Şimdi Ara

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!! (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
75
Favori
53.070
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Lens için sizden lens için yazılmış doktor reçetesi istediler mi?Bana bugün Marmara forum mağazasında reçete yoksa lens veremeyiz dediler.

numaralı lensler için istiyorlar.

internet satışlarında aramıyorlar ama bildiğim kadarı ile reçetesiz satış yasak
  • Arkadaşlar Tag heuer optik çerçeve var mı mağazalarda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrwope

quote:

Orijinalden alıntı: L@civert

Ben bugüne kadar lenslerimi hiç reçeteyle almadım. Zaten doktor reçete yazmıyor, kontrolden sonra kağıda bc ve dia numaralarını yazıyor. Bir kişi de sormadı reçete diye.

Optik ürünler için recete gerekiyor ki ben alamadım.Recete veriyorlar ve doktorum sağolsun nazarlık niyetine 4 tane OASYS lens verdi denemem için.Hoşuma gitti bugün de 2 kutu aldım yaz için

Ben de oasys kullanıyorum. 2006 dan beri aralıklı olarak lens kullanıyorum. Farklı modellerde ve özelliklerde lens tecrübelerim oldu. Optik, eczane, internet üzerinden lensler aldım. Bir kişi bile sormadı reçeteniz nerede diye.

Zaten o günden bugüne devlet hastanesi, özel klinik, askeri hastane, üniversite hastanesinde muayene oldum. Hiçbirisi reçete vermedi. Dediğim gibi bc ve dia değerlerimin yazılı olduğu bir kağıt verdiler, başka da bir şey almadım. Hatta devlet karşılamıyor zaten, reçete yazamıyoruz diyen dahi oldu.

Belki de dediğiniz gibi olması lazımdır, benim deneyimlerim bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Alt limit 1000 tl olmuş

Kaynak?

• Kampanya icin cok tesekkurler. Oakley holbrook modelini amerika fiyatindan ucuza aldim 328 liraydi fiyati 164 liraya 4 taksit akmerkez magazanizdan aldim. Abd fiyati 100-120 dolar civari.

• Burbery ve prada da normalde % kac indirim var acaba bilgisi olan var mı? Magazada olanvarsa sorabilir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvnt38 -- 28 Mart 2014; 16:48:33 >
  • yunuss.10 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam kaynak nedir eğer boyleyse bu aksam gidecektim gitmeyeyim boşa?

• oguzhan83 kullanıcısına yanıt
    evet var. yanlış hatırlamıyorsam 750-800 civarından başlıyordu fiyatları.
  • quote:

Alt limit 1000 tl olmuş

Doğru mu bu?
    Boşuna gitmeyelim eğer böyle bişey varsa.

• Stroma kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Linea rossa 56ms. Cok arastıramadım var mı bu model hakkında bilginiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc.nc -- 28 Mart 2014; 16:38:46 >
  • Kanalici hocama teşekkür ederim. 1 saat önce aldım ben, herhangi bir limit söz konusu değildi.
  • quote:

Alt limit 1000 tl olmuş

Alt limiti forumdan kod ile gidenlere uygulatmıyorum. Kod ile mağazaya gidenleriniz olur da böyle birşeyle karşılaşırsanız mağazanın bana ulaşmasını söyleyin lütfen.. DH ZİYARETÇİLERİ İÇİN ALT LİMİT UYGULAMASI YOKTUR ARKADAŞLAR.. Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

quote:

Alt limit 1000 tl olmuş

Alt limiti forumdan kod ile gidenlere uygulatmıyorum. Kod ile mağazaya gidenleriniz olur da böyle birşeyle karşılaşırsanız mağazanın bana ulaşmasını söyleyin lütfen.. DH ZİYARETÇİLERİ İÇİN ALT LİMİT UYGULAMASI YOKTUR ARKADAŞLAR.. Saygılar

O zaman Bağdat şubenizi arayıp bilgi verin. Ben kodum olduğunu söylediğim halde bana 1000 liralık alışverişe %50 yapıyoruz dedi. Bende bişey alamadım haliyle daha dün etilerde 400 lira harcadım böyle bişey yoktu dedim. Çalışan bana bugün yeni mail geldi böyle bir şart koyulmuş dedi. Tüm mağazalarda aynı mı diye sordum evet hepsinde aynı diye belirtti. Sonra akasya avmye gittik orada model çok az kalmıştı fakat alt limit bizde yok öyle bi mail gelmedi dedi. Nasıl iş anlamadım

