Şimdi Ara

Mahallede altyapı var binada yok bağlanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yan binamda Uydunet var , sokakta Uydunet var bina yeni yapıldı ve taşındık şuan hiç bir altyapı yok , müdürlüğe gittim oradaki abi , dilekçe versin mutahit gelip baksın arkadaşlar dedi , sinyal yetmez belki binaya kablo ulaşamaz vs cümleler kurdu , sizce bağlarlar mı ? 50 metre yanımdaki binada var ama .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2002 yılında o zaman Kablonet firması bizim binaya bir öndeki binadan kablo uzatarak (Bloklama deniyormuş) hat çekti ve apartman içine kutu bağlandı ilk biz abone olduk en üst kattayız merdiven boşluklarını delerek yukarı kadar 3 kat kablo çıkarttılar, beş kuruş da almadılar.Şu an ki durum nasıldır bilemiyorum...

Size de bir önceki binadan kablo çekilebilir mümkündür sanıyorum.Müteahhit yerine siz de dilekçe yazabilirsiniz il müdürlüğüne. Dilekçenizde ayrıntılara da yer verin, binanızın konumu ve bir önceki binaya yakınlığı gibi.

Kablo çekildikten sonra sinyal yetmez diye bir şey yok,gayet de güzel alınıyor. Ben memnunum Kablo Tv den ve Kablonetten.
  • Savisvasa kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam

• Savisvasa kullanıcısına yanıt
    Ordaki konustuğumuz yetkilide aynisını söyledi , merdivenleri delip santrala ulaşmam lazım vesaire , inşallah bağlanır hocam TTNet altyapısı çok kötü gerçekten Allah'a emanetsiniz

• Mahallede altyapi oldugu icin binaniniza uydunet baglanir.once turksar il mudurlugune gidip bu islere bakan muduru sorumluyu bul(calisanlardan bahsetmiyorum)ona dilekce doldurmak istedigini soyle. 7-10 gunce olumlu sonuclanir. Daha sonra bir ekip gelir yan binadan kablo cekerek sizin binaniza tasirlar. turksata gider teledunya ve uydunet paketlerini secersin. Bir ekip ic kurulum icin gelecek. Onlar her seyi kurup cihazlari calisir halde sana teslim edecekler. Hat sinyal dusmesi adamlarin ellerinde cihaz var hepsi kontrol ediliyor. Turksat turk telekom gibi degil. Ne kadar hiz sagliyor o kadar alirsin. Sorun olmaz.
    Nasil kablo yetmez diyor adamlarin ellerinde kablosu matkabi tum malzemeler mevcut. Yatisa getirmek icin konusmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 5 Ocak 2017; 6:33:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Mahallede altyapi oldugu icin binaniniza uydunet baglanir.once turksar il mudurlugune gidip bu islere bakan muduru sorumluyu bul(calisanlardan bahsetmiyorum)ona dilekce doldurmak istedigini soyle. 7-10 gunce olumlu sonuclanir. Daha sonra bir ekip gelir yan binadan kablo cekerek sizin binaniza tasirlar. turksata gider teledunya ve uydunet paketlerini secersin. Bir ekip ic kurulum icin gelecek. Onlar her seyi kurup cihazlari calisir halde sana teslim edecekler. Hat sinyal dusmesi adamlarin ellerinde cihaz var hepsi kontrol ediliyor. Turksat turk telekom gibi degil. Ne kadar hiz sagliyor o kadar alirsin. Sorun olmaz.
    Nasil kablo yetmez diyor adamlarin ellerinde kablosu matkabi tum malzemeler mevcut. Yatisa getirmek icin konusmus.

Bölgeye ölü bölge yatırım gereksiz gibi olumsuz kelimeler kullandı , sinyal gücü binanıza yeter mi vs dilekçeyi verdim bu hafta dolu olduklarını haftayada kesin değil ama gelebileceklerini söylediler , umarım bağlanırda 8 mbs hıza kadar diyip , 2 mbs hız veremeyen firmalara düşmeyiz .

• quote:

Orijinalden alıntı: RyDeR

quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Mahallede altyapi oldugu icin binaniniza uydunet baglanir.once turksar il mudurlugune gidip bu islere bakan muduru sorumluyu bul(calisanlardan bahsetmiyorum)ona dilekce doldurmak istedigini soyle. 7-10 gunce olumlu sonuclanir. Daha sonra bir ekip gelir yan binadan kablo cekerek sizin binaniza tasirlar. turksata gider teledunya ve uydunet paketlerini secersin. Bir ekip ic kurulum icin gelecek. Onlar her seyi kurup cihazlari calisir halde sana teslim edecekler. Hat sinyal dusmesi adamlarin ellerinde cihaz var hepsi kontrol ediliyor. Turksat turk telekom gibi degil. Ne kadar hiz sagliyor o kadar alirsin. Sorun olmaz.

Bölgeye ölü bölge yatırım gereksiz gibi olumsuz kelimeler kullandı , sinyal gücü binanıza yeter mi vs dilekçeyi verdim bu hafta dolu olduklarını haftayada kesin değil ama gelebileceklerini söylediler , umarım bağlanırda 8 mbs hıza kadar diyip , 2 mbs hız veremeyen firmalara düşmeyiz .

bence bırde https://online.turksatkablo.com.tr/iletisim.aspx
    merkezle online iletişim den detaylı paylasım yapın bazen faydası oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.