Şimdi Ara

Magrabi optik yaniyor. (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
19
Favori
14.204
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kodum var ve kullanacağım bilginize.
  • 52000 kisi × 400 tl = 20800000 TL
    Yaziyla yirmimilyonsekizyuzbin TL
    İnsanlar kodla gelip hic para birakmadan ciksa verilen hediyenin karsiligi bu. Kimse kusura bakmasin kimse kimsenin cebine bu kadar parayi koymaz,hediye etmez
    Bence bu kampanyada ya hatali kod gonderimi oldu,istenilenden fazla kisiye kod gonderildi. Ya da bastan bazi insanlari yararlandirip,sonra mac oynanirken kurallari degistirecekleri belliydi.
    Cunku bu kadar kod dagitilip,sonra bu kodlari baskalarinin ticari amacla kullanicagini filan hesap edememeleri mantik disi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -STAIND- -- 7 Aralık 2015; 19:39:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magrabi kampanya degisikligine gitti. 800 TL altlimit getirdiler. Kampanyayı kullanan herkese hayırlı olsun. En güzel gunlerinizde kullanmaniz dilegiyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayin erman bey
    Bu magduriyetlerin giderilmesi adina limiti 500tl ye cekilmesi ve telefona anlik kod gonderilmesi icin forumca sizden caba bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertMeteAlp -- 7 Aralık 2015; 21:59:50 >
  • Ben de alışveriş yapalı 2 sene geçti. Ne olurdu mesaj gelse hem optik hem güneş gözlüğü alırdım.
  • Kanalici K kullanıcısına yanıt
    Birçok kişinin en nefret ettiği konu müşteri ayrımı yapılmasıdır.
    2 sene önceki konunuzdan gözlüğümüzü almıştık.
    Magrabi ciddi anlamda gözümüzde değer kazanmıştı. Kampanya mesajlarınız hala geliyor, birçok firmanın SMS göndermesini iptal etmiştik ancak Magrabi hala onaylı listedeydi.
    Keşke müşteri ayrımı yapmadan herkesin yararlanabileceği mantıklı kampanya yapsaydınız.
    Siz olsanız bazı müşterilerine 400 TL indirim yapıp size hiçbir indirim yapmayan mağazadan gidip gözlük alırmıydınız ?
  • Yine Dh yine ölücüler bişi şeyini çıkartmış
  • Öncelikle kanalıcı bey , magrabi optik çalışanlarına ve firmaya teşekkür ederim. 2 sene önce kanalıcı bey 2 tane kod yollamıştı bana ve %50 indirim ile 1 adet rayban 2 adet prada gözlük 4 kutu lens almıştım . Cuma gecesi 12 de mesaj geldi ve cumartesi günü akasya magrabiye gittim .Oğlum gözlüğü kırdığı için bir kaç sefer tamir ettirmiştim.Numaralı bir tom ford çerçeve ve %40 inceltilmiş cama toplam 606 lira ödeyecekkken 206 lira ödeyip çıktım. Kendilerine bir kez daha teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: totteren

arkadaşlar, 400 tl hediye çekim var ilgilenenler iletişime geçebilir

ceki satmak icin uye olmus. Cek satisi yasak

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

BİLGİLENDİRME:

Arkadaşlar merhaba,

Kampanyamız belirli kriterler doğrultusunda sistem tarafından otomatik olarak kod gönderimi şeklinde uygulanmaktadır.
    Gördüğümüz üzere kodların satışı yapılmaktadır. Sizleri buradan uyarmak isterim.Tespit edilebilen numaralara gelecek kampanyalarda gönderim yapılmayacaktır. Ayrıca belirli bir harcama şartı getirilmiştir.

Bilginize sunarım.

Sayin yetkili alt limit uygulamasi musteri memnuniyetini korumak adina en bastan yapilmaliydi. Ankara'da magazaniz kapanmis İstanbul'a yolumuz duser diye beklerken bir iki gune, alt limit getirildigini ifade ediyorsunuz. Hos ben altlimitide gecerim ama pek adil bir uygulama degil.

