Şimdi Ara

Mahallenin reisi Cenk'le başım belada!!! (Hollywood Kolej Tarzı Cool Story)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
2.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, suç ve belanın şehrine taşındık. Babam, annem, ben ve dedem aynı evde yaşıyoruz. Annem ve babam yeni evimizi dizayn ederlerken dedeme ve bana "evden çıkın" dediler. Dedem bizi evden atıyolar sandı ve bir an ağladı sonra sustu. Ben gülmüştüm dedem ağlayınca, sokağa çıktığımızda "Ne gülüyon lan orda bana konuşma benimle!" dedi. Gitti bakkaldan gazetesini alıp parka gidip boş bi banka oturdu ve gazete okumaya başladı.

Ben de fırsat bu fırsat dedim gözlem yapmaya başladım, uzun süreli gözlem sonucu mahallede 4 tane etnik köken olduğunun tespitini yaptım.
    1)Efendi Çocuklar: (3 kişiler) Uslu, sakin, terbiyeli çocuklar.. Parkta çardakta oturup sohbet ediyolardı.
    2)Çingene Çocukları: (8 kişiler) Boş arazide maç yapıp küfürleşip kavga ediyolardı.
    3)Cenk'in tayfası: (4 kişiler ve Cenk'in arabasında oturmuş kapıları açmış, son ses şu şarkıyı dinliyolardı(bir tanesi arabanın dışında dans ediyordu):http://www.youtube.com/watch?v=fbblTSQsNY4
    4)Kızlar: (6 kişiler)Adı üstünde işte kızlar, çoğu güzeldi ve Cenk ve grubundakilerle ilişkisi olanlar vardı..

Ben de doğal olarak efendi çocuklarla arkadaş olmayı tercih ettim. Yanlarına gittim ve "merhabalar yeni taşındık buraya" diyip kendimi tanıttım. o kadar terbiyeli çocuklardı ki hemen aralarına aldılar beni. sohbet ediyolardı ve konuştukları konuyu yakaladıktan sonra ben de sohbete dahil oldum..
    Biz sohbet ederken çingeneler maçı bitirmiş bakkala su almaya gidiyolardı. Yanımıza geldiler ve liderleri karşımda oturan gözlük takan Hüseyin'in kafasına vurup "Para ver la optik!" dedi. Hüseyin'in onuru kırıldı ve gözleri doldu. Ben de dayanamadım ve ayağa kalkıp çingeneye "Hey sen!" dedim. "Ne var la!" dedi. "Sen şimdi Hüseyin'den para istiyosun ya.." dedim "Heee nolcak?" dedi. "İşte o da vermiyo.." dedim. "Sen kimsin la!" dedi ve bana yumruk salladı ancak yumruğunu havada yakaladım ve elini bırakmadan kolunu çevirdim ve "KÜÜTTT!" diye bi ses geldi, kolu kırılmıştı.. Tam diğer çingeneler bana saldıracaktı ki, "DURUN!!" diye bir ses, baktım ki dedem gelmiş.. "Bu sorunu kavga ederek değil, futbol maçıyla çözün gençlik" dedi. Tamam dedik ve 3 gün sonrası için anlaştık. Ben çok iyiydim ve diğerlerini de çalıştırdım.

3 gün sonra, maça başladık ve hakem dedemdi.. Herkes toplanmış bizi izliyordu. Çok yakışıklı ve karizmatik olduğum için Cenk ve arkadaşları bana kıl oluyordu ve çingeneleri destekliyorlardı. Maç o kadar kötüydü ki ne olduğunu anlamadan çingeneler 3-0 öne geçti. Hatta artık maç bitmek üzereydi, hakem(dedem) 3 dakika uzatma işaret etti. Alex'in maç öncesi yaptığı gibi yere oturup, gözlerimi kapattım ve ustam Chung-Lee'yi gördüm, onun sihirli sözcüklerini hatırladım ve ayağa kalkıp "Bitirelim bu işi!" dedim. Tak tak tak.. Anında 3-3 yaptım durumu.. Ancak süre dolmuştu ve son atağa çıkıyorduk, spiker "SON ŞANSLAR ARTIK SON ŞANSLAARRR!!" diye bağırıyordu. Orta sahadan topa bi kodum... Ve GOOOOOOLLL!!! 4-3 kazanmıştık maçı.. Maç çıkışı Cenk yanıma geldi ve "Maçta şike vardı ve gollerin de ofsaytı ve çingenelerin penaltısı vardı 4-0 kaybettiniz, itirazı olan var mı?" dedi.. Sadece ben itiraz ettim ama çoğunluk haklıydı her zaman ki gibi..

Ben de sinirlendim ve gittim Cenk ve arkadaşlarının manitalarını tavladım. Sevgililerimle arabama binmiş ve geziyorduk ki, O DA NE!! bi baktım Cenk'in kankisi arabayı sürüyor, Cenk ve arkadaşları camdan beline kadar çıkmış, ellerinde micro-uzi'ler tekerleri tarıyolar. Tabi tekerler patlayınca zar zor bir şekilde arabayı düzgün bir şekilde durdurabildim. Çok sinirlenmiştim. Arabadan indim, belimden 9mm'lik pistolumu çıkardım ve şöförlerini tek vuruşta kafadan vurdum. Şöför ölünce araba kontrolü kayboldu ve şarampolden aşağı yuvarlandılar. Ben de hemen kaçtım eve geldim.

Sizce benden intikam alırlar mı? O kadar abartılacak birşey yaptığımı düşünmüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiKey-17 -- 7 Kasım 2011; 10:02:26 >

• uziden sonrasını kahkaha atarak okudum
    pistol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

uziden sonrasını kahkaha atarak okudum
    pistol

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8ECA0D5BB

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12B15139F

Alıntıları Göster
    uziden sonrasını okudum süper

• uziden öncesini okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZelHaS

uziden öncesini okudum
    ctrl + g yapıp sadece uziyi buldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighDamagE

Alıntıları Göster
    dağılın bakayım yeter ben cenk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12B15139F

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yalan söylüyor inanmayın bu hikayeyi kafasından uydurmuş

• Kahvaltı masasında kahkahalar attım
  • uziyi okumadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slithreen

Aynstayn detected

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpertfn

quote:

Orijinalden alıntı: Slithreen

Aynstayn detected

:D:D:D:DD:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Lawyer

Güzelmiş Daha önce de açmıştın bu konuyu neden kapattılar?

bilmiyorum :(
  • quote:

Fail
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

quote:

Fail

Alıntıları Göster
    uziden sonra asjkfhaksfjaskfjka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan O'reily'

quote:

Fail

• quote:

Orijinalden alıntı: Andre Villas Boas

Bu mesaj silindi.
    kimsede çıkıp dememiş ki AGA BU NEDİR diye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

kimsede çıkıp dememiş ki AGA BU NEDİR diye ?

Alıntıları Göster
    Akıcı olmuş tebrik ederim cool story bro
  • bu iyiydi.

Cenk ölmedi mi?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.