Şimdi Ara

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
75
Favori
53.070
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bugün bursa zafer plazadan 1 adet ray ban 2140 polarize aldım. Erman beye de böyle bir fırsat sunduğu için teşekkür ediyorum.
  • kod alabilirmiyim istanbul metrocity icin rica ediyom kod bitmis ama
  • dun aksam ankara icin kod istemistim. hala gelmedi... ilgilenirmisiniz lutfen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Gucci- GG 4255 S modelinin fiyatı nedir ? Cevaplarsanız sevinirim hatuna hediye alıcamda acil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

Orijinalden alıntı: Joong

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Hocam değişim prosedürü nasıl uygulanıyor? Dün aldım ama bugün bir iki olumsuz yorum aldım. Direkt gidip başka bir gözlükle değiştirebiliyor muyuz fatura ile?

Değişimi indirimsiz fiyat üzerinden yapabileceğimi söylediler bugün bana.Yani fark ödeyeceksin değişim için.

280'e aldım gözlüğü 560'tan. Şimdi bunu verip 600 liralık gözlük almak istesem verdiğim gözlüğün üzerine 320 lira mı ödemem gerekiyor?

Dun degisim yaptim. 2 gozluk almistim. Ertesi gun degisim icin gittim. Ikisini de gercek fiyati uzerinden iade aldi. Tabi bana para vermeden. Sonra degisimden sonraki gozlukle beraber hepsini yeni satis gibi gecti. Benim onceki kod yanmış oldu. Ama yeni kod ile bastan gectiler indirimi. Ilk alisverisim 1170tlden 585e inmisti. Ikincisi 1350den 675e indi. Yani degisimden cebimden ekstra 90tl cikti. Totalde 180tl oldugu icin herhangi bir olumsuz etkilenme olmadi. Bu arada sorgususz sualsiz iade alip cok iyi ilgilendiler saolsunlar.

• Dün Ankamall şişli optikten porsche desing P8566 modelini 350 tlye aldım. ebay'de en ucuz fiyat 259$. gayet uygun ilgili arkadaşa teşekkür ederim. Mağazada pek model kalmamış ray-ban almaya gitmiştim bu nasip oldu ankara'da almayı düşünen arkadaşlara ellerinde olmayan modeller için diğer mağazalarındaki stoklarda varsa yardımcı oluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozzy_ -- 28 Mart 2014; 8:08:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanalici K kullanıcısına yanıt
    Ankara için kod alabilir miyim lütfen...
  • Merhabalar, oncelikle bu firsat icin tesekkur ederim bağdat caddesi mağazanızdan 2 3 tane gozluk almayi planliyorum, istanbul - bağdat mağazası icin kod rica edebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treach -- 28 Mart 2014; 9:33:55 >
  • PM'den mesaj yazdım hocam.
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Teşekkürler.
  • Dun aksam itibari ile, Izmir Optimum Sisli Optikten 3 adet gozluk aldim.
    1 Oakley ve 2 Armani, 1300 kusur /2 = 690tlye aldim
    Gayet memnun kaldim, Izmirdeki magazada benimle ilgilenen Anil Beydi.
    Gayet sabirli ve guleryuzlulerdi. Bir daha gozluk alacak olursam kesinlikle Sisli optigi tercih edecegim.
    @Kanalici Size de tesekkur ederim hizli kod gonderimi ve boyle bir firsat icin.
  • Öncelikle çok teşekkür ederim.
    2 adet güneş gözlüğü aldık eşimle. Mağaza yetkilileri çok ilgilendiler.

Kardeşimizi dışarı çıkınca hatırladık bu nedenle kardeşimizede gözlük hediye etmek istiyoruz.

Zafer Plaza Bursa için 1 adet daha kod alabilir miyim?
  • pm bakar mısınız lütfen?
  • sasamkn kullanıcısına yanıt
    Kaça aldınız acaba 2140'ı?

• İstanbul Marmara Forum için kod alabilir miyim yarın alışveriş yapmaya gidicem.Teşekkürler.
  • Ankara, Ankamall için kod lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: AADUUKET

İstanbul Marmara Forum için kod alabilir miyim yarın alışveriş yapmaya gidicem.Teşekkürler.

@Kanalici
  • Marmara forumdan RB3918 polarize modelini 240 aldim. Cok tesekkurler hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar prada sports serisi gözlük alan varmı 350 tl civarına geliyor önerirmisiniz ?
  • Arkadaşlar gözlük alan kişiler aldiği modelle birlikte fiyatinida yazsa çok daha güzel olacak. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: treach

Merhabalar, oncelikle bu firsat icin tesekkur ederim bağdat caddesi mağazanızdan 2 3 tane gozluk almayi planliyorum, istanbul - bağdat mağazası icin kod rica edebilir miyim?

Erman bey, bugün saat 16:00'dan önce bağdat cad. mağazanız için kod alabilirsem çok mutlu olurum, güzel bir alışveriş yapmayı planlıyorum da, teşekkür ederim tekrar :)
    @Kanalici
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.