• Çok acımasız bir alt limit olmuş bu. Diğer mağazalardaki "%50'ye varan" indirimlere denk gelmiş. Kampanyanın bir anlamı kalmadı, dağılabiliriz. Magrabi önlem almakta sonuna kadar haklı ancak yukarıda arkadaşların önerdiği tarzda daha profesyonel yönetebilirlerdi kampanyayı.
    Bu arada işin suyunun çıkmasında emeği geçenlerin kulaklarını itina ile çınlatıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam foruma özel kampanyayı yap artık. 1 yıldan fazladır kampanyayı bekliyorum. Ayrıca online satışa ne zaman başlayacaksınız?
  • herşeyi fırsata çeviren insanlardan hoşlanmıyorum..3 liraya satış yapan gördüm forumda.ayıp valla...
  • elimde kod var kullanmayacam. İlgilenen varsa iletişime geçebilir.
  • toplamda 423 tl odedim tesekkurler magrabi :)
    modeller yukaridan asagiya
    RB4171
    RB3475
    RB2180
    https://store.donanimhaber.com/8b/8d/1a/8b8d1ad81a51e084a117ac47a8d08f89.jpg

• Zamanında 1000 lira civarında alışverişimiz olmuştu. mesajdan sonra foruma uğradım altlimit yoktu, acelem vardı pek bakamadım. sonra da...
    kardeşim ALIŞVERİŞ YAPMIŞ müşterisiyle oynamayı kenara koydum şirket iyi niyetliyse eğer
    1-limiti mantıklı bir limit koyar, 500 der 600der anlarım ama 800 ne, %50 indirimi herkes yapar değil mi zaten.
    2-Yok çekler satılıyormuş. Sen bana çek hakkı verdiysen ister çöpe atarım ister birisine bedava verir ister satarım, sonuçta ne ben sana ver dedim, ne de sen belli bir şartla verdin değil mi?
    3-Hadi satılması bahane oldu, o zaman smsi o an istersin mesela değil mi? Sisteminde o numara ve kod var, ismi de var, dersinki ismini ibraz et, kimse itiraz etmez değil mi?
    BURAYA yazıyorum, MAGRABİ benim için bitmiş ve artık durduk yere karşıtı olmuş biriyim.
    Yani, kendileri bilir!

not: ben şikayet vara da yazıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: milliadam

Zamanında 1000 lira civarında alışverişimiz olmuştu. mesajdan sonra foruma uğradım altlimit yoktu, acelem vardı pek bakamadım. sonra da...
    kardeşim ALIŞVERİŞ YAPMIŞ müşterisiyle oynamayı kenara koydum şirket iyi niyetliyse eğer
    1-limiti mantıklı bir limit koyar, 500 der 600der anlarım ama 800 ne, %50 indirimi herkes yapar değil mi zaten.
    2-Yok çekler satılıyormuş. Sen bana çek hakkı verdiysen ister çöpe atarım ister birisine bedava verir ister satarım, sonuçta ne ben sana ver dedim, ne de sen belli bir şartla verdin değil mi?
    3-Hadi satılması bahane oldu, o zaman smsi o an istersin mesela değil mi? Sisteminde o numara ve kod var, ismi de var, dersinki ismini ibraz et, kimse itiraz etmez değil mi?
    BURAYA yazıyorum, MAGRABİ benim için bitmiş ve artık durduk yere karşıtı olmuş biriyim.
    Yani, kendileri bilir!

destek

• quote:

Orijinalden alıntı: milliadam

Zamanında 1000 lira civarında alışverişimiz olmuştu. mesajdan sonra foruma uğradım altlimit yoktu, acelem vardı pek bakamadım. sonra da...
    Yani, kendileri bilir!

ben harcadım kodu ama destekliyorum...

Merhaba, ben önceden 1000lira civarı alışveriş yapmış ancak henüz bugünlerde kendisiyle dalga geçilmiş (altlimit yok-var) ve saf yerine koyulmuş eski müşterinizim.
    Not 1: İsimsiz kurumsal mesajınızda sizi özledik demişsiniz, "gözleriniz aramasın o artık magrabi karşıtı."
    Not2: Bknz önceki mesaj.
    Not3:Tepkim şahsınıza değildir,kurumunuzadır.

• arkadaşlar limitin 500tl ye düşmesi için talepde bulunun

0850 723 6472
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.