Şimdi Ara

Yapılandırılmış Vergi borcunu ödeyememe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Günlerdir içinden çıkamadığım bir konu var bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

2018 de Bursa vergi dairesinde yapılandırdığım MTV borcumu 18 takside böldürdüm ve 2 ayda bir zamanında ödüyordum.

2020 Kasım da ödemem gereken 14. taksidi evimi başka şehre taşıdığım için yaşadığım yoğunluktan ödemeyi unutmusum.5 gün önce aklıma geldi hemen ödeyeyim diye interaktif vergi dairesi sitesine girince vadesi geçmiş borçlar bölümünde ödemediğim tek taksidi gördüm.Üzerine tıkladığımda ''Tecil dosyası ihlal edilmiştir. Nedeni : Takvim yılı içerisinde vadesinde ödenmeyen 2 den fazla taksit bulunmaktadır.'' uyarısı veriyor.Ben 1 taksit ödemedim 2 değil.neyse dedim onu da geçtim sonucta ödemek istiyorum ama site izin vermiyor işlem yaptırmıyor. Telefonla vergi dairesine ulaşmak istedim hatta dakikalarca bekledim telefon yüzüme kapandı..

Perşembe günü bir tanıdığı vergi dairesine gönderdim .oradaki görevli 1 Şubat son gün yapılandırmaya başvursun demiş.Söylediklerini internet üzerinden harfiyen yaptım vergi dairesinden ''kanun kapsamında borç bulunamadı'' uyarısı geldi yani kabul edilmemiş

Sizlerden ricam ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Fiziki olarak Bursa vergi dairesine pazartesi kendim mi gideyim?

Tecil dosyası ihlal edilmiştir. Nedeni : Takvim yılı içerisinde vadesinde ödenmeyen 2 den fazla taksit bulunmaktadır.'' uyarısını kaldıracak internet üzerinden başka bir yöntem var mı?

1 Şubat 2021 yapılandırma affı için son gün galiba benim durumumun bu afla alakası var mı?

Teşekkürler

• Şu an yaşadığınız il vergi dairesine gidip yüz yüze görüşün; kaydi hata olabilir belki. Yoksa bile yeni yapılandırma kapsamına girebilirsiniz diye düşünüyorum dosya ilgili memura aktarılmıştır o yüzden sürüncemede kalmıştır kanaatindeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Şu an yaşadığınız il vergi dairesine gidip yüz yüze görüşün; kaydi hata olabilir belki. Yoksa bile yeni yapılandırma kapsamına girebilirsiniz diye düşünüyorum dosya ilgili memura aktarılmıştır o yüzden sürüncemede kalmıştır kanaatindeyim

Tamam yarın gidip yüzyüze görüşeceğim teşekkürler sağolun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bağkur borcu destek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.