Şimdi Ara

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!! (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
75
Favori
53.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mümkünse elinde fazla kod olan varmı ?yollarmısınız?
  • Kodları kullanmak için son gün ne zaman acaba bilen biri yardımcı olabilirmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithril12345

Kodları kullanmak için son gün ne zaman acaba bilen biri yardımcı olabilirmi

30 u akşam 22:00 a kadar geçerli denmişti kodlar için.
  • biz de bu akşam nişanlımla izmir optimumdaydık. Forumdan bir kaç arkadaş da vardı, Niyazi Bey ve Anıl Bey'e çok teşekkürler. Saat 22.00 de kapanış olmasına rağmen işlemler 22.30a kadar sürdü, gerçi muhabbet ve sohbetten saatin bile farkına varmadık, inanın hiç bu kadar güler yüzlü personel görmedim hayatımda.
    Ve mesajlarda gördüğüm kadarıyla sadece İzmir için değil diğer tüm mağazalarda böyle.
    Bunun için insan kaynaklarını ayrıca tebrik etmek gerek.
    Erman Bey'e de sonsuz teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul icin olan kod antalyada gecermıııı...

• Biten sıcak fırsatlara tasınmıs fakat kullanılmayan kodlar hala gecerlimi ? Ne zaman son gün belirtirmisiniz

• Bana ve ablama 2 adet gözlük aldık kayseriden. İlgi alaka çok iyiydi indirim koduyla ilede güzel fiyatlara aldık. rayban 2140 için gitmiştim ama siyah rengi kalmamıştı başka şubelerdede yoktu artık bende başka bir modeli seçtim. Teşekkürler tekrardan indirim için
  • kodunu kullanmamış olan varsa paylaşırsa özelden çok sevinirim.gözlük almak istiyordum kaç aydır, internetim kesik oldugundan konuyu görmemişim gitti güzelim indirim
  • Erman Bey, paylaşımınız için teşekkürler bende Ankara mağazasından emporio armani EA4001 model bir gözlük aldım fakat camında çizik olduğu için teslim almadım, önümüzdeki hafta içi başka bir şubeden temizini getirecekler.

• Ankara için elinde kod olup kullanmayacak veya bugün kod kullanarak alışveriş yapacak birileri varsa ben de eşlik edebilirim
    kendisine, bir kod ile birden fazla gözlük almak mümkün nihayetinde :)
  • arkadaşlar istanbul içi kodu kullanmayacak ya da kodla alışveriş yapacak olan varsa ben de katılmak isterim, kodları kaçırmışız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinoooo -- 29 Mart 2014; 10:27:34 >
  • Kardeslerim kodunu kullanmayacak varsa alabilirim ogluma gozluk almam lazim tesekkurler

• Ben pazar günü gideceğim diye kod almamıştım
    Kampanya pazara kadar devam etse çok daha güzel olurdu bence
  • Arkadaslar elimde istanbul icin kod var dun birkac magazaya baktim istedigim gozlugu bulamadim.ilk pm atana verebilirim.

Edit: tracedy6 nickli arkadasa verilmistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknaydin -- 29 Mart 2014; 11:26:08 >
  • Izmir ici kullanmayacak arkadasbvarsa yada bugun oglen saatlerinde orada olacak varsa katilabilirim.2 gun once mesaj attim kod icin ancak donus yapmadi arkadas.

• temin edilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 29 Mart 2014; 14:01:40 >
  • Kullanmayacak olan varsa bana yollayabilirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar marmara forum yada avrupa yakası herhangi bir avm'ye gidecek ve beraber alışveriş yapabileceğimiz yada kod paylaşabilecek bir hayırsever yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BuMé®@NG kullanıcısına yanıt
    Dostum selam,

Ben bugün marmara foruma gideceğim. 2 gözlük alacağım. Eğer sınır yoksa siz de alabilirsiniz benim kodla.
    Ne zaman gideceğim net belli değil fakat 2 saate kadar gitmiş olurum diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.