Şimdi Ara

magtheridon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrblar.. magtheridon serverinda yeni bir char açtım. druid..( sanırım darkprens zmn zmn yardımını isteyeceğim bundan sonra ) magtheridondan benden başka DH ci var mı merak ediyorum.malum oyun tek başına pek de iç açıcı olmaz. eğer aranızan burada oynayan varsa birbirimizi bulalım. ama dediğim gibi ben daha yeni başladım ve de bolca acemilik var bende haberiniz ola
    bu arada oyundaki charımın nicki Wildbull..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ease -- 19 Ağustos 2006; 23:03:49 >

• seve seve
    quote:

Orjinalden alıntı: ease

mrblar.. magtheridon serverinda yeni bir char açtım. druid..( sanırım darkprens zmn zmn yardımını isteyeceğim bundan sonra ) magtheridondan benden başka DH ci var mı merak ediyorum.malum oyun tek başına pek de iç açıcı olmaz. eğer aranızan burada oynayan varsa birbirimizi bulalım. ama dediğim gibi ben daha yeni başladım ve de bolca acemilik var bende haberiniz ola
    bu arada oyundaki charımın nicki Wildbull..

• bence magth en ıyı serverlardan bırısı yenı bı server ararsam bıgun kesın orda char acacagım bı kac arkadasım var o server da nıcklerı tam hatırlayamıyorum su an ama ısımler alper ve can gercekten buyuk loncalar var orda
  • şu efsanevi nihilum orada sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.