Şimdi Ara

Mahkeme Tarafları Farklı Şehirde !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar dh ailesi ben davalı sıfatında olduğum bir mahkemede 15 ocakta mahkeme var ben ankaradayım davacı konyada dava konyada görülecek ama benimde talimatla ifadem verilmesi gerekliymiş bunu nasıl yapabiliriz hukuki bilgisi olan ve avukat arkadaşları konuya bekliyorum

• bulunduğun şehirde beyanını alacaklar
  • sertosman S kullanıcısına yanıt
    hocam doğruda bu işlemleri nasıl sağlayacağımızın bilgisini istiyorum mesela nereye gideceğim ne diyeceğim vb.
  • ankarada bir adliyeye git tarafı olduğun dosyaya dilekçe ver ben buradayım ifademi burada alın diye. zaten sana tebligat gelir oradan görürsün durumu. hak kaybı yaşamak istemiyorsan bir avukatla dosyanı takip ettirmeni öneririm.
  • Daimi adresin Ankara ise onlar sana ulaşır zaten rahat ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.. Dava farklı şehirler de olduğu için İSTİNABE dilekçesi ile.. asliye ceza, ağır ceza, iş davası hangisinde görülücek ise.. ona göre ifade vereceğin yerdeki nöbetçe mahkemesinde alınmasına ilişkin bir dilekçe hazırlayıp başvuracaksın. Dilekçe örneği İnternet de mevcut. Eğer ki bulamazsan bir arzuhalciye de yazdırabilirsiniz. Sonra dilekçe ile adliyeden başvuru yaparsın. Daha sonra sana ifade günü ve zamanı için kağıt gelir. Ve sizde ona göre ifadenizi verirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.