Şimdi Ara

magzter üyeliği - 2021 yılı için günden fiyat yıllık ₺371.37 olmuş (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
52
Favori
51.010
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni de alın arkadaşlar. Ben de dahil olmak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HmB_SaL kullanıcısına yanıt
    İlk sayfa da okudum alan kişi kendi kullanıcı adını ve şifresini veriyor alanlara
    Sonra bu konuyla ilgili cevap verilmemiş
    Eğer cevaplanırsa sizinle ortak olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: keremyan

İlk sayfa da okudum alan kişi kendi kullanıcı adını ve şifresini veriyor alanlara

hesabı alan kişi davetiye gönderiyor. herkes davetiye üzerinden kendine ayrı hesap açıyor.
  • Herkesin kendi hesabıymış. Son 1 kişi kaldı grup için. İstiyorsan pm at hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: class366

quote:

Orijinalden alıntı: keremyan

hesabı alan kişi davetiye gönderiyor. herkes davetiye üzerinden kendine ayrı hesap açıyor.

bilgilendirdiğin için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

avs sorunu başka yaşayan var mı? neden kaynaklı bu acaba? adres kısmını maltepe olarak sallamıştım , tek tek sokak sokak yazmak mı gerekiyordu, avs hatası verirken adresiniz uyuşmadı gibisinden hata vermişti, nerden denk geldi bu bize yav

onceki sayfalarda yazdim kartin kayitli oldugu bankadaki adres bilginizi aynen girmeniz lazimdi.
    Adres tutmayinca kartin calinti olabildiginden supheleniyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetX -- 2 Temmuz 2016; 0:09:53 >
  • Hesabı aktif olan varsa hemen enpara üzerinden havale yapabilirim.

• Bu aldığınız 5 kişilik paket Lite paketi mi? Onda ayda 5 dergi okuma hakkı var yazıyor. Aylık sınırsız dergi okuma hakkı olan sürüm Gold sürümü, onun da aylığı yaklaşık 9 TL daha fazla.
    Gold paket alacak varsa ben de dahil olmak istiyorum.

Ben de ödemeyi Enpara ile yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinary Story -- 2 Temmuz 2016; 0:33:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha ödeme sayfasına gelmeden 502 Gateway hatası oluyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?
  • boş grup varsa bende katılmak istiyorum.
    enpara veya garanti üzerinden anında ödeme yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskender86 -- 2 Temmuz 2016; 0:44:11 >
  • alıpda deneyen arkadaşlar yorum yapabilir mi .
    pdf olarak mı indirip okuyoruz yoksa sadece magzter uygulamasını indirip içerisinden mi okuyoruz.
    offline okuma modu gibi bir şey var mı ? internet bağlantısı sürekli gerekli mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Ben satın alacağım az sonra 5 kişilik grup oluşturalım. Enpara da var cepteteb de. İsteyen pm atsın. Ona göre listeyi güncelleyeceğim.

1 HmB_SaL
    2
    3
    4
    5

benide yazarmısın hocam
  • Enpara ile bende katilmak isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: eLRoNDxR

alıpda deneyen arkadaşlar yorum yapabilir mi .
    pdf olarak mı indirip okuyoruz yoksa sadece magzter uygulamasını indirip içerisinden mi okuyoruz.
    offline okuma modu gibi bir şey var mı ? internet bağlantısı sürekli gerekli mi.

pdfler şifre korumalı dolayısıyla sadece program üzerinden girip okuyabilirsin. Offline mümkün.
  • quote:

Daha ödeme sayfasına gelmeden 502 Gateway hatası oluyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?

hocam beni de ekler misiniz? işbankası havale yapabilirim hemen. Olmadı yarın için eft yaparım
  • quote:

Daha ödeme sayfasına gelmeden 502 Gateway hatası oluyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?

denedim bende de gateway hatası veriyor. Geçmiş olsun 1 saat süreyle kaçırdık düne kadardı galiba.
  • 5 kişi tek tek 29 tl mi veriyor ? Yoksa bir seferde 29 tl yi 5 kişiye mi bölüyorsunuz ?

Şu muhasebe işine bir arkadaş güzel bir açıklama getirebilirse çok güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 2 Temmuz 2016; 1:00:49 >
  • freshmind kullanıcısına yanıt
    Kişi başı 29 tl toplam 5x29 = 144 kusur tl

Kişi bası yillik 29 a geliyor yani.

• Tüm dergiler okunabiliuorsa ben de girmek isterim. Boş grup varsa beni de ekleyin.

• Arkadaşlar bende yer var ise gruplardan birine dahil olmak istiyorum.. PM bekliyorum..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.