Şimdi Ara

Magrabi Optical 3. DH ÖZEL Kampanya GÜNCELDIR!!! (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
75
Favori
53.063
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Gözlüklerin sahte olma olasılığı nedir arkadaşlar?Nasıl anlayabiliriz rayban için?

Mağazadan elden alınan faturalı garantili ürünler öyle b durum olacağını sanmam hocam
  • Kampanya bitti mi yaf?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

Merhaba,

bende Şişli Optik müşterisi olarak ilk Astoria Avm'deki personel Ersen bey ile muhatap olup, gözlüğümü oradan almıştım. Kendisi beyefendi ve çok nazik bir kişilik. Ersen bey'i daha sonra sanırım Kanyon Avm'deki mağazada görmüştüm. Yine aynı şekilde çok kibar ve ilgili yaklaşımı devam ediyordu.
    Sonra Astoria Avm'deki mağazanın küt saçlı, uzun boylu müdürü. O da çok ilgili bir beyefendi. Onu da bir ara Marmara Forum Avm'deki "alt kattaki - carrefour'un bulunduğu kat" mağazada görmüştüm. Aynı şekilde müşteri memnuniyeti odaklı tutumu devam ediyordu.

En son Marmara Forum Avm'deki Emre bey ile gözlük seçimi yaptım. Nezaket sahibi ve müşterinin mutlu olması için çabalayan ilgili bir kişilik.
    Metrocity'deki personelin yaklaşımı, müşteri ile ilişkisi de harikulade. Oradan da Dolce Gabbana 4162p aldığımız için biliyorum.

Sadece zamanında Şişli-Kent Optik birlikteliğinde Marmara Forum Avm'deki sarışın, orta yaşlı mağaza müdürü hanımefendi biraz soğuk bir kişilikti.

Genel olarak diğer kurumsal bazlı optik mağazaları ile karşılaştırıyorum da, Magrabi Optical gerçekten hem fiyat hem de müşteri yaklaşımı olarak ön planda.

AVM'lerdeki başka Optik Mağazalarında gözlüğün model kodunu, yüzümdeki duruşunu fotoğrafladığım için uyarıldığım bile oldu. Tabii uyarıları lafta kalıyor. Çünkü müşterinin özgürlüğünü kısıtlayamazlar. Belki ben gözlüğün duruşunu evde aileme gösterip öyle karar vereceğim. Yahut fiyat araştırması yapacağım. Sonuçta devir occassion devri.

Magrabi Optical'da ise kimse karışmıyor. En güzel yanıda bu. Fiyatlarına da güvendiklerini düşünüyorum.

Merhaba, gözlük sektörüne farklı bir bakış açısı getirmeyeye çalışıyoruz, geti bildiriminiz için çok teşekkür ederiz :) saygılar

• tekrar indirim olacak mı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

Ben benim modeli bulamadım. İzmir Optimum AVM deki Şişli Optikte, lakin Anıl bey ödemeyi alalım salı günü getirtirim sizin ürününüzü dedi o şekil yaptık. 288 TL / 7 Taksit le aldım. Aldığım model Rayban RB 3025 0001/58 58E. Şuan da nette en ucuz 363 TL mağazalarda 400-440 arası.
    Tüm Raybanlar 200 tl civarıydı benim model malesef popüleritesinden midir nedir yüksek herzaman fiyat olarak cercevesi siyah olanı sevmediğimden kıydım + 88 tl ye

quote:

Orijinalden alıntı: Victoяiatus

RB3025 58 029/P2 modelini Forum İstanbuldan 199 Liraya aldım. Ürün kutusunun yanlış verilmesi haricinde bir sıkıntı yok. Onu da ilerleyen günlerde gidip isteyeceğim, varsa alırım yoksa çokta önemli değil.

