Şimdi Ara

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!! (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
75
Favori
53.070
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rasmus61

Arkadaşlar gözlük alan kişiler aldiği modelle birlikte fiyatinida yazsa çok daha güzel olacak. :)

Dediğine katılıyorum ve birde almışken polarize mi almak gerek normal alsak gözümüze bi zararı olur mu ?
  • Dün Forum Marmara mağazanızdan optik gözlük ve cam almak için gittik. 2 personel vardı.

1 çerçeve beğendik, 2,5 numara cam ile fiyat çıkardık. indirimli hali 260 tl cam (%40 inceltilmiş), 260 tl çerçeve... toplam 520 tl dediler.
    fiyatı yüksek bulduk. farklı çerçevelere yöneldik. 1 tane beğendik, şansımıza zaten %50 indirimliymiş. sağlık olsun dedik, aldık.
    daha ucuz cam sorduk. inceltilme oranı %30 olursa, 180 tl... daha ucuzu yokmuş.
    optik çerçeve + %30 inceltilmiş camı toplam 230 tl ye aldık. onümüzdeki hafta teslim edecekler.

öyle sıcak davranma, ilgi vs söz konusu değildi. ister al ister alma modundaydılar.

az da olsa karımız oldu, o da yeter. kanalici ya teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inceyol -- 28 Mart 2014; 11:14:22 >
  • http://www.edel-optics.com.tr/Prada-den-PR-10OS-1BO3M1,2,1,17,125694,VTFZ6ABZXB13C,,.html 10os modelinden aldım ben (wayfarer kafaya küçük gelince) - 622 tl idi 311 ödedim
    arkadaş prada linea rosa aldı o da 299 mu ne ödedi.
  • Kod alabiliyor muyuz hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukisa

bir kod da ben rica edebilir miyim ?

Hocam iki gun once istemistim ama kod gelmemis hala bugun izmir sisli optikten almaya gidecegim gonderebilirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyfendi saat 16:00'a kadar demiş, heyecanla bekliyoruz kodu :)
  • Nundina1st kullanıcısına yanıt
    Polarize gözlük; yansımaları (ışıldamaları) engeller, kullanımına göre avantajları veya dezavantajları vardır, mesela deniz yüzeylerinde avantaj sağlarken telefon veya tv ekranında görüntüyü bozar, benim en çok rahatsız olduğum ise araç kullanırken ön camda dalgalanma yapması, özetle bana sorarsan gereksiz birşey, önemli olan uv o da hepsinde var zaten.

• Tommy Hilfiger satışı yok değil mi ???
  • Merhaba,

Bğdat caddesşi şubeniz için bir kod alabilirmiyim?
    Ayrıca bu kod şaşkınbakkal şubesindede kullanılabiliyormu?

Teşekkürler
  • gözlük ucuz da, optik cam çok pahalıya geliyor (gravis 150-200tl civarı).

cam fiyatlarında indirim olduğunu düşünmüyorum. o yüzden bugün cam fiyatlarıyla ilgili biraz araştırma yapıcam. gözlük fiyatları piyasaya göre %35-40 fark ediyor. bu çok iyi bir indirim. o yüzden ihtiyacınız varsa, gözlüğü bu fiyatlara kesin alın. camı da sonra taktırırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 28 Mart 2014; 11:01:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_thing

Polarize gözlük; yansımaları (ışıldamaları) engeller, kullanımına göre avantajları veya dezavantajları vardır, mesela deniz yüzeylerinde avantaj sağlarken telefon veya tv ekranında görüntüyü bozar, benim en çok rahatsız olduğum ise araç kullanırken ön camda dalgalanma yapması, özetle bana sorarsan gereksiz birşey, önemli olan uv o da hepsinde var zaten.

Doğru söylüyorsunuz, ayrıca su birikintilerindeki yansımaları da kestiği için motosiklet sürücüleri için -Allah korusun- çok tehlikeli olabiliyor polarize.

