Şimdi Ara

magzter üyeliği - 2021 yılı için günden fiyat yıllık ₺371.37 olmuş (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.231
Cevap
52
Favori
51.341
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet gitt 191 tl diye düşünürken siteden gelen yanıtla ekstra ücret istediler paypal ile, arkadaşlarla ortak kabul ettik. yurt dışından bir tanıdık aracılığı ile para göndericez.
  • bu yuyelikle butun ulkeler okunuyor mu? ( abd, ingiltere) yoksa sadece tr mi?
    bir de guncel aile fiyati ne kadar? eger 40 civari ise ben de girebilirim...
    guncel fiyat sanirim 1 Year
    TRY 383.66

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 12 Aralık 2017; 22:45:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

arkadaşlar 191 tl olan linkten almayın o kampanyaya aile paylaşımı dahil değil. Ben dün aldım forumdan arkadaşlar ile ortak olu ama meğer aile paylaşımı dahil değilmiş. Uğraşıyorum dünden beri. O linkten almayın. 59$ lık paketten almanız gerekiyormuş.

hangisini alaağız tam link verebilir misiniz?
  • interior designer kullanıcısına yanıt
    bununla ilgili link vermediler. bilgim yok maalesef
  • arkadaşlar yıllık üyelik aldık 1 kişilik boşyer var, gelmek isteyen olursa pm atsın.
  • merhaba biz geçen mart ayı civarında aile üyeliği konusundan üye olmuştuk ama dergilerin yeni sayısı gelmiyor. bunun nedeni nedir acaba? bilgisi olan var mı? mesela national geograpicin en son nisan 2017 sayısı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıllık üyelik ve 4 aile bireyiyle paylaşım 231,64 tl.

normalde 386tl.

@necropotance sayesinde 1 senelik pakete dahil olmuştum. 6ocağa kadar vaktim var.
  • arkadaşlar yıllık üyelik aldık 1 kişilik boşyer var, gelmek isteyen olursa pm atsın.
  • Arkadaşlar, gold üyelik için 4 kişilik yerim var. 11 ay için 40 tl istiyorum. Ilgilenenler PM atsın lütfen.

• Kampanyalı fiyat için sanırım son 2 gün kalmış. GOLD üyelik 1 senelik 5 kişi 45 tl ye geliyor eğer ortak olmak isteyen arkadaşlar bulabilirsem satın alacağım. katılmak isteyen varsa ben hariç 4 kişilik yer vardır arkadaşlar.

Edit: Arkadaşlar grup dolmuştur, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seth89 -- 3 Ocak 2018; 0:16:31 >
  • qry kullanıcısına yanıt
    Merhaba Arkadaşlar,

1 kişilik daha yerim vardır. İsteyen olursa PM Lütfen.
  • Turkcell dergilikten ne farki var ?

• 4 kişilik yer var. İsteyen PM atarsa ekleyebilirim. 11 ay için 40 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qry -- 4 Ocak 2018; 16:13:14 >
  • BEN VARIMMMMMM ALIN BENİDE PM ATAMIYORUM TELDEN E MAILIM

ryuga_dragoo@hotmail.com

• Yüzyılın en boş konusudur bu. 2 dergi okuyup br daha yüzüne bakmayacak bir çok insan. Üstelik pahalıda, önce kendinize gerçekten ihtiyacınız olup olmadığını sormanızı tavsiye ederim.
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    3 aylık goldu 2 tlye aldım. Gayet uyguna geldi. 4 kişiyle de paylaşabiliyormuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ullumanitu -- 14 Ocak 2018; 23:37:36 >
  • 11 ay için limitsiz üyelik için 3 kişilik yerim var. 40 TL talep ediyorum. İlgilenen arkadaşlar PM atabilirler.
  • yeni grup kuran var mı..
  • yeni grup kuran var mı..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar yeni grup kurulacak warsa yada mevcut grup warsa katılmak isterim pm atmanız yeterli derhal dönüş yaparım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.