Şimdi Ara

MAHKEME KONUSU(CİDDİ) EDİT GELDİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
6.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam benim annem ve babam küçüklüğümden beri ayrı. Annemde kaldım her zaman. Ailede perişan olmayan kimse yok. Kadını boşamak yerine rehabilite olması için yardım alın, yardım edin, profesyonellere danışın. Bir arkadaş yazmış "çoğu hata karşılıklıdır" diye. Arkadaş gerçekten haklı hocam. Annem ve babamdan gördüğüm tek şey bu. Ortada çözülemeyecek bir şey olması imkansız çünkü iki tarafında niyeti aynı. Ailenin yine bir arada olması. Şimdi bunu istemeseniz bile siz o çocuğu gözünüzün önünde görünce öyle bir düşüncelere dalacaksınız ki... Keşke diyeceksiniz çok kez. Bak en çokta o çocuğa üzüldüm. Çocuk seni belkide hiçbir zaman babası gibi görmeyecek, ne kadar çabalasada öyle hissedemeyecek belkide. Belki niye diyorumki bir şeyler hep eksik olacak o konuda eminim. Bak çocuk konusu çok önemli. Hele birde kızsa daha kötü. Çocuk depresif, kötü huylu, öfke problemli veya tamamen hastalıklı ruhlu olabilir. Şu evlenecek başka kız bulma olayınızı da hiç anlamadım. Neyse. Dediğim gibi yuvanıza neler olacağı size bağlı bir ya da birkaç yılınızı toparlanmak için harcayabilirsiniz ya da boşanırsınız çocuğunuzun hayatını tamamiyle değiştirirsiniz. Bu arada o çocuk annesiyle büyümeli. Ve dediğiniz gibi gelecekte çocuğu yanınıza almanız diye bir şeyin olacağına hiç inanmıyorum. Çocuk bunu istemeyecek. Zorla almaya kalkışırsanız da hem çocuk hem de annesi fazlasıyla yıpranacak. Kadının sizi sevdiğine inanıyorum bir kadın kolay kolay evlilikten ve sevmekten vazgeçmez. Hele birde bir anneyse durum çok daha ciddi. Atıp tutmuyorum birebir yaşadım herşeyi çocuk tarafı olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: They Killed Kenny

Ben boşanma çocuğu düşün diyenleri anlamıyorum. Huzursuz bir evde büyümesi daha mı yararlı olacak o çocuğa? Biz yıllarca bu kafayla psikopatlar yarattık işte. Olmuyorsa olmuyordur. Önemli olan bundan sonra çocuğun hayatını nasıl etkileyecekler onu düşünmeleri lazım ona göre davranmaları lazım.

Teşekkür ederim
    Zaten çocuk da etkileniyordu,bazen biz tartışırken,öyle korkardı ki çığlık atarak ağlardı :((

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurnerA

Hocam benim annem ve babam küçüklüğümden beri ayrı. Annemde kaldım her zaman. Ailede perişan olmayan kimse yok. Kadını boşamak yerine rehabilite olması için yardım alın, yardım edin, profesyonellere danışın. Bir arkadaş yazmış "çoğu hata karşılıklıdır" diye. Arkadaş gerçekten haklı hocam. Annem ve babamdan gördüğüm tek şey bu. Ortada çözülemeyecek bir şey olması imkansız çünkü iki tarafında niyeti aynı. Ailenin yine bir arada olması. Şimdi bunu istemeseniz bile siz o çocuğu gözünüzün önünde görünce öyle bir düşüncelere dalacaksınız ki... Keşke diyeceksiniz çok kez. Bak en çokta o çocuğa üzüldüm. Çocuk seni belkide hiçbir zaman babası gibi görmeyecek, ne kadar çabalasada öyle hissedemeyecek belkide. Belki niye diyorumki bir şeyler hep eksik olacak o konuda eminim. Bak çocuk konusu çok önemli. Hele birde kızsa daha kötü. Çocuk depresif, kötü huylu, öfke problemli veya tamamen hastalıklı ruhlu olabilir. Şu evlenecek başka kız bulma olayınızı da hiç anlamadım. Neyse. Dediğim gibi yuvanıza neler olacağı size bağlı bir ya da birkaç yılınızı toparlanmak için harcayabilirsiniz ya da boşanırsınız çocuğunuzun hayatını tamamiyle değiştirirsiniz. Bu arada o çocuk annesiyle büyümeli. Ve dediğiniz gibi gelecekte çocuğu yanınıza almanız diye bir şeyin olacağına hiç inanmıyorum. Çocuk bunu istemeyecek. Zorla almaya kalkışırsanız da hem çocuk hem de annesi fazlasıyla yıpranacak. Kadının sizi sevdiğine inanıyorum bir kadın kolay kolay evlilikten ve sevmekten vazgeçmez. Hele birde bir anneyse durum çok daha ciddi. Atıp tutmuyorum birebir yaşadım herşeyi çocuk tarafı olarak.