Yaklaşık 2 saat gözlük bakındım, benden çok sonra gelenler alıp gittiler, bana kimse tek kelime etmedi çalışanların hepsi olağan üstü ilgiliydi. Bir ara gözlüklü bir bey geldi, oooo sen burda sergi açmışsın dedi sanırım mağaza müdürüydü

Sonuç olarak memnun kaldığım bir alışveriş oldu. Güzel de oldu.

sadece renkleri ayrı olan 2 aynı gözlüğü nasıl 89 lira pahalı almayı başardınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 7 Nisan 2014; 1:58:25 >

• Akbatıdaki mağazadan rb3467 yi aydım. 274 TL. İnternetteki en ucuz fiyatla aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

Merhaba,

bende Şişli Optik müşterisi olarak ilk Astoria Avm'deki personel Ersen bey ile muhatap olup, gözlüğümü oradan almıştım. Kendisi beyefendi ve çok nazik bir kişilik. Ersen bey'i daha sonra sanırım Kanyon Avm'deki mağazada görmüştüm. Yine aynı şekilde çok kibar ve ilgili yaklaşımı devam ediyordu.
    Sonra Astoria Avm'deki mağazanın küt saçlı, uzun boylu müdürü. O da çok ilgili bir beyefendi. Onu da bir ara Marmara Forum Avm'deki "alt kattaki - carrefour'un bulunduğu kat" mağazada görmüştüm. Aynı şekilde müşteri memnuniyeti odaklı tutumu devam ediyordu.

En son Marmara Forum Avm'deki Emre bey ile gözlük seçimi yaptım. Nezaket sahibi ve müşterinin mutlu olması için çabalayan ilgili bir kişilik.
    Metrocity'deki personelin yaklaşımı, müşteri ile ilişkisi de harikulade. Oradan da Dolce Gabbana 4162p aldığımız için biliyorum.

Sadece zamanında Şişli-Kent Optik birlikteliğinde Marmara Forum Avm'deki sarışın, orta yaşlı mağaza müdürü hanımefendi biraz soğuk bir kişilikti.

Genel olarak diğer kurumsal bazlı optik mağazaları ile karşılaştırıyorum da, Magrabi Optical gerçekten hem fiyat hem de müşteri yaklaşımı olarak ön planda.

AVM'lerdeki başka Optik Mağazalarında gözlüğün model kodunu, yüzümdeki duruşunu fotoğrafladığım için uyarıldığım bile oldu. Tabii uyarıları lafta kalıyor. Çünkü müşterinin özgürlüğünü kısıtlayamazlar. Belki ben gözlüğün duruşunu evde aileme gösterip öyle karar vereceğim. Yahut fiyat araştırması yapacağım. Sonuçta devir occassion devri.

Magrabi Optical'da ise kimse karışmıyor. En güzel yanıda bu. Fiyatlarına da güvendiklerini düşünüyorum.

Merhaba, gözlük sektörüne farklı bir bakış açısı getirmeyeye çalışıyoruz, geti bildiriminiz için çok teşekkür ederiz :) saygılar

kampanya bitti mi?

• Valla özellikle sordum ben benim modelin fiyatının 200 lira olanı polarizesiz versiyonuymuş. Yoksa niye vereyim daha fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

Valla özellikle sordum ben benim modelin fiyatının 200 lira olanı polarizesiz versiyonuymuş. Yoksa niye vereyim daha fazla

Benim aldığım ürün polarize hocam, ama renk olarak diyorsanız bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihancndn -- 7 Nisan 2014; 7:32:54 >
  • ben de indirim kodunu geçen hafta ankamall da kullandım, adını hatırlayamadığım bir bayan ve kasada bir bey yardımcı oldular ve gerçekten yardımcı oldular! gayet kibardılar, keşke isimlerini sorsaydım. ikisini de tşkler burdan. ayrıca "maui jim" marka güneş gözlüğünü ülkemizde ilk burda gördüm başka satan yer var mı bilmiyorum, 2 adet aldım. herkse öneririm.
  • Kanalici K kullanıcısına yanıt
    zahmet edip özel mesaja bile yanıt verilmedikten sonra, bedava verseniz neye yarar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen indirimde forum istanbul mağazasından bir adet gözlük aldım, devamını da alacaktım da, dur bakalım dedim kendi kendime

Arkadaşlar gayet ilgilendiler sağolsunlar. 1 saatte beğenemedim gözlüğü. Kampanyayı yapan arkadaşa teşekkürlerimle.
  • 2 adet armani gözlüğü 420 TL ye aldım teşekkürler
  • Başlığı yeni görüyorum. Kampanya devam ediyor mu? Benim yol üstüme düşen bir mağaza yok, o yüzden soruyorum. Fiyatlar hala sıcaksa gittiğime değsin
  • İzmir Optimum mağazalarını aradık, haftasonu bitti dediler kampanya.
  • Arkadaşlar merhaba,

