Şimdi Ara

MAHKEME KONUSU(CİDDİ) EDİT GELDİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
6.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 24 yaşında ah be daha yolun başı ya çekilecek dert değil senin için ve çocuğun için tabi doğruysa burada pek çok fake konu açıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myhunter

quote:

Orijinalden alıntı: They Killed Kenny

Ben boşanma çocuğu düşün diyenleri anlamıyorum. Huzursuz bir evde büyümesi daha mı yararlı olacak o çocuğa? Biz yıllarca bu kafayla psikopatlar yarattık işte. Olmuyorsa olmuyordur. Önemli olan bundan sonra çocuğun hayatını nasıl etkileyecekler onu düşünmeleri lazım ona göre davranmaları lazım.

Teşekkür ederim
    Zaten çocuk da etkileniyordu,bazen biz tartışırken,öyle korkardı ki çığlık atarak ağlardı :((

Benim de anne babam ayrıldı. Her gün ikisine de kızıyorum daha erken ayrılmadıkları için. Çünkü ortam cidden kötüydü evime girmek istemiyorsun o stresi yaşamak istemiyorsun. Çocukta oluşan o stresin etkisi büyük oluyor emin ol. Ama ayrilirsan ilişkinize dikkat et. Benim babam çok söyleniyor sızlanıyor. Her buluşma ayrı bir dert oluyor. Sürekli karşı tarafa suç atma söyle olsaydı böyle olsaydı filan. Ayrılırken anlaşmak önemli. Ondan sonra da çocuğa kendi değerini öğretmek önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence baris sonra sana yapilanlari kameraya al gizli kamera ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: mysterious79

Sende az çakal değilsin hocam, boşanmadan yenisini bulmuşsun

konuyu baştan okuyunca anladım sanırım bir problem olmuş bıkmış ve bu arada yeni bir partner bulmuş arkadaş sorunu üstelemeyip boşanıp kurtulmak istemişte 2 taraflı anlaşma yada boşanmak istediğin eşinin çok ciddi sorunları olmalı ve bunu şahit veya raporlarla beyan etmelisiniz yoksa 2 yıl sürüyor
  • CSB
  • bana öyle geliyorki arkadaş suçlu burda mağdur edebiyatı yapıyor,sevdiği bi kız var ve onla yaşamak istiyor eşinide boşamak,eşinin kendisini çok sevdiğini söylüyor ve bahaneden sudan sebeplerle eşini suçlu gösteriyor

bence bu arkadaş suçlu aileyi bozan kişi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yellow Claw

Boşanmadan kendine yeni birini buluyorsun yok iyi huyluymuş falan. Umarım senelerce uğraşırsın.

Cidden hemen birini bulmak garip geldi.
    Birde yaş çok genç değil mi çocuk yapmak için, 24 yaşındaki insan zaten çocuktur.

Şu halimle evlenip çocuk yaptığımı düşünüyorum da , amanınn

edit : kadın içinde büyük sorumluluk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezaalp -- 1 Nisan 2017; 1:39:38 >
  • Eğer ortada ihanet falan yoksa birleşin kardeş.

Ortada bir cocuğunuz olduğunu unutmayın.

Eğer evliliğin maddi sorunlar yada iş sorunu yüzünden bitiyorsa,özelden yaz,sana iş imkanı sağlarım.

• bu kadar ciddi bir konuda gelip buraya konu açıp yardım istemen çok itici bir durum
    sonra nereden bilelim senin haklı olduğunu ?
    hadi mecbur kaldığın için avukatınla ve yakın çevrenle mecburiyetten dolayı anlatırsın ama burada anlatman hiç hoş değil
    karı ,koca arasına girilmez ,diye bir söz duymadın mı ?

lakin sana gelecek ile ilgili bir söz edeyim ,kulağının bir köşesinde kalsın

eğer boşanırsan ileride çok pişman olacaksın ,benden söylemesi
  • Psikolog ve aile "xxx" (neydi onun adı gece gece unuttum) Danışın onlara yürütilebilir bir şey ise , oda guvenınızı kazanırsa. Hiç olmazsa çocugunuz için yuvayı yıkmayın.

Şahsi düşüncem bu bahsettiğiniz yeterli bir delil sayılabilir.

Evden çıkıp gitmesi , bazı süreler ailesinde kalması , belirsizlikler (Hal hareket vs..) , tereddütleriniz vs.. belirtirseniz.

İlla alışıla gelmiş "Şiddetli geçimsizlik" Olacak değil taraflar istiyorsa hakim boşar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho53 -- 1 Nisan 2017; 4:23:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

2 kere nişandan döndün sonra da evlendin ve 2 kere daha aynı sorunu yaşadın

Hocam belliki bu evlilik sürmez çocuk da zarar görür

Yine de çocuk için düşün derim ben

İstediğini söyle kadın istemezse Hakim hemen boşamaz

2 defa nişandan,2 defa da evlilikten sonra dönmüş arkadaş.Sanki kadın akraba gibi geldi bana.Akrabalar araya girer,işim seyri değişir.

Özel şeyler deyip paylaşmadığı konuları merak ettim.

