Merhaba arkadaşlar, Magzter Gold Aile Paketi üyeliği 2021 paylaşımlarını bu başlık altından yapıp birbirimizi bularak aile olabiliriz :) Magzter Family Share (Magzter: Digital Magazines & Newspapers) Mazgzter nedir? Magzter, dünyaca popüler olan bir dijital dergilik platformudur (web ve mobil) |
Magzter Gold (Aile) 2021 Paylaşımları

-
-
Ben kişi başı 45 liraya niyetli arkadaşarla aile olabilirim iletişim için: zurrani at gmail com
Magzter Family Share (Magzter: Digital Magazines & Newspapers)₺229,99/yıl
Yıllık Abonelik ‐ Otomatik Yenileme tarihi: 5 Oca 2022
-
pm
-
2 slotum daha var, isteyenlere paylaştırabilirim :)
-
merhaba yer varsa dahil olmak isterim
-
magzter dolar yerine tl fiyatlandırmaya geçmiş.
1 kişi yıllık 120 tl yani aylık 10 tlye aileye katılmak isteyen bana yazabilir. yeni üyelik açacağım bugün itibariyle.
-
son 1 kişilik yerimiz var. güncel fiyatı yıllık 200 tl. aylık 16 liraya geliyor. katılmak isteyen yazabilir.
-
4 kisilik yer vardir ilgilenen varsa, Hesap 18/08’de yenilendi 165TL/yıllık ödeme papara.
-
4 kişilik yerim vardır. 25/08/23 - 3 aylık alındı.
10 tl. Ödeme papara
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iptal ettirtmiyor. kredi kartınızı vermeyin bu siteye.
-
Üyelik için 2 kişilik yerim var 05327763839 whatsapp tan ulaşın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 kişilik yer kaldı 180 tl. 05327763839 whatshap tan yazabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 kişilik yerim var, diğer başlıklara da yazdım, 17.01.2025'e kadar süresi, pm atabilirsiniz.
edit: 2 kişilik yerim kaldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigrela -- 13 Mart 2024; 15:48:47 > -
Yeri olan varsa katılmak isterim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni paket alan varsa bende katılmak isterim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X