Şimdi Ara

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
75
Favori
53.070
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam İzmir mağazasına gittim. Sağolsun Anıl Bey yardımcı oldu. Yalnız özellikle çok uygun fiyata gelen gözlükler forumdaşlarım tarafından alınmış. Anıl Beyin söylediğine göre iki günde 25ten fazla kişi gelmiş, genelde birden fazla almışlar. Neyse, bir tane eşime, bir tane kendime gözlük aldık. Eşime rayban wayfarer (200tl), bana yanks'ın polarize bi modelini (75tl) aldık (Ekstra cam yaptırmak zorunda olduğumuz için biraz daha fazla ödedik tabi).
    Sonuç itibariyle Kanalici arkadaşımıza (ve emeği geçenlere) teşekkür ediyorum. Piyasadan daha uyguna gözlük almış olduk.
  • sasamkn kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum ansayfada listede 363 lira yazılmış demekki kendi içinde de fiyatlar değişiyor o modelin ya da subeden subeye değişiyor fiyatlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eleasar

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Benim beğendiğim gözlükler , nasipse artık yarın ikisini alacağım

http://www.sunglasshut.com/us/8053672212747 Emporio Armani

http://www.sunglasshut.com/us/8053672222944 Prada Linea Rossa

http://www.sunglasshut.com/us/805289653653 Rayban Clubmaster

http://www.sunglasshut.com/us/805289424314 Rayban New wayfarer

Ankaradaysan Linea Rossa'yı arkadaşım aldı başka varmıdır bilmiyorum.

Yok hocam istanbuldayım burada mağaza çok

• jebaha J kullanıcısına yanıt
    363 olanın camı polarize değil, benim aldığım polarize camlı. Polarize camlı gözlükler her zaman daha pahalı oluyor ondan kaynaklı bir durum.
  • Bağdat caddesinde alışveriş yaptım.Orda bulunan elemanlardan çok memnun kaldığımı söyleyebilirim.Fiyatlar muazzam ve limiti yüksek bir kartım vardı.Kendimi tutamasam görevli arkadaş baya bir ürün aldırtacaktı Elemanlarınız hitab etmeyi,ikna etmeyi biliyor.Kampanya uzar ise zeiss optik cam almayı da düşünüyorum.Şu an sıkışık halimle iki gözlük 2 çift lens ve lens solüsyonu aldım.Kazancınızın bol olmasını dilerim
     Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!!

• Lens için sizden lens için yazılmış doktor reçetesi istediler mi?Bana bugün Marmara forum mağazasında reçete yoksa lens veremeyiz dediler.
  • Optik cam Fiyatları için sıcak olmadığını belirten arkadaşlar oldu, Optik cam alanlar yorumlanabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: s0Lid

Optik cam Fiyatları için sıcak olmadığını belirten arkadaşlar oldu, Optik cam alanlar yorumlanabilir mi

Ben bugün almayı düşünüyorum. Yorumlardan anladığım kadarıyla çerçeveler makul fiyatta ama özellikle de inceltilen camlar biraz tuzlu oluyor. Tabi camın kalitesi de önemli.

EKLEME: sadece çerçeve alıp camları farklı bir yerde alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 28 Mart 2014; 15:39:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

Merhaba,

Ek bilgi olarak İstanbul'da tarafınızca hiç ziyaret edilmeyen mağazalarımız Akbatı ve Vialand. Çeşit bulmanız anlamında yardımcı olabilir diye düşündüm.

Akbatı AVM [ Magrabi Optical ]
    Akbatı AVM Sanayi Mh. Esenkent Mevkii 1655 Sk. No 6 MNO 200
    Esenyurt | İSTANBUL
    Tel: (0212) 777 75 17

Vialand [ Magrabi Optical ]
    Yeşilpınar Mah. Şehit Metinkaya Sok. No:145
    Eyüp | İSTANBUL
    Tel: (0212) 777 63 49

*İzmit, Antalya ve Samsun mağazalarımıza ilgi az oldu..
    *Ankara, İzmir ve Kayseri mağazalarımız tarafınızca yoğun ilgi gördü..

