Şimdi Ara

magtheridonda oynayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nedir magdaki durum? BL'den migrate etmeyi düşünüyoumda guildler nasıl orada?bildiğiniz ya da üyesi olduğunuz guildler var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmcol -- 30 Ağustos 2006; 21:31:24 >

• benim bildigim galiba*** nihilum orda
  • :D pardon alliance guildi öğrenmek istediğim...preamium demeyin ben katılmak için arıyorum guild.ayrıca full döşeli arkadaşlarımla arıyoruz..C'thun phase 2görmüş insanlarız ama PC falan almaz artık adamlar dünya çapında guildler t3 lü insanlar alıyolar artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmcol -- 29 Ağustos 2006; 23:04:11 >
  • ahmcol kardesim orda solid var guzel guild gerisini bılmıyorum ama saglam kasıyolar...naxx 9 uncu bossu ındırmıslerdı sanırım.. solidguild.org du sayfası ole bırsey olması gerek.. gırıp baktım oraya solıd dısındakı ınsanlar rare ıtemlı solıdden baska saglam 2 3 tane daha guıld var sanırım...bl den gecme derım patchden sora hem hızlı rank olayı ama sızın guıld kapandı talıhsız bı olay oldu...hayırlısı..ac bı gnome gır ıf ye bak en guzelı ole olur kardesım...
  • sağol dostum..solide bakıyorum şuan , gerçi aklımda öncelikli olarak türk guildleri vardı ama yabancıda olur sorun değil..ne biliim bwl, mc yi farma bağlamış olsalar aq da elimizden gelen yardımı yapardık bi faydamızda olurdu..evet en güzeli bi charla ifde dolanmak
  • bu arada solidin magtheridonda olduğuna emin misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmcol -- 30 Ağustos 2006; 21:31:45 >
  • kafam karıstı frostwhisperdaydı sanırım karıstırmıs olabılırım kardesım yaw frostwhisper evet.. bende migrate yapcaktim bu bg que yuzunden 1 frostwhisoperda 1 de magda char acmıstım...ıkısıde benzer serverlar kardesım solidin sahibi turk ama uyelerı random...ondan zorluk cekmezsın..bu arada bana pm ıle kac arkadasın oldugunu ve classlarını gonderırmısın...bız pm den devam edelım senle aklımda bı fıkır var sanada uyarsa..senı zaten bılıyorum bıde arkadaslarını yazarsan bızım guılde kapcam sızı aq 20 aq 40 mc bwl naxx ne ararsan var...eger ortamı seversenız neden olmasın...gıtmeyın bl den bu patchden sora cok daha ıyı oldu..bg sırası kısa..kalabalık...gıtmemelısınız.. sızı ımba catas uyelerı sızı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lost soulz ko oynayan warmı
    17 yıl önce açıldı
    Gw2 PvP Ve Wow PvP si
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok mu lag var bl'de nooldu da kaçıyosun?
  • ben gectim burningden naxx yapan bi guilde girerim die de
    adamlar asmıs ya t3 hepsi iyi guildlerin pek umudum kalmadı
    basvurdum bi guilde bakalım
  • fod sen burning legionda mı oynuyosun?
  • Touch my totem var bizim arkadaşlar var orda oynayan nihilum var.Grimsoul vardı dagıldı.Hem magta çok lag oluyor eminmisin sonra ah demiyesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.