Rayban 2140 902 model bir gözlük aldım ancak orjinalliğinden şüpheliyim. Şöyle ki;

Youtube'de bir kaç video izledim orjinal ve sahte olanların gösterildiği. En fazla kafamı kurcalayan şey cam üzerindeki RB logosu oldu. RB logosunun orjinallerde camın içine işlendiği sahtelerinde ise üzerinde olduğu gibi bir şey gördüm. Ancak sanırım bu işlem Rayban'in modelinden modeline değişiyor. Benim aldığım 2140 wayfarer model. Eğer elinizde varsa kontrol etme şansınız var mı?

Lazerle yazılan RB logosu camın içine mi işli yoksa üzerine mi? Yani tırnakla hissedilebiliyor mu?
  • Bir gol daha yemis olduk magrabi den bana alacagim camin yuzde 30 inceltilmis olacagi soylendi ben hatta sordum inceltilmemis olani yok mu diye bana yok yuzde 30 inceltilmis en alt seviye dediler ama camlar elime gelince ogrendim ki inceltilmemis cam kullanilmamis bu nasil bir bilgilendirmedir alinmasi icin yapilan bir konusmami yoksa calisanin bilgisizligimi bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoxi -- 9 Nisan 2014; 9:48:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Arkadaşlar merhaba,

Rayban 2140 902 model bir gözlük aldım ancak orjinalliğinden şüpheliyim. Şöyle ki;

Youtube'de bir kaç video izledim orjinal ve sahte olanların gösterildiği. En fazla kafamı kurcalayan şey cam üzerindeki RB logosu oldu. RB logosunun orjinallerde camın içine işlendiği sahtelerinde ise üzerinde olduğu gibi bir şey gördüm. Ancak sanırım bu işlem Rayban'in modelinden modeline değişiyor. Benim aldığım 2140 wayfarer model. Eğer elinizde varsa kontrol etme şansınız var mı?

Lazerle yazılan RB logosu camın içine mi işli yoksa üzerine mi? Yani tırnakla hissedilebiliyor mu?

Arkadaşım benimde şüphelerim var.Geçen hafta aynı modeli aldım.Söylediğin yazıyı akşam kontrol edeceğim.Birde aklıma takılan şu olay var.

Orjinal ray-ban larda gözlük çerçevesinde made in italy yazmıyor şeklinde birşey duydum bu doğru mu ?

Benim aldığım 2140 902 modelinde yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Umitbjk

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Arkadaşım benimde şüphelerim var.Geçen hafta aynı modeli aldım.Söylediğin yazıyı akşam kontrol edeceğim.Birde aklıma takılan şu olay var.

Orjinal ray-ban larda gözlük çerçevesinde made in italy yazmıyor şeklinde birşey duydum bu doğru mu ?

Benim aldığım 2140 902 modelinde yazıyor.

Ben 3 sene önce 2140 modelini markafoni'den aldım 250 liraydı galiba,camın içinde RB logosu var tırnakla da hissediliyor.Çerçevede Made in Italy yazıyor.Son yılda değişmemişse kuralları bilemem ama benimki öyle orjinal sanıyorum Markafoni yamukluk yapmamışsa eğer

• quote:

Arkadaşlar merhaba,

RB4179 polarize için izlenimlerimi yazayım. Sorduğunuz RB yazısı camın üzerine yazılmış. Yani lazerle kazınmış değil. Hatta camı silerken silindi gitti.

Onun dışında üzerinde made in italy yazıyor. Polarizesi gerçek polarize.

Orjinalliği konusunda şahsi fikirlerimi söylemem gerekirse;
    ürün işçiliği gayet düzgün herhangi bir göze batan veya simetriyi bozan çizgiler yok.
    Rayban'ın kendi site görselleri karşılaştırdığımda farklılık yok.
    Son olarak bilinen bir mağaza olduğu için (ki sahte ürün satan bir fima olsa öğrenildiğinde ticari hayatı biter) ürün %1 yanılma payı bırakarak orjinal diyorum.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.