Şimdi Ara

MAHKEME KONUSU(CİDDİ) EDİT GELDİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
6.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    özelimi anlatmadım kardeş,
    sadece bir soru sordum,o da ilk mesajda..
    burda özelimi anlatmadım/anlatmam da..
    avukatı var ve çevremde de herkes birşeyler söylüyor..
    burda farklı bir fikir alabilirim diye konu açtım
  • Myhunter kullanıcısına yanıt
    Ozel anlayisin olmadigin cok belli. Esinle aranda ki konuyu buraya yazmis ozel degil diyor. Ne yaparsan yap kardes istedigini anlat. Gercekse eger umarim surunursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede 30 yaş öncesi evlilik yasaklanmalı 22 yaşında evlilik mi olur!

• quote:

Orijinalden alıntı: leprechauntr

Burda arkadaşı yargılama durumunda olduğumuzu zannetmiyorum.(arkadaşı suçlamanın bir manası yok) Durumu bize anlatan o. dediklerine itibar etmeliyiz. Ayrıca onun ne yaşadığını bilemeyiz. Önceden de ayrılıp barışmışlar. İleride yine aynı şeyleri yaşayacaklarını düşünüyor.Herkes güzel bir yuva da annesi babasıyla yaşamak ister ama olmuyorsa olmuyor.Burda anne ve babanın çocuğu bu sürecten en az etkilenmesi için medeni bir şekilde çözüm bulmaları gerekiyor. Bir ilişki her iki taraf isterse devam eder.(Tabi bütün çabanın gösterildiğini yazdıklarınızdan anlıyorum) Bir taraf istemiyorsa zaten o ilişkide sorun vardır bitmesi gerekir. Evliliği yüretmek kolay değildir.

çocuğunuzu seviyorsanız ve eşiniz sorunları olduğunu, yetişeceği ortamın çocuğu zarar vereceğini düşünüyorsanız.boşanmanız ile birlikte velayeti alabilmek esas savaşınızı vermeniz gerektiğini düşünüyorum.

Ama boşanmadan başka birisiyle flört etmeniz şimdiden ilerisi için evlilik kararı almanız çok uygun bir davranış değil.

hocam yorumun için teşekkür ederim,
    ilk mesajda da yazdım,2 kere nişandan,2 kere de boşanmadan dönmüşüm,elimden gelen herşeyi yaptım,evliliğin sürmesi hem bize hem çocuga zarar verecek duruma geldi ve en son mahkemeye başvurdum,burda tecrübeli arkadaşlar vardır,bana akıl fikir verir di,ye konu actım,burda ve özelden birçok abim bana farklı çözüm önerilerinden bahsetti.Ben bu kadar geniş düşünememiştim.
    eski eşimden ayrıyken napacağımı bilemedim,yakınlarım biriyle hemen evlenmemi tavsiye etti,belki hataydı ama sıkıntıdan böyle bir karar vermek zorunda kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Turkiyede kadın boşanmak istiyorum derse hakim boşuyor ama erkek bosanmak istiyorum diyorsa ugraştırıyor ve mahkeme her zaman kadından yana bunu unutma sen şiddetli geçimsizlik yaşiyorum ve karım eş görevlerini yerine getirmiyor hatta beni aldattığını düşünüyorum de ayrıca boşansan bile hemen başkası ile evlenemiyorsun bildiğim kadarı ile 1 yıl geçmesi lazım aradan ama avukat arkadaşlar daha iyi bilir yanlış bilgi vermek istemiyorum

Kadın boşanmak istiyorum derse hakim boşamıyor yanlış bilgi

• Ben birçok yorumun aksine tersini düşünüyorum,eğer eşin evden bir kere gittiyse yine gider ki gitmiş.Bir kez biten ilişki bir daha başlamaz dostum kesinlikle boşanmalısın,diğer kadın hakkında birşey diyemeyeceğim.
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    eşimle aramdaki hangi konuyu anlatmışım kardeş?
    Sen once ozel ne onu ogren sonra gel bakalim.

• PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Buna senin ihtiyacı var bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Turkiyede kadın boşanmak istiyorum derse hakim boşuyor ama erkek bosanmak istiyorum diyorsa ugraştırıyor ve mahkeme her zaman kadından yana bunu unutma sen şiddetli geçimsizlik yaşiyorum ve karım eş görevlerini yerine getirmiyor hatta beni aldattığını düşünüyorum de ayrıca boşansan bile hemen başkası ile evlenemiyorsun bildiğim kadarı ile 1 yıl geçmesi lazım aradan ama avukat arkadaşlar daha iyi bilir yanlış bilgi vermek istemiyorum

Kadın boşanmak istiyorum derse hakim boşamıyor yanlış bilgi

Ben kendi gözümle gördüğümü söyledim sizin için yanlış olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Myhunter

zaten akrabalar da araya girince 2 kez ayrılıp sonra barıştık
    ha bu arada
    evlilikten önce de 2 kez nişandan dönmüştük,yine akrabalar girip barıştırmıştı

Afedersin ama hocam buna rağmen nasıl hemen çocuk yapıyorsunuz ya? Siz harbiden aklınızı mı yitirdiniz? Kuduruk musunuz nesiniz afedersin de yani bunları görünce ben sinirleniyorum. Daha 22-21 yaşların evlenip üstüne de hemen çocuk yapıyorsun bir de diyorsun daha nişanlıyken bile böyle böyle şeyler yaşadık... Ne diyim ki senin gibilere her şey müstehak. O çocuğun ne günahı var, daha kendiniz çocuksunuz. Ha 13 yaşında evlenmişsin ha 21-22... Aynı şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozzy45 -- 1 Nisan 2017; 13:13:10 >
  • Vazgecmek ne kadar kolay sen kolayi sectin.

Allah'in size emanet ettigi evladiniza sahip cikin. Zira Allah her kuluna bu sansi tanimaz.

Çocuk yaşta evlenmiş gelmiş daha burada özel ne olduğunu bilmiyor yaşına veriyorum senin haklısın.
  • Annem ve babam ben 3 yaşımdayken boşandılar iyiki de boşanmışlar diyorum. Lakin ben babamı küçükken 2 haftada 1 gördüğüm için baba oğul ilişkimiz pek iyi değil. Çocuğun psikolojisi açısından daha iyi olur fakat oğlunla aranı iyi tutman gerekir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EneRGy. kullanıcısına yanıt
    Bence evde huzur yoksa kangren olan parmağı kesmek lazım. Huzursuz ortamda büyüyen çocuğa ailenin ne gibi bir katkısı olabilir ki? Sırf çocuk mutlu olucak diye rol yapıp hayatı kendilerine zindan yapmalarıda yanlış belki iki insan boşanınca daha mutlu olucaklar. Not: Evliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 1 Nisan 2017; 13:50:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet, eğer hakim boşamazsa 3 sene dava açamazsın.

• 22 yaşında evlilik neyinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myhunter

quote:

Orijinalden alıntı: N3DV3D11

quote:

Orijinalden alıntı: mysterious79

Sende az çakal değilsin hocam, boşanmadan yenisini bulmuşsun

konuyu baştan okuyunca anladım sanırım bir problem olmuş bıkmış ve bu arada yeni bir partner bulmuş arkadaş sorunu üstelemeyip boşanıp kurtulmak istemişte 2 taraflı anlaşma yada boşanmak istediğin eşinin çok ciddi sorunları olmalı ve bunu şahit veya raporlarla beyan etmelisiniz yoksa 2 yıl sürüyor

Birini bulmam sizi neden bu kadar işkillendirdi ki?

24 yaşımda anneme mi yük olacam??

Mecbur biriyle hayat kuracam

yok yani öyle bir anlatmışsınız yani kadın bunu öğrenirse size karşı kullanabilir dedim bu sizin düşündüğünüz birşey olabilir ama yani kendinizde dediniz mahkeme en başta kadının tarafında ki bunu öğrenirse 2nci defa zor durumda kalırsınız ve üstünüze ağır bir cezası olur.Yani ne kadınlar var ki eline koz geçti mi donuna kadar alır yeri gelirse sanırım size geri dönüşüde aile baskısından bilmiyorum böyle yapıyorsa kötü sonuç doğurabilir bu olay

• quote:

Orijinalden alıntı: Fasist Diktator

22 yaşında evlilik neyinize

22 bana da erken geliyor en yakın 25-26 bence çünkü duygular çok kolay körelebiliyor kişilik oturmalı maddiyat oturmalı yani genç yaşta insanların 1 günü 1 gününe uymuyor özgürlüğe düşkün bir bünyeye haiziz mesela o yaşlarda ne kadın erkeği ne erkek kadını yeri gelirse dinlemez normal görüp geçirip tecrübe edip içindekileri yaptıktan sonra doğru karar verebilmek için zaman lazım değil mi bunun için kadın en az 25 olmalı yada 26 erkekte öyle 26-27 erken bu yoksa bu yaşlarda boşanma sorununa girip tekrar evlenmek cidden maddi manevi külfet boşanılan kadına ve olmuşsa çocuğunuza
  • Evleneceğim demişsin ama bildiğim kadarıyla 6 ay mı 1 sene mi ne yeni evlilik yapamıyorsun.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.