Şimdi Ara

Magrabi optik yaniyor. (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
19
Favori
14.204
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ersyno

Kimse kendi kullanmayacak :)) Kullanacak Ada'm 50-60 lira ya 400 liralık çeki satmaya çalışmaz burada :))) Ayrıca konu içi satış mesajı yazanlar banı yiyecek :))))))

sen hala ölü fiyattan alamadın mı yoksa?
  • Trustuer T kullanıcısına yanıt
    Hocam fahis fiyat isteyenler var ondan dır bir tanesi 175 istiyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kodu kullanmayacak varsa ben de talibim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

quote:

Kimse kendi kullanmayacak :)) Kullanacak Ada'm 50-60 lira ya 400 liralık çeki satmaya çalışmaz burada :))) Ayrıca konu içi satış mesajı yazanlar banı yiyecek :))))))

Ben ilk gün alışverişimi bitirdim zaten . Sen elinde patlayanla oynamaya devam et . Çok üzüldüm sana :))))

• quote:

quote:

quote:

Ben ilk gün alışverişimi bitirdim zaten . Sen elinde patlayanla oynamaya devam et . Çok üzüldüm sana :))))

artık kimin neresinde patladı bu SS üzerine belli olmuştur sanırım :))) üzülme, belki bir gün sende ölü fiyata alışveriş yaparsın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ellez78

Hocam fahis fiyat isteyenler var ondan dır bir tanesi 175 istiyordu

işte bende onları kastettim. daha limit yokken bitanesiyle 175 tl teklif ettim yok illa 200 dedi. bir saat sonra arkadaşlar burda altlimit geldiğini söyleyince mana pm atıyor. verdiğiniz fiyatı kabul ettim diyor. o uyanık ya biz safız.
  • ellez78 E kullanıcısına yanıt
    Bana mı dediniz anlamadım hocam ama bende çek yok zaten, yüksek fiyat verenlere serzenişte bulunup sizi örnek gösterdim.
    Bu arada bugün son gün. Yanacak zaten. Uygun fiyattan verecek varsa pm atsın.
  • 800/400 75 Tl ilk mesaj atana veriyorum son gün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • giyotinberq G kullanıcısına yanıt
    Kimi kasdettim bende bilmiyorum bir yerde görmustum ama hatırlamıyorum şimdi 175 istiyorlar diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellez78 -- 23 Aralık 2015; 15:02:44 >
  • 120 tl lik hediye çekini ücretsiz verecegim.İsteyen pm atsın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

artık kimin neresinde patladı bu SS üzerine belli olmuştur sanırım :))) üzülme, belki bir gün sende ölü fiyata alışveriş yaparsın :)

Anca ufak işler, ufak paralarla mutlu olursun :)) Üç kuruşa satınca elinde patlamamış mı oluyor muahhahhahha
    Ben ilk gün direk 400 lira olarak harcadım . Yazı ile dört yüz TL kapiş :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: voyager_71

120 tl lik hediye çekini ücretsiz verecegim.İsteyen pm atsın

karasac isimli üyeye kod verilmiştir...
  • Haftasonu ihtiyacım olan gözlükleri İzmir Kipa Boyner'den oldukça uygun fiyata aldım. Karşılığında 100 paracık kazandım. Kazandığım paracıkları 2,5 katı değerle kullanıcam ay bitmeden. Sonuç olarak kısa süreli hele bugün almamı gerektirecek kadar önemli bir gözlük alışverişi ihtiyacım yok. Kaldı ki şu saatten sonra Magrabiye günahımı vermem. Bunlar giriş bölümü.

Şurada yazılanları okuyorum. Alıp da satmayacak ve sadece %50'ye denk gelen bir çöp fırsattan faydalanacak olan insanların ucuza kod alma çabalarını küçük görmeye çalışan tipler var aramızda. Ulan güzel arkadaşım, sen bu çeki hiç hakkın yokken kazanmışsın. Tek yaptığın şey yıllardır Magrabiden alışveriş yapmamış olmak. Benim ve buradaki sürüyle insanın tek hatası sen ilk alışverişinden sonra yıllarca alışveriş yapmazken gidip tekrar tekrar Magrabi'yi seçmek ve oradan alışveriş yapmak. Kim ne derse desin yazdığım ilk mesajdan beri aynı şeyi savunuyorum. Magrabinin bu yaptığı kampanya okullarda okutulacak, hata olarak örnek verilecek bir kampanya.

