa karışıklığının önüne geçmiş olunur..
  • Benim aldığım gözlük:

Italia Independent I-Metal

250 TL'ye mal oldu.

Saplarından biri gevşek çıktı, bugün teslim alacağım, vidaları yenilendi.

Yanına bir Oakley almadığıma pişman oldum şimdi.

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!!
  • quote:

Merhaba,

geçtiğimiz sene Şişli Optik tarafından net %50 indirim kampanyası yapılmıştı. Şişli Optik o zaman Magrabi Optik tarafından satın alınmamıştı. Lakin bu kampanya kadar ses getirmediğini söyleyebilirim.

Hatta 9 Mart 2013'te "Şişli Optik %50 İndirim - Optik ve Güneş Gözlüğü (FIRSAT - Occasion)" Giyim ve Aksesuar Sıcak Fırsatlar bölümünde konusunu ben açmıştım. Nedense ilgi çekmemişti.

%50 net indirim kampanyalarının devamlılığını yılda 1 kez de olsa çok isteriz.

• quote:

Herkese Merhaba,

Konuyu tekrar canlandırmamız mümkün oluyor mu? Yeni bir proje üzerinde çalışıyorum, olursa paylaşmak isterim.. Öncekinden farklı bir çalışma ama yinede değerlendirmek isteyen olacaktır.. Konu içeriğini güncelleme ile oluyor mu yoksa yeni konu mu açılmalı? Bilgisi olanın paylaşmasını rica ederim. Saygılar.

Ilk mesaj ve basligi guncelleyerek buradan devam etmeniz daha saglikli olur.Insanlar icin diger mesajlar da referans olarak kalir.
    3 konuda 15 mesaj yerine 1 konuda 150 mesaj daha saglamdir.
    Konuya "guncelleme" diye mesaj atsaniz zaten ilk siraya cikiyor.

• Merak ettim yeni kampanyayı.bekliyoruz

• bizde beklemedeyiz ama online alışveriş yapabiliyormuyduk acaba???
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.