Şimdi Ara

Magrabi optik yaniyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
363
Cevap
19
Favori
14.204
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce şöyle bir mesaj aldım. Bir suredir sizleri magazalarimizda goremiyoruz.1600000000 numarali 400 TL degerindeki hediye cekinizi 23 Aralik?a kadar herhangi bir Magrabi magazasinda alisverise cevirebilirsiniz. Sizleri ozledik! Bu mesaji alan arkadaslar herhangi bir odeme yapmadan magazada kullanabiliyor. Nilginize. Yarin sabah magazaya ugrayacagim. Detaylari paylasirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana da geldi, altlimitsiz olduğunu nasıl teyid ettiniz?
  • alt limit ne acaba?
  • Biraz once subeyi aradim. Teyit ettiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum kampanyasından güzel bir gözlük almıştım burdan, bu yaz değil önceki yaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bize mesaj gelmedi ne yapsak ki
  • Gectigimiz yil yaklasık 600 TL degerinde gozluk alisverisim olmustuki bunlar %50 indirimdeydi. Fiyatlar genel itibariyle uygun. 2 oakley gozlugu 350 TL ye almistim. Esimde 1 adet burberry ve markasini hatirlayamadigim bir gozluk toplamda 600 TL ye aldik. 2 saat sonra saat&saat te adamlar burberry ye 550 TL cekince hakikaten kar ettigimizi anladik. Eski adi sisli optik. Siddetle oneriyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung tv aski aparati vidasi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: scetinwp

Az önce şöyle bir mesaj aldım. Bir suredir sizleri magazalarimizda goremiyoruz.1600000000 numarali 400 TL degerindeki hediye cekinizi 23 Aralik?a kadar herhangi bir Magrabi magazasinda alisverise cevirebilirsiniz. Sizleri ozledik! Bu mesaji alan arkadaslar herhangi bir odeme yapmadan magazada kullanabiliyor. Nilginize. Yarin sabah magazaya ugrayacagim. Detaylari paylasirim

Kisiye ozel mi daha once magrabiden alisverisiniz oldu mu birde 400 tl baya yuksek bi rakam hediye ceki icin gozlukler biraz pahali heralde

• Sube calisani su an indirim olmadigini soyledi.tahminim 100 veya 150 TL daha vererek 2 adet iyi gozluk alinabilir.

• bana kalırsa, atıyorum bir gözlük 1000 tl. genelde %25-30 indirimle 700-750 liraya satılıyor. o indirimleri bir süreliğine iptal ederler. 400 tl hediye çekiyle giden adam da 1000 tl'lik olan genelde 750'ye satılan gözlüğü 600 liraya alır.

tam anlatabildim mi bilemiyorum ancak sistem böyledir bence. 2 sene önceki kampanyaları çok sağlamdı, tam olarak %50 indirim vardı o zaman piyasa fiyatlarına göre. haliyle ailece faydalanmıştık.
  • urun altlimiti 250 TL den basliyor diye biliyorum.gectigimiz hafta begendigim oakley fiyati 300 TLydi. Yarin magazaya ugrayip detaylari paylasirim.

• bana niye göndermemişler oysaki yazın gözlük almıştım
  • Samsun mağaza kapanmış

• Bende toplamda 1000 liralık alışveriş yapmıştım 2 sene önce
    Banada yollasalar ne olur 😀😀

• Mesajin tamami ilk mesajimda mevcut.

• 4000 tl lik gözlük almıştım. 2000 ödemiştim. 1 tanesi hariç gözlüklerden memnun kaldık. 400 tl kod gelmiş. Bir uğramak lazım fırsat bulup.
  • Çek kullanımı için herhangi bir limit var mı acaba?

1000 lira ve üstü alışverişlerde kullanılabilir gibi mi? Yoksa belli bir ücret limiti yok mu? Önemli olan soru bu.
  • Sube calisani herhangi bir limitin olmadigini soyledi. Gelip kodu vererek istediğiniz urunu alabilirsiniz dedi.

• Cok klasik olacak belki ama alt limit yoksa orayi yikarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: scetinwp

Mesajin tamami ilk mesajimda mevcut.

mesaj az önce geldi.
    gönderen kısmında isms yazması ilginç, magrabi yazması gerekmezmiydi?

en iyisi bileni çağırmak

saygıdeğer kanalici beyi davet ediyorum. @Kanalici

böyle bir kampanya olsaydı haber verirdi. büyük ihtimalle sistemsel bir hatadır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.