• Bende bir kod rica edebilir miyim tesekkurler simdiden

• Herkese Merhaba,

Konu içeriğinde kod isteyenlere kod gönderimi yapılmamaktadır. Özelden gelen taleplere cevap verilmeye çalışılmaktadır. En önemlisi tekrar hatırlatmak istiyorum. Bugün saat 16.00 sonrası gelen mesajlara dahil kod gönderimi yapılmayacaktır. Lütfen bu konuya hassasiyet gösterelim, yararlanmak isteyip yararlanamayan biri olsun istemem.

BUGÜN 16.00 SONRASI GELEN MESAJLARA KOD GÖNDERİMİ YAPILMAYACAKTIR. İYİ ALIŞVERİŞLER DİLERİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

Herkese Merhaba,

Konu içeriğinde kod isteyenlere kod gönderimi yapılmamaktadır. Özelden gelen taleplere cevap verilmeye çalışılmaktadır. En önemlisi tekrar hatırlatmak istiyorum. Bugün saat 16.00 sonrası gelen mesajlara dahil kod gönderimi yapılmayacaktır. Lütfen bu konuya hassasiyet gösterelim, yararlanmak isteyip yararlanamayan biri olsun istemem.

BUGÜN 16.00 SONRASI GELEN MESAJLARA KOD GÖNDERİMİ YAPILMAYACAKTIR. İYİ ALIŞVERİŞLER DİLERİM.

Az sonra şişli optike gideceğim izmit outlette, kodu verip %50 indirimi kapıyorum değil mi:) cevabınızı bekliyorum.

Ayrıca arkadaşlar da gözlük almak istiyor iş yerinden, dolayısı ile verebiliyorsanız 2 tane da kod rica edeceğim onlar için de.

PM attım hocam.

• Merhaba,

Ek bilgi olarak İstanbul'da tarafınızca hiç ziyaret edilmeyen mağazalarımız Akbatı ve Vialand. Çeşit bulmanız anlamında yardımcı olabilir diye düşündüm.

Akbatı AVM [ Magrabi Optical ]
    Akbatı AVM Sanayi Mh. Esenkent Mevkii 1655 Sk. No 6 MNO 200
    Esenyurt | İSTANBUL
    Tel: (0212) 777 75 17

Vialand [ Magrabi Optical ]
    Yeşilpınar Mah. Şehit Metinkaya Sok. No:145
    Eyüp | İSTANBUL
    Tel: (0212) 777 63 49

*İzmit, Antalya ve Samsun mağazalarımıza ilgi az oldu..
    *Ankara, İzmir ve Kayseri mağazalarımız tarafınızca yoğun ilgi gördü..

Sizleri de bilgilendirmek istedim..
    Herkese hayırlı Cuma'lar dilerim..
  • Kanalici K kullanıcısına yanıt
    Kod için pm attım

• quote:

Orijinalden alıntı: jebaha

Kaça aldınız acaba 2140'ı?

516 tl liste fiyatı vardı kodla birlikte 258 liraya geldi.
  • Dün 3 gözlük aldık kodla birlikte yarı fiyata geldi;

Rayban 4165 Liste fiyatı: 258 TL idi 129 TL ye aldık
    Rayban 3506 Liste fiyatı 383 TL idi 191,50 TL ye aldık
    Dolce Gabbana 4193 Liste fiyatı 322.88 TL idi 161.44 TL ye aldık

Bu indirim kampanyasını yaptırtan Kanalici arkadaşa ve Magrabi Optic'e çok teşekkürler.
  • Kanalici K kullanıcısına yanıt
    Az önce İzmit outlet Şişli optikten rb4147 aldım:)

Teşekkür ediyorum.

Benden önce alış yapan arkadaş da kod ile yapmış, ilgi var bence:))

Ellerinize sağlık

• arkadaşlar ankamallde rayban 3025 aynalı gözlükler bayağı var mı fiyat ne kadar?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.