Şimdi Ara

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!! (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
75
Favori
53.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Indirim kodunu kullanmayacak varsa alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emporio armani gozluk+1.6 gravis %40 inceltilmis cam. 280tl. Cok iyi fiyata aldim. Sadece gozluge 240-280 arasi fiyat biciyorlardi. Konuyu acan arkadasa tesekkurler.

• ARKADAŞLAR ELİNDE FAZLA KOD OLAN, KODUNU KULLANAMAYACAK ARKADAŞLARDAN PM BEKLİYORUM.

• lvnt38 L kullanıcısına yanıt
    yüzde 50 o da.
  • İndirim kodunu Viaport mağazasında kullandım, çalışanlar çok ilgiliydi özellikle Hasan Bey'e teşekkürler
  • ankamall için kod kullanmayacak varsa almak isterim
  • Erman Bey çok teşekkürler böyle bir fırsatı bize sunduğunuz için. Hiç sıkılmadan usanmadan uğraştınız... Bizde ailecek fırsatı değerlendirmiş olduk bu akşam Akasya Avm den alışverişimizi yaptık satış görevliniz Fırat Bayram bey çok ilgilendi çok yardımcı oldu. Tekrar çok teşekkürler...

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 28 Mart 2014; 22:35:02 >

• hocam linkteki çocuk gözlüğünden sizde var mı yoksa bulabilir misiniz.

http://www.ray-ban.com/usa/sunglasses/RJ9050S%20unisex%201-clubmaster%20junior-black/8053672217742

@kanalici
  • Erman Bey, yardımlarınız ve paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Kolay değildir DH sıcak fırsatlar ahalisini memnun etmek.

Bir sorum olacak, Polo Ralph Lauren marka gözlük aldım, fakat aldığım gözlüğün orjinal kabını vermedi bayii. Onun yerine daha basit fermuarlı bir kılıf verdiler. Geri gidip orjinal kılıfı istesem alma şansım varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de alışverişimi tamamladım kendime polarize wayfarer 2140 aldım bi de bayan prada gözlüğü aldık.

yeni sezonu bu fiyatlara alabilmek çok güzel bir duygu..

kanalici ye teşekkür ederiz :)
  • Samsun Piazza için kod paylaşabilecek olan varsa pm atarsa sevinirim. Üç arkadaş gözlük alacaktık kampanyayı duyuran ve konuyu açan kullanıcı arkadaş gideceğiniz gün mesaj atın böyle çok yoğunluk oluyor dediği için yazmamıştım nasılsa 30 marta kadar devam ediyor diye şimdi de kod dağıtımı bitti deniyor. Üzücü bir durum...
  • Ankara, Ankamall için kodu alıpta kullanamayacaklar için Pm bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: seas79

Erman Bey çok teşekkürler böyle bir fırsatı bize sunduğunuz için. Hiç sıkılmadan usanmadan uğraştınız... Bizde ailecek fırsatı değerlendirmiş olduk bu akşam Akasya Avm den alışverişimizi yaptık satış görevliniz Fırat Bayram bey çok ilgilendi çok yardımcı oldu. Tekrar çok teşekkürler...

Merhaba, memnun olmanıza çok sevindim. İyi günlerde kullanmanızı dilerim :)

• yunuss.10 kullanıcısına yanıt
    Bu resim belki size yardımcı olur, aradığınız bu ise istetmeyi deneyin başka mağazalardan.

• Slmlar istanbul icin kod kullanmayacak arkadaslar pm ile kodunu yollayabilir mi lutfen cok tesekkurler simdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

Erman Bey, yardımlarınız ve paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Kolay değildir DH sıcak fırsatlar ahalisini memnun etmek.

Bir sorum olacak, Polo Ralph Lauren marka gözlük aldım, fakat aldığım gözlüğün orjinal kabını vermedi bayii. Onun yerine daha basit fermuarlı bir kılıf verdiler. Geri gidip orjinal kılıfı istesem alma şansım varmı?

Merhaba, öncelikle olumlu paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Kılıf konusunda kusura bakmayın, tekrar sizi yormayalım. PM olarak adresinizi yazarsanız P.tesi günü adınıza kargolatıyım..
  • Rb3025 modeline bakmak icin dun vialand magazasina gittim cesit az vardi acaba marmaraforum veya istanbul forum magazasinda 3025 cesit olarak varmidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xapheon

quote:

Orijinalden alıntı: Agresif KUZU

arkadaşa teşekkür ediyorum. %50 indirimle gözlüğümü aldım.

Ne kadara aldıniz acaba ?

Bende bugun full siyah olanindan aldim, model oakley jupiter squared, normal fiyati 370 lira, indirimli 185 tl. Raybanlar bunun yaninda oyucak gibi kaliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

Erman Bey, yardımlarınız ve paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Kolay değildir DH sıcak fırsatlar ahalisini memnun etmek.

Merhaba, öncelikle olumlu paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Kılıf konusunda kusura bakmayın, tekrar sizi yormayalım. PM olarak adresinizi yazarsanız P.tesi günü adınıza kargolatıyım..

Yarın bayiye gitme olanağım var, uğrayabilirim yani sorun olmaz.
    Faturamı ve gözlüğü alıp gideyim, sanırım yardımcı olurlar değilmi?

• kod almak gerekiyor mu ? artık tüm mağazalarında geçerli mi ?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.