Bildirim
magzter üyeliği - 2021 yılı için günden fiyat yıllık ₺371.37 olmuş (34. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: blackcold1907
12.01.2017 itibariyle 3 aylik gold uyelik aldim. 2 kisilik kontenjan bulunmakta. Kisi basi 8TL dusuyor.
1-BAC mono
2-LGatakan
3-
4-
Yer varsa ben de dahil olmak istiyorum. İOS'da kullanabiliyoruz sanırım. -
-
3 aylık magzter üyeliği aldım. eklenmek isteyen 4 kişiyi alabilirim. Kişi başı üyelik ücreti 8 TL pm ile ulaşın lütfen.
1- ilkdostun
2- ilkdostun
3- the_cerberus
4- Mr. Green
kontenjan dolmuştur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi majesty nazgul -- 12 Ocak 2017; 20:21:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ekonomisty
quote:
Orijinalden alıntı: feumarte
Merhabalar,
3 aylık üyelik alacağım katılmak isteyenler var ise 3 kişi (ben + 2 ) ücreti paylaşabiliriz.
P.M. atarak veya bu mesajı yanıtlayarak cevap verirseniz sevinirim. Üyelik henüz başlamamıştır. 3 kişi olduğumuzda başlayacaktır.
Beş kişi kullanamıyor mu bir hesabı neden 3 hocam?
Ben katılabilirim ayrıca
Katılabilirsiniz. 3 kişi kullancağız hesabı 1 kişi de özelden mail atmış.
Ödeme için banka bilgilerini paylaşacağım sizlerle.
-
Sorun olmasın diye 3 kişi istedim. Daha temiz ve sorunsuz hesap kullanımı sebebiyle :) -
senelik üyeliklerden birine katılmak isterim bende. varsa açık üyeliği olan lütfen ulaşın bana
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayın "blackcold1907" dan 3 aylık gold üyelik 8tl karşılığında alınmıştır. Teşekkür ederim. -
1 yıllık eksik olan gruba girebilirim. Olmadı 3 aylık ta olur ama önceliğim 1 yıllık listenizde eksik varsa pm ile ulaşın lütfen... -
arkadaşlar 1 yıllık listesi açalım. -
1 yıllık 3 aylık hic fark etmez listeye katılmak isterim lütfen . Listeye girmek için 4-5 mesajım +pm de mevcut fakat hic listeye alınmadım :)
Herhangi bir listeye alırsanız mutlu olacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalapunx -- 12 Ocak 2017; 22:27:16 > -
Boş üyelik varsa 1 yıl 3 ay üyeliğe katılmak isterim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
3 aylık üyeliğe 5. aranıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeterözeR -- 13 Ocak 2017; 18:38:1 > -
3 aylık açıcak varsa katılabilirim. -
Arkadaşlar hala düşünüyorsanız 1 yıllık alabiliriz...
1. hoper01
2. tamyak
3.
4.
5.
kalanlar dan onay bekliyorum rooney + lalapunx + gonennet kabul edenlere hesap bilgilerimi vereceğim... -
Neyse arkadaşlar ben 3 aylık açmaya karar verdim , liste yapıyorum
1- murat1407
2- sahbazpower-
3- tolga_06tr
4- veterozer
5- H_Y
son edit: Listemiz doldu , yoğun ilgi için teşekkür ederiz :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeterözeR -- 13 Ocak 2017; 19:21:55 > -
3 Aylık açıyorum.
Katılmak isteyen pm atsın. Tel no ile wp grubu açılacak -
quote:
Orijinalden alıntı: tamyak
1. hoper01
2. tamyak
3.
4.
5.
kalanlar dan onay bekliyorum rooney + lalapunx + gonennet kabul edenlere hesap bilgilerimi vereceğim...
hocam alıcaksanız ben kabul ediyorum katılmak isterim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cannburak
quote:
Orijinalden alıntı: tamyak
1. hoper01
2. tamyak
3.
4.
5.
kalanlar dan onay bekliyorum rooney + lalapunx + gonennet kabul edenlere hesap bilgilerimi vereceğim...
hocam alıcaksanız ben kabul ediyorum katılmak isterim.
Akşam diğer arkadaşlardan ses çıkmazsa eklerim sizi eve gidince -
tabi alabilirim hesap numaranızı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X