Şimdi Ara

Magrabi optik yaniyor. (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
19
Favori
14.204
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet ankarada hiç mağazası kalmadımı galiba komple kapatacaklar dükkanları birçok mağaza kapanmış
  • Bana da 120 liralik cek gelmis beyler. Alt limit durumunda sonuc nedir? Alt limit yoksa pazartesi boslugumda gidip gunes gozlugu alayim diyorum kardeslerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün bana da 120 lira çek geldi, aradım 240 lira alt limit olduğunu söylediler. 400 lira gelseydi kullanırdım, kullanmayacak varsa ben kullanabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 120 göndermişler. alt limit 180 200 falan olsa kullanırdım. 240 çok.
  • kod kullanmayacaklar pm
  • Arkadaşlar bayrampaşa forum mağazasına uğradim dün orasida ay sonunda kapaniyormus topluyorlardı 400 e kadar alt limitli çekini kullanmayacak varsa bende talip olabilirim

Ray-Ban 4181 p 386
    4179. 483 lira idi çok fazla fiyat farkıgöremedim opmar dada yaklaşık o fiyatlarda idi çek olayı olursa işler değişir

• arkadaşlar bana düşmez ama. ilinde magrabi olmayan yada kodu kullanmayacak olanlar ve ayrıca çeklerin bitmasine 5 gün kaldı. çek satış bölümünde buları değerlendirsin bence.
  • 400 e kadar harcama olan varsa bende talibim 350/ 400 alt limitli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellez78 -- 18 Aralık 2015; 14:36:39 >
  • numaralı gözlük almayı düşünüyorum eğer çekini kullanmayacak varsa bende talibim

• Merhaba, 400TL'lik çeklerden var. Normalde kullanacaktım ancak Ankara mağazası kapalı olduğundan kullanamadım.
    Satmayı düşünüyorum. Almak istiyen varsa iletişime geçebilir. 1-2 güne satılmazsa İstanbul'da yaşayan bir arkadaşıma vereceğim.
  • selamlar,
    magrabi'nin yaptığı bu kampanya gerçekten çok güzel.
    yalnız bu kampanyayı fırsata çevirmeye çalışmak anlaşılabilecek bir durum değil. magrabi'nin hediye kodlarına alışveriş limiti koymasını kendi açımdan memnun edici buluyorum. magrabi keşke telefon, kimlik, isim bilgisi teyidi alarak bu kampanyanın kullanılmasını sağlasaydı.

fırsatçılık müessesi devam ettiği sürece, bizler daha katı kullanım şartlarına müstahakız !

forumda "çek satış & takas bölümü'de" ilk açıldığında paylaşım platformuydu. zamanla dönüşerek, firmaların sunduğu fırsatlardan nemalanma mecrası olup çıktı.

neden hep bu yönde çalışıyor akıllarımız !

dün banada 120 tl'lik kod geldi ve mall of istanbul mağazalarından "rayban rb2132 new wayfarer alıp çıktım. " 193,50 tl ödedim.

kodlar kampanyayı suistimal edenlere değil de, keşke bizler gibi gerçekten şişli optik ve sonrasında magrabi optik müşterisi olup alışveriş yapanlara gelseydi çok daha güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 18 Aralık 2015; 15:28:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Trustuer

arkadaşlar bana düşmez ama. ilinde magrabi olmayan yada kodu kullanmayacak olanlar ve ayrıca çeklerin bitmasine 5 gün kaldı. çek satış bölümünde buları değerlendirsin bence.

Dinen cek satisinin caiz olmadigini belirtsem?

• Şimdi kac çeşit var çek 240/120. 800/400 birde 250 lık mi var varsa alt limit nee

• 120 lik çek gelmiş kullanmayacağımdan bir arkadaşa vermek isterim ama lütfen gerçekten bişey alacaksanız pm atın, alıp da çek satışta satacaksanız minicik de olsa hakkımı helal etmiyorum.
  • Son durumlar nedir çek vermeyi düşünen varsa bugün yada yarın iİstanbul forum; cevahir veya yakınlarındaki bir yerden almayı dusunuyorum fiyatı 400 civarı ona gore çeki olan varsa irtibata gecebiliriz

• izmirdeki mağazada porschedesign marka var mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çek kullanmayacak varsa talibim arkadaşlar
  • 400 tllik hediye çekine sahibim. Ankara'da magrabi şubeleri kapandığı için tekliflere açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ellez78

Son durumlar nedir çek vermeyi düşünen varsa bugün yada yarın iİstanbul forum; cevahir veya yakınlarındaki bir yerden almayı dusunuyorum fiyatı 400 civarı ona gore çeki olan varsa irtibata gecebiliriz

800 altlimitli 400 çek arayan var mı?

• mmavcu kullanıcısına yanıt
    ücretsiz olarak verebilecek varsa ben alabilirim çeki
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.