Sizleri de bilgilendirmek istedim..
    Herkese hayırlı Cuma'lar dilerim..

Hocam biraz once Akbatı magazanızdan prada gözlük aldım. Gözlükler yakısmadıgı için su ana kadar hic gözlük almamıstım. İlgili mağaza personelinize ve size teşekkürler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Lens için sizden lens için yazılmış doktor reçetesi istediler mi?Bana bugün Marmara forum mağazasında reçete yoksa lens veremeyiz dediler.

Ben recete ile gittim.Zaten recete olmadan almazsın hiç bir firma satmaz.En azından bana satmadılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: L@civert

quote:

Orijinalden alıntı: s0Lid

Optik cam Fiyatları için sıcak olmadığını belirten arkadaşlar oldu, Optik cam alanlar yorumlanabilir mi

Ben bugün almayı düşünüyorum. Yorumlardan anladığım kadarıyla çerçeveler makul fiyatta ama özellikle de inceltilen camlar biraz tuzlu oluyor. Tabi camın kalitesi de önemli.

Zeiss 5,50 numara cama 960 gibi bir fiyat dediler.Daha önce cam diye plastik alanlara pahalı gelir ama çok uygun.Zeiss i nadir gözlükçü firma satar.Şu an 5 numara gözlüğüm var zeiss camlı 0,5 numara için değiştirmedim yaz için lens ve güneş gözlüğü aldım wayfarer

• Alt limit 1000 tl olmuş

• İstanbul Viaport mağazasındaki stok, ürün çeşitliliği bakımından bilgi verebilecek var mı?
    Boşuna gitmeyelim eğer fazla bişey kalmamışsa.
  • Ben bugüne kadar lenslerimi hiç reçeteyle almadım. Zaten doktor reçete yazmıyor, kontrolden sonra kağıda bc ve dia numaralarını yazıyor. Bir kişi de sormadı reçete diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: nc.nc

quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

Merhaba,

Ek bilgi olarak İstanbul'da tarafınızca hiç ziyaret edilmeyen mağazalarımız Akbatı ve Vialand. Çeşit bulmanız anlamında yardımcı olabilir diye düşündüm.

Akbatı AVM [ Magrabi Optical ]
    Akbatı AVM Sanayi Mh. Esenkent Mevkii 1655 Sk. No 6 MNO 200
    Esenyurt | İSTANBUL
    Tel: (0212) 777 75 17

Vialand [ Magrabi Optical ]
    Yeşilpınar Mah. Şehit Metinkaya Sok. No:145
    Eyüp | İSTANBUL
    Tel: (0212) 777 63 49

*İzmit, Antalya ve Samsun mağazalarımıza ilgi az oldu..
    *Ankara, İzmir ve Kayseri mağazalarımız tarafınızca yoğun ilgi gördü..

Sizleri de bilgilendirmek istedim..
    Herkese hayırlı Cuma'lar dilerim..

Hocam biraz once Akbatı magazanızdan prada gözlük aldım. Gözlükler yakısmadıgı için su ana kadar hic gözlük almamıstım. İlgili mağaza personelinize ve size teşekkürler ...

hayırlı olsun hangi modeli aldınız

• Pm attım kod rica edebilir miyim?
  • Kod ıcın pm

• quote:

Orijinalden alıntı: L@civert

Ben bugüne kadar lenslerimi hiç reçeteyle almadım. Zaten doktor reçete yazmıyor, kontrolden sonra kağıda bc ve dia numaralarını yazıyor. Bir kişi de sormadı reçete diye.

Optik ürünler için recete gerekiyor ki ben alamadım.Recete veriyorlar ve doktorum sağolsun nazarlık niyetine 4 tane OASYS lens verdi denemem için.Hoşuma gitti bugün de 2 kutu aldım yaz için
  • Merhaba,
    Rayban 4165, 7018 ve 4171 için fiyat alabilir miyim? Bir de bu indirimleriniz İzmir mağazasında geçerli midir?
    Kod da yollarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakiza -- 28 Mart 2014; 16:07:40 >
  • pm
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.