Of be kardeşim,dağıttın beni :(( zaten çocuk büyüyünce nolcak diye düşünmekten başıma ağrılar giriyor

• Kadın istemeğinde boşanamıyor musunuz?Yani bu sadece kadın tarafına mı bağlı.
  • Hocam olmadı,emin ol çok uğraştım

• Bir taraf istemezse hakim boşamıyormuş

• Myhunter kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sadece çocuk tarafı olarak düşüncelerimi söyledim benim babam benim için neredeyse yabancı öyle diyeyim sana. Çünkü aynı evde birlikte büyümeyince istemeden başına geliyor insanın. Size anlatamam ki bunu, bu yaşanacak şey öyle sözle yazıyla anlatılmaz. Valla şunu söylemeliyim benim annem de sürekli babamı ve baba tarafını düşman gördü öyle yerleştirmeye çalıştı aklıma. Ama ben bilinçli büyüdüm annemin ne yaşadığını biliyordum. Her çocuk hatta çoğu çocuk böyle değil. Bakın ben olayı yalnızca çocuk tarafı ve biraz da anne tarafı için değerlendirdim. Siz kendi mutluluğunuzu da elbette düşünmelisiniz. Farkındayım. Ama dediklerimi iyice bir okuyun. Bir babanın ailesinden eşinden vazgeçmesinin anneye göre çok çook daha kolay olduğuna da eminim. İyi düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

Eşiniz paranız için evlenmiş olabilir mi?

Sanmıyorum hocam,onun ailesinin durumu da iyi

• TurnerA kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeşim,yaşın kaç bilemedim ama yaşından olgun düşünerek yazmışsın.İnşalkah oğlum senin gibi soğumaz babasından :(

• quote:

Orijinalden alıntı: LaFleur-

quote:

Orijinalden alıntı: Myhunter

Daha önce psikoloğa götürmeyi denedim hocam,kabul etmedi,ben iyiyim filan diye geçiştirdi hep,

Ama artık çok geç,çünkü ayrıyız

Oğlum çok zeki olacak,işte kadının yanında büyürse heba olacak ve dediğin gibi bana düşman edecek :(( üzüntümüm çoğu da be sebep

Bipolar olabilir evet,bundan sonra kendisi bi çare bulur

sana düşman falan edemez hocam. maddi olarak destekleyen sürekli görmeye gelen babayı nasıl düşman edecek ? hele çocuk dediğiniz gibi zehir gibiyse. annesine akrabalara falan he he diyip geçer.
    bence birleşmeye falan değmez hocam. sen de herkes gibi mutlu olmayı hakediyorsun. oğlanın geleceğini garanti edebilecek gücün de var. seni rahatsız eden insanlarla muhattap olmak zorunda değilsin ne anneyle ne de akrabalarıyla. mahkeme işini avukatla konuşmanız en kolayı olur. belli ki kadın işi yokuşa sürecek. sizi yıldırmaya pes ettirmeye çalışacak. burada forumda rastgele yorumlarla sana bi çözüm çıkmaz. avukatlara güveneceksin. onlar sana yol gösterecektir. kadının psikolojik sorunlarından bahsedersin geçimsizlikten tutarsızlıktan bahsedersin. mahkeme kararıyla psikolojik teste falan gidebilir. o zaman geçiştiremez öyle. dengesizliği belgelenirse senin lehine olacaktır. seni gerçekten çok olgun gördüm. tebrik ederim hocam. çocuk olması insanı epeyce değiştiriyor demek ki.

