Şimdi Ara

MAHKEME KONUSU(CİDDİ) EDİT GELDİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
6.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Napayım hocam,hergün biriyle flört mü edeyim? 2 sene çile çeken sen değilsin tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

Sen başkasıyla evlenirsen o da başkasıyla evlenir.Bunda yanlış olan hiçbir şey yok.Eger böyle bir korkun varsa bunun adı ikiyüzlülüktür kusura bakma.

İkiyüzlülük evet haklsın ama zoruma gider,erkek içgüdüsü işte

• Only Paranoia kullanıcısına yanıt
    Daha önce psikoloğa götürmeyi denedim hocam,kabul etmedi,ben iyiyim filan diye geçiştirdi hep,

Ama artık çok geç,çünkü ayrıyız

Oğlum çok zeki olacak,işte kadının yanında büyürse heba olacak ve dediğin gibi bana düşman edecek :(( üzüntümüm çoğu da be sebep

Bipolar olabilir evet,bundan sonra kendisi bi çare bulur

• Yılan ve Adam

Çok eskiden köyün birin de bir yaşlı evliya ve fukara oğlu yaşarmış bu köyün

hemen karşısın da da çok ama çok yüksek bir de dağ varmış ve bu dağın tam

tepesin de için de bir yılan bulunan bir kuyu var imiş ne zaman bu yaşlı

evliyanın başı derde girse bu yılanın yanına gider ve yılan da ona bir altın

lira verirmiş gel zaman git zaman artık yaşlı adam oraya çıkamaz hale gelmiş

ve bir gün oğlunu yanına çağırmış ve demiş ki bak oğlum o dağın tepesin de

bir kuyu var oraya git kuyudan bir yılan çıkacak benim oğlum olduğunu söyle

ve sana vereceği emaneti al ve bana getir demiş oğlu da tamam baba deyip

koyulmuş yola kuyunun başına gelince yılan çıkmış oğlan anlatmış her şeyi

yılan da uyuya inmiş ve bir altın vererek bunu babana götür demiş oğlan da

için den söyle düşünmüş eğer ben bu yılanı öldürürsem kuyudaki bütün

altınları alır ve çok zengin olurum demiş ve yerden aldığı bir taşı yılana

fırlatmış taş yılanın kuyruğuna gelmiş ve can havliyle oğlanı ısırmış derken

epey zaman sonra oğlan zehirlenerek ölmüş adam iyileşmiş ve doğru yılanın

yanına gitmiş her şeyden haberi olan adam başlamış yılana anlatmaya işte

öyleydi böyleydi o cahildi falan

filan demeye ve demiş ki gel tekrar eskisi gibi dost olalım. yılan şöyle

cevap vermiş "yooooookkkkkk olmazzzzzzzzz bende bu kuyruk acısı sende de bu

evlat acısı varken biz artık dost olamayız".... 6 aylık evli iken eşim bir kavganın sabahı gitmek istedi ben yalvardim saatlerce dinlemedi ve benim emanetimsin diyerek babasının evine bıraktım ve kapıdan çıkarken "şimdi gel dönelim buraya hiç gelmemiş sayalım unutalım dedim" kabul etmedi 40 gün baba evinde kaldı sonra dayanamadım getirdim. 3 ay sonra yine basit bir konuda tartıştık ve yine olay koptu gitmek istedi ve yine gitti ( bu sefer babası götürdü hatta "kalk kızım sana koca mi Yok diyerek" 15 gün sonra gel beni al dedi getirdim. Aslında ikimizde çok seviyorduk ama anlasamiyorduk. Bir kaç sonra yine kavga ve yine aynı son bu sefer ben kovdum sonra ayrıldık. İlk iki yıl çok zor geçti eşimi çok severken boşanmak çok koydu lakin şimdi iyiki bosanmisim diyorum çünkü yukarıda ki hikaye gibi bir daha dost olmak çok zor oluyor... Bu arada su an evliyim çok da mutluyum ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Myhunter kullanıcısına yanıt
    Hocam son kez şans verin çocuğunuzun hatrina ama tedaviyi şart koşun yoksa olmaz diyin dediğim gibi siz yeniden evlenseniz bile problemler peşinizi bırakmayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Myhunter

Daha önce psikoloğa götürmeyi denedim hocam,kabul etmedi,ben iyiyim filan diye geçiştirdi hep,

Ama artık çok geç,çünkü ayrıyız

Oğlum çok zeki olacak,işte kadının yanında büyürse heba olacak ve dediğin gibi bana düşman edecek :(( üzüntümüm çoğu da be sebep

Bipolar olabilir evet,bundan sonra kendisi bi çare bulur

sana düşman falan edemez hocam. maddi olarak destekleyen sürekli görmeye gelen babayı nasıl düşman edecek ? hele çocuk dediğiniz gibi zehir gibiyse. annesine akrabalara falan he he diyip geçer.
    bence birleşmeye falan değmez hocam. sen de herkes gibi mutlu olmayı hakediyorsun. oğlanın geleceğini garanti edebilecek gücün de var. seni rahatsız eden insanlarla muhattap olmak zorunda değilsin ne anneyle ne de akrabalarıyla. mahkeme işini avukatla konuşmanız en kolayı olur. belli ki kadın işi yokuşa sürecek. sizi yıldırmaya pes ettirmeye çalışacak. burada forumda rastgele yorumlarla sana bi çözüm çıkmaz. avukatlara güveneceksin. onlar sana yol gösterecektir. kadının psikolojik sorunlarından bahsedersin geçimsizlikten tutarsızlıktan bahsedersin. mahkeme kararıyla psikolojik teste falan gidebilir. o zaman geçiştiremez öyle. dengesizliği belgelenirse senin lehine olacaktır. seni gerçekten çok olgun gördüm. tebrik ederim hocam. çocuk olması insanı epeyce değiştiriyor demek ki.

