Bildirim
mahkemelik htc one yi garantiye verebilirmiyim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: bilek
merhaba arkadaşlar vatandan almış oldugum htc one tam 6 kez servise gitti kvk yaratıgı deyim burda telefonun pertini çıkardılar telefon gine aynı donanımsal hata vermeye başladı bu telefonu tüketici mahkemesine dava açmıştım dava devam ediyor tekra servise versem davayı etkilermi
emin değilim ama etkilemez diye düşünüyorum. çünkü servis tutanakları ile zaten durum ispatlanır. ama yinede kesin bilgi olan arkadaslar yazarsa bende tam öğrenmiş olurum. -
quote:
Orijinalden alıntı: kmlhyt
quote:
Orijinalden alıntı: bilek
merhaba arkadaşlar vatandan almış oldugum htc one tam 6 kez servise gitti kvk yaratıgı deyim burda telefonun pertini çıkardılar telefon gine aynı donanımsal hata vermeye başladı bu telefonu tüketici mahkemesine dava açmıştım dava devam ediyor tekra servise versem davayı etkilermi
emin değilim ama etkilemez diye düşünüyorum. çünkü servis tutanakları ile zaten durum ispatlanır. ama yinede kesin bilgi olan arkadaslar yazarsa bende tam öğrenmiş olurum.
bilgi için çok teşekürler makhemeye tüm kvk servis kagıtlarını sunmuştum
-
Verme hocam. Dava dusebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tama üsdat ilginiz içi teşekürler sagolun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X