Teşekkür ederim hocam,dert insanı olgunlaştırıyor işte
    2 senelik evlilik öyle yıprattıki beni,özelim diye herşeyi burda yazamıyorum,
    Ona karşı,inan hep iyi niyetli davrandım,sabrettim ama değişmedi

• 2 kere nişandan döndün sonra da evlendin ve 2 kere daha aynı sorunu yaşadın

Hocam belliki bu evlilik sürmez çocuk da zarar görür

Yine de çocuk için düşün derim ben

İstediğini söyle kadın istemezse Hakim hemen boşamaz

• Umarım hayatın boyunca rahat yaşamazsin hep bi aksilik çıkar boşanmadan başka bi kadın bulup evlenicem demek erkekligine...

• İniallah Sen de 2 sene sorunlu bi evlilik yaşarsın,benim halimi anlarsın da bu kadar saçma yorum yapmazsın

• Olmuyorsa boşanip gideceksin uzatmanın anlamı yok.Ama sen Boşandıktan hemen sonra evlenecem diyorsun daha bir dur ağzın yanmış zaten sendede var bir numaralar gibi

• Ortada aldatma vs. Yoksa diğer sorunlar çözülür orta yol bulunur çünkü çocuk var.

Ama yazdıklarınla senin çocuğunu düşündüğünü sanmıyorum, sanki senin gözünde çocuk bir oyuncak gibi geldi.

İnsan çocuğunun üstüne titrer geleceğini düşünür sen annesinde kalacak diyip başka yola çıkmışsın bile.

Hayırlısı olsun diyelim.

• Chantodowill kullanıcısına yanıt
    Evlilik çıkmaz sokağa girmiş hocam.Devam dersem duvara toslayacak herşey.Elimden geleni yaptım ama olmadı diye yazdım zaten.
    Boşanmadan sonra çocuk annede kalır,yani yurda mı koyayım,anneme mi bırakayım?

• Myhunter kullanıcısına yanıt
    Zaten istesende çocuğu sana bırakmaz hakim yaşı ufak, ancak anne istemiyorum diyecek ki o zaman sana verirler velayetini.

Benden sana tavsiyem allah sağlık sıhhat versin gerisi çözülür çözülmeyecek sorun yok sadece doğru adımları atmak lazım.

Psikolog bulun ikinizde gidin araya çok kişi sokmayın herkesten akıl almayın.

Çocuk herşeydir neşedir hayattır, onun geleceği olacaksın hayatını şekillendireceksin ilerde çok pişman olmadan doğru adımları at.

• Eşiniz büyük ihtimal kişilik bozukluğu hastası (borderline), bende yaşadım, birgün sevgisinden boğarken ertesi gün hiç tanımıyormuş gibi davranıyordu... Lakin boşanma sebebi değil bunlar, evlilik oyuncak değil sizlere değil ben çocuğa üzülüyorum yazık ...
  • işte bu yüzden evlenir evlenmez çocuk yapmamak lazım ders alıyorum hocam

çocuk olduğu için ayrılmasanız daha iyi gibi ama anlaşamadığınız bir insanla bir ömür de çekilmez zor durum inşallah doğru kararı verirsiniz

konuyu uplamış olayım
  • Eşin istemediği sürece ve sen de sağlam şahitler göstermediğin sürece hiçbir şekilde boşanamazsın. Dava senin aleyhine sonuçlanırsa 3 yıl daha dava açamazsın, 3 yıl sonra açtığında direk boşarsın.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.