• Sen 21, kız 20 yaşındayken evlenirseniz olan çocuğa olur tabi. Şimdi bütün arkadaşlarının anneleri babaları yanında olucak, o hayatı boyunca bunun ezikliğini yaşayacak. Aileleriniz yok mu sizin, nasıl kimse bir şey demedi o çocuk yaşlarda evlenmenize ???

Bu saatten sonra yapacağın en mantıklı iş boşanma davasını bir an önce geri çekmen ve önce evlilik terapistine, sonra da uzman psikoloğa gitmeniz. Eğer daha ciddi bir durum varsa psikolog zaten sizi psikiyatriste yönlendirir.

• Eşiniz paranız için evlenmiş olabilir mi?

• Ben boşanma çocuğu düşün diyenleri anlamıyorum. Huzursuz bir evde büyümesi daha mı yararlı olacak o çocuğa? Biz yıllarca bu kafayla psikopatlar yarattık işte. Olmuyorsa olmuyordur. Önemli olan bundan sonra çocuğun hayatını nasıl etkileyecekler onu düşünmeleri lazım ona göre davranmaları lazım.
  • Saygılar hocam hemen diye birley olmaz çünkü karşı tarafa sorulduğunda boşanmak istemiyorum diyecek (muhtemelen) , siz boşanmak için muhtemelen evlilik birliğininin temelden sarsılmasından açtınız bunu kanıtlamanız gerekecek olayları bilmeden konuşamayız süreyi çünkü bazen kanıt bile yetmez aile mahkemesinde hakimin vicdanen kanaat getirmesi lazım öyle karar verir , ayrılma çıkarsa 3 yıl beklersiniz diyecekleriniz önemli yani;

Umudu kesmesi konusunda sıkıntı olmaz bizim hukukumuz boşanmada tarafları catıştırmayı seviyor boşanma davası neticesinde 2 taraf ve aileleri birbirinden nefret edecek hale gelecektir...

• Yellow Claw kullanıcısına yanıt
    Bu durum bana da garip geldi. Her şey bu kadar basit olmamalı . Evcilik oynar gibi . ''zaten boşanacağım yeter ben de mutlu olacağım '' düşüncesiyle hareket eden biri yeni evlendiği kıza da aynısını yapar.
  • Sende az çakal değilsin hocam, boşanmadan yenisini bulmuşsun

• Boşanma avukatı tutun. Gerekenleri o yapar.
  • MuammA_ kullanıcısına yanıt
    Nasreddin hoca,bi gün eşekten düşmüş,herkes bişey söylerken,hoca "bana eşekten düşmüş birini bulun" diye cevap vermiş,çünkü seni ancak aynı derdi yaşayan anlar,
    Siz de halimi iyi anlıyorsunuz,teşekkür ederim yorumuunuz için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Focke Wulf

Hocam son kez şans verin çocuğunuzun hatrina ama tedaviyi şart koşun yoksa olmaz diyin dediğim gibi siz yeniden evlenseniz bile problemler peşinizi bırakmayacaktır.

Hocam ilk mesaja yazmışım,2 kere nişandan döndük,2 kez de evliyken boşanmadan döndüm
    Burda yazamayacağım özel sebeplerim de var,eski eşimdir kötü konuşamam ama cidden sorunluydu,çok dil döktüm ama nafile..

• Hocam evlilikte uyuşmamazlıklar her zaman olur ama ortada bir çocuk varken ve aranızda çok büyük problemler yokken ayrılmak ne kadar doğru hocam. Evlilik makine değil ki tam olarak dişliler dönsün. Arada sizin çark arıza yapar arada onun çarkı. Yağlayabilmek önemli çarkları. Bence boşanmayın hocam

• quote:

emin olun çok çabaladım hocam,
    burda herşeyi yazamam ama evlilik devam etsin deiye çok uğraştım
    kadın boşanmak istemezse hakim boşamıyormuş.

Bosanma hocam bosaninca kadinlar genelde psikolojik sorunlar yasiyor.

Yeni evlendigin kisidende cocugun emin ol nefret edicek. Son bir sans ver esine. Anlasamazsak bosanmayi kendin kabul ediceksin diye de sart koy.

• quote:

Orijinalden alıntı: mysterious79

Sende az çakal değilsin hocam, boşanmadan yenisini bulmuşsun

Hocam inanın eski eşimle devam etmeyi çok istedim ama olmadı
    1 ay sonra tanıdık biri çıktı karşıma,daha pek kimsenin haberi yok ama tanıdık oldugu için,başka macera aramadım,neden boşu boşuna beklim dedim,çok şükür çevremiz geniş,sevenimiz sayanımız var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shellder25

valla hocam aldatma durumu falan yoksa çocuğun hatrına katlanmalısın..

valla hocam,çocuguma ne emekler verdim,erkek çocuk nasıl eğitilir diye araştırp,4 tane kitap aldım okudum,çocuk 5 aylıkken konuşmaya başladı,bundan sonra dengesiz kadının elinde heba olup gidecek diye çok çok üzülüyorum :(

Şahsi fikrim daha kucucuk bi cocugu ana baba ayri buyutmeyin. İsteseniz de istemeseniz de etkileri kotu olur cocuk uzerinde.. dedigim gibi aldatma tarzi, affedilmeyecek seyler harici bi durum varsa iliskinizi tekrar bi gozden gecirin derim..

• Hocam bence boşanmadan önce çift terapistleri oluyor onlara gidin belki sorununuzu çözersiniz!!!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.