• ankamall mağazasından tag heuer zenit modelini aldım 394 Tl ödedim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

quote:

Alt limit 1000 tl olmuş

O zaman Bağdat şubenizi arayıp bilgi verin. Ben kodum olduğunu söylediğim halde bana 1000 liralık alışverişe %50 yapıyoruz dedi. Bende bişey alamadım haliyle daha dün etilerde 400 lira harcadım böyle bişey yoktu dedim. Çalışan bana bugün yeni mail geldi böyle bir şart koyulmuş dedi. Tüm mağazalarda aynı mı diye sordum evet hepsinde aynı diye belirtti. Sonra akasya avmye gittik orada model çok az kalmıştı fakat alt limit bizde yok öyle bi mail gelmedi dedi. Nasıl iş anlamadım

Çok haklısınız, gerekli uyarı mağazaya verildi.. Kesinlikle DH ziyaretçilerine alt limit uygulatmıyorum..

• bende bugün metrocity den

1 adet rayban 4196 kahverengi 200 tl
    1 adet prada linea rossa 311 tl
    4 adet airoptix aqua lens 67.5 tl (3 alana 1 bedava)
    2 adet opti free lens solusyonu 20 tl alıp toplamda 604 lira ödedim.

Kanalıcı arkadaşa çok teşekkürler.Donanımhaberden geldiğimi söyledim.
    Bu arada mağaza çalışanı seda hanım bizimle çok iyi ilgilendi.Kendisine burdan bir kez daha teşekkür ediyorum.
  • İnanılmaz memnun kaldım ilk defa içime sinen bir gözlük alabildim sonunda.Aldığım model amazon linkini veriyorum.

http://www.amazon.com/Maui-Jim-Sugar-Sunglasses-421-02-Neutral/dp/B002TX2VVW/ref=cm_cr_pr_product_top

PolarizedPlus 2 technology si olsun hafifliği olsun suratıma oturması olmasın.Bidaha rayban falan para vermem.

İndirimle 213 tl ye aldım. Kanalıcı teşekkür ederim kod için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonjustice

İnanılmaz memnun kaldım ilk defa içime sinen bir gözlük alabildim sonunda.Aldığım model amazon linkini veriyorum.

http://www.amazon.com/Maui-Jim-Sugar-Sunglasses-421-02-Neutral/dp/B002TX2VVW/ref=cm_cr_pr_product_top

PolarizedPlus 2 technology si olsun hafifliği olsun suratıma oturması olmasın.Bidaha rayban falan para vermem.

İndirimle 213 tl ye aldım. Kanalıcı teşekkür ederim kod için.

Merhaba,

Piyasadaki gözlük camlarının en kalitelilerinden birini almışsınız diyebilirim. Marka Türkiye'de çok bilinmiyor ama kalitesi üst düzey. Güzel günlerde kullanın..

• Arkadaşlar, kod dağıtımı bugün 16.00'a kadar yapılacaktı.. 16.00 sonrası 22 arkadaş kod talebinde bulunmuş.. Kod sistemimiz kapanmıştır, elimde kalan kodlardan sırayla dağıtacağım ama bu kodların sonunda elimden birşey gelmeyecek.. KOD DAĞITIMI BİTTİ diyebiliriz.. Kod almış olup kullanmayacak olanlar var ise paylaşırlarsa ihtiyacı olanlar faydalanır.. Bu vakitten sonra mağazaya kodu olmadan giden ziyaretçilere mağazalarımız yardımcı olamayacaklar. Elinde kodu olup mağazalarımıza giden ziyaretçilerimiz kodlarını 30 Mart 22.00'a kadar tüm mağazalarımızda kullanabilecekler..

Bu arada tekrar hatırlatmak isterimki DH ziyaretçilerine alt limit UYGULANMAMAKTADIR. İstediğiniz ürünü %50 indirimli olarak alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtatar19

bende bugün metrocity den

1 adet rayban 4196 kahverengi 200 tl
    1 adet prada linea rossa 311 tl
    4 adet airoptix aqua lens 67.5 tl (3 alana 1 bedava)
    2 adet opti free lens solusyonu 20 tl alıp toplamda 604 lira ödedim.

Kanalıcı arkadaşa çok teşekkürler.Donanımhaberden geldiğimi söyledim.
    Bu arada mağaza çalışanı seda hanım bizimle çok iyi ilgilendi.Kendisine burdan bir kez daha teşekkür ediyorum.

Reçete istediler mi lens için?

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.