Müşteriyi, müşteriye düşürmek mi dersin, firmandan soğutmak mı dersin hepsi var içinde. Hele bi de hatayla yaptıkları alt limitsiz satışlar var ki tam fiyasko.

Hayır çıkıp deseler ki hata olmuş, hepimiz anlayış gösteririz, yapılan hatayı, suçlamayla örtmeye çalışıyorlar. Yok çek satılmış mış da bilmem ne.

Bu arada gerçekten ihtiyacı olup aç fırsatçılardan çek kovalayan arkadaşlara gelince, bırakın çekleri ellerinde patlasın. İstedikleri tutarı vermeyin, sonra kıvransınlar keşke satsaydım diye. Zaten amacı satış olmayan insan bu saate kadar beklemez ve ya alışveriş yapar ya da burada bazı arkadaşların yaptığı gibi ihtiyacı olduğunu düşündükleri insanlara verirler kodlarını.

• halen yüksek fiyata satıp yüksek kazanç sağlama peşinde insanlar sanırım, biz de almayız, erteleriz, kuponlar da yanar sağlık olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

selamlar,
    magrabi'nin yaptığı bu kampanya gerçekten çok güzel.
    yalnız bu kampanyayı fırsata çevirmeye çalışmak anlaşılabilecek bir durum değil. magrabi'nin hediye kodlarına alışveriş limiti koymasını kendi açımdan memnun edici buluyorum. magrabi keşke telefon, kimlik, isim bilgisi teyidi alarak bu kampanyanın kullanılmasını sağlasaydı.

fırsatçılık müessesi devam ettiği sürece, bizler daha katı kullanım şartlarına müstahakız !

forumda "çek satış & takas bölümü'de" ilk açıldığında paylaşım platformuydu. zamanla dönüşerek, firmaların sunduğu fırsatlardan nemalanma mecrası olup çıktı.

neden hep bu yönde çalışıyor akıllarımız !

dün banada 120 tl'lik kod geldi ve mall of istanbul mağazalarından "rayban rb2132 new wayfarer alıp çıktım. " 193,50 tl ödedim.

kodlar kampanyayı suistimal edenlere değil de, keşke bizler gibi gerçekten şişli optik ve sonrasında magrabi optik müşterisi olup alışveriş yapanlara gelseydi çok daha güzel olurdu.

Hocam orjinalse eğer daha uyguna geliyor. Belki almayı düşünen vardır.
    http://urun.n11.com/unisex-gunes-gozluk/rayban-rb2132-901-52-18-3n-new-wayfarer-gunes-gozlugu-P86340770

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeraydn -- 23 Aralık 2015; 19:36:58 >

• 400 lira indrim yapan bir çeke 50 lira teklif etmek bence insafszliktı. Magrabide calisan tanidik abi gozlukculer gelip topluyor demisti. Sonucta onceki alisveristen kazanilmsti,ben bin lira harcamistim mesela.

Bu arada altlimitsiz aciklayip sonra degistiren MAGRABİ ye kocaman

• acil kod lazım son dk lar arkadaşlar

• milliadam M kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. İlk 2 gün alanlar şanslıydı. 2 katı alt limit koyunca ne sattım ne de kullandım. Gerek yok uğraşmaya. Magrabiyi protesto için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bilgilendirme mesajı geldi. Marmara Forum şubesi kapanmış. Ben alışverişimi hep oradan yapıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda109070

hocam bana Magrabi opt olarak gelmiş ama altlimitsiz olması imkansız batarlar yani :D

Adamlar teker teker şubeleri kapatıyor capacity forum metrocity

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quakka -- 29 Aralık 2015; 13:14:17 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.