Şimdi Ara

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!! (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
75
Favori
53.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yunuss.10

bu gözlük hangi mağazada var acaba ?

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!!

Ankara'da ankamall de var hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kod dağıtımı bitmiş arkadaşlar rica etsem elinde fazladan kod olan varsa alabilirmiyim.
  • zodiag kullanıcısına yanıt
    Pm yolladım.

@turkprince kusura bakmayın sizden önce istediler
  • Arkadaşlar konuyu biraz geç gördüm, gözlük almayı düşünüyordum bir adet kod lazım, kullanmayacak varsa pm ile iletebilirse sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agresif KUZU

arkadaşa teşekkür ediyorum. %50 indirimle gözlüğümü aldım.

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!!

Ne kadara aldıniz acaba ?
  • Kanalici K kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler, aklımızda yokken 3 adet gozluk aldık.Guzel bir fırsat oldu, Kayseri mağazasında ki arkadaşlar ilgilendiler, bu imkanı kendi olanaklarınızla ortaya çıkardığınız icin Size ayrıca teşekkür ederim.
  • Bugün Akbatı Avm'den Prada 52ps modelini aldım. 726 TL etiketi vardı. Yarı fiyatına 363 tl fiyata aldım. Sağ olsun çalışan hanımefendiler de ilgilendiler. Aslında fiyat doğubank gibi yerlerde pazarlık yapılıp alınabilecek fiyatlar ancak, büyük bir mağazadan almak güven veriyor açıkçası. Prada'nın güzel modelleri var gerçekten.
  • kod kullanmayacak arkadaşlar varsa kodu paylaşabilirler mi?
  • Bugün Ankara Ankamall mağazanıza, alışveriş yapmak için gittim. Ancak, istediğim modeller tükenmiş. Elimdeki indirim kodunu, ihtiyacı olan arkadaşlara vermek isterim.

------- Verilmiştir. ---------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkurt -- 28 Mart 2014; 22:37:00 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the_thing

Bende akasyadan aldım bu modeli.

Akasya da sadece 2 tane vardı ve güzel değillerdi. Fiyatları da çok yüksekti siz kaça aldınız ne zaman aldınız

Rb 3016 clubmaster w0366 51+21 3n modeli
    fiyatıda 334 tl %50si 167tl ye geldi. Dün aldım.
  • quote:

quote:

quote:

Bende akasyadan aldım bu modeli.

Akasya da sadece 2 tane vardı ve güzel değillerdi. Fiyatları da çok yüksekti siz kaça aldınız ne zaman aldınız

Rb 3016 clubmaster w0366 51+21 3n modeli
    fiyatıda 334 tl %50si 167tl ye geldi. Dün aldım.

Çok iyi fiyata almışsınız gerçekten

• Kod kullanmayacak olan varsa pm gönderir misiniz arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uc adet alacaktik bir tane alabildik begenmek zor oluyor. Izmir optimum sisli optikteki arkadaslar ilgililer, firsat icin tesekkurler, tekrar olursa yine seve seve aliriz

• Ben bugün izmir optimum şişli optikten kod ile Prada 53ns aldım. 296 tlye geldi. Ben oradayken bir kaç kişi daha bu şekilde alım yaptı.
    Çalışanlar güzel, fırsat güzel. Konuyu açan firma görevlisi arkadaşa teşekkür ediyorum.
  • Xapheon X kullanıcısına yanıt
    378 tl idi %50 ile 184 tl ye geldi. şunu demeliyim geçen sene alınmış exess ve rayban rb 3308 ve oxydo marka gözlüğüm var. bunu bugün taktıktan sonra diğerlerinin gerçekten fazla birşey ifade etmediğini gördüm. ( bu arada kendi düşüncem bu ).

edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agresif KUZU -- 28 Mart 2014; 21:45:27 >
  • Merhaba, kod dağıtımı bitmiştir. Pm atmanıza gerek yoktur..

Kullanmayacak arkadaşlar var ise ihtiyacı olanlar ile paylaşır diye umuyorum.

Umarım memnun kalmışsınızdır. İyi akşamlar dilerim.
  • Enox marka güneş gözlüğü arıyorum bulabileceğimiz bir yer varmı yardımcı olurmusunuz ?
  • Kullanmayacak varsa alabilirim ihtiyaç hasıl oldu tam da biter bitmez
  • Ankara için kod kullanmayacak olan varsa ben de alabilirim. Teşekkürler.

Edit: @muratkurt kodunu verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesimk06 -- 28 Mart 2014; 22:52:10 >
  • Aynen kod kullanmayacak olan varsa alabilir miyim? Aslında takip ediyordum ama bu aralar girmedim türkiye genelinde olmuş, kaçırdık...
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.