Şimdi Ara

Mahkeme dosyam neden yok ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar benim sorum şu ayın 16.da UYAP bilgi sisteminden (4060) mesaj geldi ocak ayının 25 nde mahkemeniz var diye 1. sanık ve şikayetçi ayrı şehirlerde mahkeme nasıl görülecek 2. olarakta bana hala tebligat gelmedi uyaptanda dosya no ile sorguluyorum herhangi bir dava dosyanız yok diyor sizce sıkıntı ne

• 1- Olay nerede olduysa dava orada görülür.

2- tebligat gelir 3 5 güne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- Şikayetçi Konya da ben Ankaradayım mahkemeye nasıl katılacağım ? talimatla ifade yada segbis sistemi diyorlar beni aydınlatır mısınız?
    2- Mahkeme tarihi dosya no vb. mesaj olarark geldi ama UYAP ta hiç bir şey yok diyor ne yapmalıyım
  • alptigin. A kullanıcısına yanıt
    Sana en yakın adliyeye giderek segbisle davanın görüleceği yer mahkemesine bağlanacaksın sesli ve görüntülü ya da senin ifaden alınacak talimatla o verdiğin ifade mahkeme gönderilecek adliyede ki mercii tarafından.

• EgeBeyiniz kullanıcısına yanıt
    Hocam yani hem o mahkemeye bana yakın olan adliyede vereceğim ifade gönderilecek hemde duruşma günü SEGBİS ile duruşmaya mı katılacağım?
  • alptigin. A kullanıcısına yanıt
    Aana gelecek tebligatta bunu anlarız 2 sini de yapacaksın yada yapmayacaksın diyemeyiz.

• O zaman tebligat i bekleyelim ve gelince iletisim e geçelim hocam yardimci olduğunuz için teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.