Şimdi Ara

MAHKEME KONUSU(CİDDİ) EDİT GELDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
6.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Myhunter

zaten akrabalar da araya girince 2 kez ayrılıp sonra barıştık
    ha bu arada
    evlilikten önce de 2 kez nişandan dönmüştük,yine akrabalar girip barıştırmıştı

Dediğim gibi hocam araya başkaları girmesin girmesinin de anlamı yok zaten genç olsanız da sonuçta yetişkinsiniz hayırlısı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla hocam aldatma durumu falan yoksa çocuğun hatrına katlanmalısın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Yeni boşanmış birisi olarak,

Karşı tarafı ikna etmezsen eğer hakime istediğini söyle karşı taraf kabul etmezse çekişmeli boşanmaya gider senelerce uğraşırsın.

nasıl anlaşsam hocam? fikir verseniz
    benim derdim,çocuktan uzak kalmamak,
    yüklü para verip ayrılmak istemem,çünkü o zaman kadının benle işi biter ve çocugumu göstermez diye korkuyorum.Htta ben başkasıyla evlenirsem belki bana inat o da evlenebilir de,bunu da düşündüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: shellder25

valla hocam aldatma durumu falan yoksa çocuğun hatrına katlanmalısın..

valla hocam,çocuguma ne emekler verdim,erkek çocuk nasıl eğitilir diye araştırp,4 tane kitap aldım okudum,çocuk 5 aylıkken konuşmaya başladı,bundan sonra dengesiz kadının elinde heba olup gidecek diye çok çok üzülüyorum :(
  • Myhunter kullanıcısına yanıt
    Karşı tarafla anlaşacaksın işte. ayrılmaya ikna edeceksin.

1- çocuğu göstermeme gibi bir şansı yok. Mahkeme kararı var. Gerekirse polisle kapısına dayanırsın.
    2- başkasıyla evlenmesi de senin hayrına. Nafakadan kurtulursun.

Ama benim anlamadığım şey şu,

Daha evliyken başından bu tarz bir şey geçmişken hala başkasıyla bu kadar çabuk evliliği düşünmen garip. Üstelik yaşın da genç.

Bu konuda acele etme. Boşanma stresini atlatmadan başkasına gitme. Kendini değil karşı tarafı düşün. Boşanma evresi yıpratır. Zarar verirsin kıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

quote:

Orijinalden alıntı: Myhunter

zaten akrabalar da araya girince 2 kez ayrılıp sonra barıştık
    ha bu arada
    evlilikten önce de 2 kez nişandan dönmüştük,yine akrabalar girip barıştırmıştı

Dediğim gibi hocam araya başkaları girmesin girmesinin de anlamı yok zaten genç olsanız da sonuçta yetişkinsiniz hayırlısı olsun

kendisi beni ikna edemeyeceğini bildiğinden akrabaları bana gönderiyor,sevenim sayanım çok şükürler olsun ama artık daha fazla dayanamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Karşı tarafla anlaşacaksın işte. ayrılmaya ikna edeceksin.

1- çocuğu göstermeme gibi bir şansı yok. Mahkeme kararı var. Gerekirse polisle kapısına dayanırsın.
    2- başkasıyla evlenmesi de senin hayrına. Nafakadan kurtulursun.

Ama benim anlamadığım şey şu,

Daha evliyken başından bu tarz bir şey geçmişken hala başkasıyla bu kadar çabuk evliliği düşünmen garip. Üstelik yaşın da genç.

Bu konuda acele etme. Boşanma stresini atlatmadan başkasına gitme. Kendini değil karşı tarafı düşün. Boşanma evresi yıpratır. Zarar verirsin kıza.

teşekkür ederim zaman ayırıp cevapladıghınız için
    1-ruh dengesi yerinde olmadığı için açıkcası intikam almak için göstermeyebilir
    2-başkasıyla evlenirse çocugumu bir dahya göremem :( nafakaya razıyım,bunu yazarken gözlerim yaşardı :( çocugum başkasına baba desin istemiyorum

yalnız yaşamak istemiyorum,bir an önce evlenip evde huzur istiyorum,zaten evleneceğim kız herşeyi biliyor

Dediğim gibi,

Ortada kanun var. Başkasıyla evlense dahi çocuğunu görmenize engel olamaz. Gerekirse polise başvurur alı koyuyor dersin ve gider kapısından alırsın çocuğu.

Mahkeme kararını yerine getirmemek suçtur.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    babasının köydeki evinde kalacak,ben arabamla gidip görürürm diorum,köydeki akrabaların yardımıyla bi şekilde görürüm ama işte bu kadın evlenir giderse çocuğu göstermez
  • 2 defa nişandan dönme 2 defada evi terketme olmuş.Aslında ilk ayrılıktan sonra tekrar denemek hatadır çünkü aynı şeyler yaşanıp duracak sizde de bu olmuş zaten.Yazdıklarınıza bakılırsa tekrar barışsanızda mutsuz olacaksınız.Zor bi durum gerçekten birde arada çocuk var.Oturun bi konuşun son kez

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    çok konuştuk hocam,senin dediğin gibi nişanlıyken bir şans daha vermem hataydı ama işte oldu bir kere
  • Böyle bir durumda şunu yap , bunu yap demek çok yanlış bir yönlendirme olabilir.Çünkü büyük bir sorumluluk var. O yüzden şöyle cevap vermeyi yeglerim.Ben olsaydım böyle bir durumda anlaşamıyorsak direk ayrılırdım.Mutluluk ve huzur her şeyden önemli.Evlilik o kadar önemli bir müessese değil.

Benim anlamadığım sen neden nafaka ödüyorsun.Bu nasıl bir adalet anlayışı.Hani nerde kadın erkek eşitligi.Bir de kadınlar eziliyormuş numarası yaparlar.Asıl ezilen erkekler.Çocuk kimde kalıyorsa onun bakması lazım.Hep erkek düşmanı,cinsiyetçi feministlerin çıkartmaya zorladıgı yasalar bunlar.

• xxxkingdom kullanıcısına yanıt
    kanunlarımız kadını koruyor kardeş
    adam kötü niyetli olur da kadını haksız yer ebırakırsa,kanunlarla korunmuş kadın ve nafaka ile faydalandırılıyoırmuş
  • hakim sizi boşamak istemeyecektir.
    ancak sen ciddi bulgular sunabilirsen hakim sana yardımcı olur
  • sadistica kullanıcısına yanıt
    tek umudum şahitlerim,artık kabul eder mi bilemedim.zaten avukat da girecek,inşallah hakim kabul eder
    Sen başkasıyla evlenirsen o da başkasıyla evlenir.Bunda yanlış olan hiçbir şey yok.Eger böyle bir korkun varsa bunun adı ikiyüzlülüktür kusura bakma.

• dişini çektir kurtul
  • karınız bipolar falan olabilir psikaytr gidin birlikte önce bence
  • Bence eşinizi tedavi amaçlı hastaneye götürmenizde fayda var depresyona girmiş olabilir hiç bu yöntemleri denediniz mi arada çocuk var tekrar düşünün derim siz yeni bulduğunuz bayanla evlenseniz bile ne yapar eder aranızı bozmak için elinden geleni yapar bunu dikkate alın yuva kolay kurulmuyor çocuğunuzun psikolojisini düşünün siz ayrıldığınızda çocuk büyüdüğünde size düşman olmayacağı ne malum annesi yetiştirirken herşeyi aşılayabilir çocuğa.
  • Boşanmadan kendine yeni birini buluyorsun yok iyi huyluymuş falan. Umarım senelerce uğraşırsın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.