Şu da var ki.kadınlar bazen seveyim derken dengeyi kaybedip sıkıntı verebiliyor.İyi de bu çok kötü birşey değil.Erkek bir şekilde idare eder kadını.Bilemedim şimdi.belkide bıkmıştır adam

• sizi boşverde çocuğa yazık, sen tarağına göre baş, oda başına göre tarak bulur keyfinize bakarsınız, olan çocuğa olur
  • umarım o çocuğu şeyinin keyfi için ortada bıraktıktan sonra ömrü hayatında mutlu olamazsın, bir hayatı şeyinin keyfi için batır sonra gel keyfim gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

bu kadar ciddi bir konuda gelip buraya konu açıp yardım istemen çok itici bir durum
    sonra nereden bilelim senin haklı olduğunu ?
    hadi mecbur kaldığın için avukatınla ve yakın çevrenle mecburiyetten dolayı anlatırsın ama burada anlatman hiç hoş değil
    karı ,koca arasına girilmez ,diye bir söz duymadın mı ?

lakin sana gelecek ile ilgili bir söz edeyim ,kulağının bir köşesinde kalsın

eğer boşanırsan ileride çok pişman olacaksın ,benden söylemesi

Gelip aile sırlarımı paylaştıgım yok kardeş

İlk mesajda detaya özet yazdım zaten

Çevremde ve akrabalarımda çok şey söylüyorlar zaten,

Mahkemede ne söylesem diye burdaki arkadaşlara fikir danışayım dedim,

2 sene boyunca evliliği sürdürmeye çalıştım diyorum,canımı çok sıkıyorum,bi de saçlarımda tek tük beyazlar belirdi,yemin ederim

hala keyiften bahsedenler var.pes

Beni haklı çıkaracak çok detay var,onları da özelim oldugundan yazamıyorum..

Mağdur edebiyatı yapan adam,aile sırlarını ortaya serip sizin onayınızı bekler.Ki çok şükür bunu aklıma bile getirmem.

Burda evli olup halden anlayan abilerin yorumunu dikkate alıcam

Diğer arkadaşların yorumuna gerekli yerlerde cevap vermişim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ø kullanıcısına yanıt
    Evliliği sürdüreyim derken kadıa da çocuga da kendime de hayatı zehir edeyim,sanırım bunu istiyosun da nereye kadar,söylesene

Sen olsan napardın,ilk mesajı 1 kere okuyp cevap verir msn

• quote:

Orijinalden alıntı: BASGAN REYIZ

Eğer ortada ihanet falan yoksa birleşin kardeş.

Ortada bir cocuğunuz olduğunu unutmayın.

Eğer evliliğin maddi sorunlar yada iş sorunu yüzünden bitiyorsa,özelden yaz,sana iş imkanı sağlarım.

Teşekkür ederim hocam,sizin gibi düşünceli insanların burda olmasından şeref duydum.

Çok şükür durumum iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: N3DV3D11

quote:

Orijinalden alıntı: mysterious79

Sende az çakal değilsin hocam, boşanmadan yenisini bulmuşsun

konuyu baştan okuyunca anladım sanırım bir problem olmuş bıkmış ve bu arada yeni bir partner bulmuş arkadaş sorunu üstelemeyip boşanıp kurtulmak istemişte 2 taraflı anlaşma yada boşanmak istediğin eşinin çok ciddi sorunları olmalı ve bunu şahit veya raporlarla beyan etmelisiniz yoksa 2 yıl sürüyor

Birini bulmam sizi neden bu kadar işkillendirdi ki?

24 yaşımda anneme mi yük olacam??

Mecbur biriyle hayat kuracam

• quote:

Orijinalden alıntı: cezaalp

quote:

Orijinalden alıntı: Yellow Claw

Boşanmadan kendine yeni birini buluyorsun yok iyi huyluymuş falan. Umarım senelerce uğraşırsın.

Cidden hemen birini bulmak garip geldi.
    Birde yaş çok genç değil mi çocuk yapmak için, 24 yaşındaki insan zaten çocuktur.

Şu halimle evlenip çocuk yaptığımı düşünüyorum da , amanınn

edit : kadın içinde büyük sorumluluk.

24 yaşında çocuk mu olur yaw

Lise yaşlarında bile o kadar çok şey yaşayıp biliyolar ki aklın durur.

• quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Eşin istemediği sürece ve sen de sağlam şahitler göstermediğin sürece hiçbir şekilde boşanamazsın. Dava senin aleyhine sonuçlanırsa 3 yıl daha dava açamazsın, 3 yıl sonra açtığında direk boşarsın.

3 yıl sürer mi kardeşim? Bildiğin için mi 3 sene dedin? Valla şahitim var ama somut şeyler gösteremiyorum

• Turkiyede kadın boşanmak istiyorum derse hakim boşuyor ama erkek bosanmak istiyorum diyorsa ugraştırıyor ve mahkeme her zaman kadından yana bunu unutma sen şiddetli geçimsizlik yaşiyorum ve karım eş görevlerini yerine getirmiyor hatta beni aldattığını düşünüyorum de ayrıca boşansan bile hemen başkası ile evlenemiyorsun bildiğim kadarı ile 1 yıl geçmesi lazım aradan ama avukat arkadaşlar daha iyi bilir yanlış bilgi vermek istemiyorum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.