Şimdi Ara

Mahkemeye gitmedim diye birazdan nezarete giriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi kavga oldu. Kavgaya da beni görgü tanığı yazmışlar. Mahkemenin İlkinden haberim yoktu gitmedim ikinciye de gitmeyince mahkeme arama kararı çıkartmış. Polis aldı götürdü. Sabah işlemlerin yapılana kadar nezarethanede de bekle dedi. Şu an bekleme odasındayım. Nezarethaneye alacaklar birazdan

Edit: arkadaşlar inanıp inanmamak özgürsünüz ama cidden çok canım sıkıldı. Sizinle paylaşmak istedim. Cepten girdim ama masaüstü görünüşünden yazdığım için öyle gözüküyor olabilir. Mobilden yazdım zaten. Dün gece Bunları yazarken bekleme odasındaydım. Sonra üzerimden aracın anahtarı işyeri anahtarı evin anahtarı 3,25bozuk para. Kredi kartlarımı İstanbul kart kimliği sigaramı ve çakmağı ı aldılar. 200lşra para vardı üzerimde bunu cebine koy dedidedi. Teslim almadı. Kemeri bile çıkartıp verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 12 Ekim 2015; 12:40:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• WHERE İS THE ADALET
  • Bu mesajı nasıl masaüstü sürümünden yazıyorsunuz?Bekleme odasında memurdan izin mi istediniz? =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Bu mesajı nasıl masaüstü sürümünden yazıyorsunuz?Bekleme odasında memurdan izin mi istediniz? =)

Dalga geçiyorsun heralde. Şu an cepten yazıyorum. Masaüstü falan değil. Bu arada olay gerçek. Demin üzerindeki tüm eşyaları tekrar teslim alıp adliyeye getirildim.Allah kimseyi düşürmesin.

• Ve telefonu almadilar oyle mi? Blok

• Csb açmışsın çok belli ettin

• quote:

Orijinalden alıntı: Im Insane

Ve telefonu almadilar oyle mi? Blok

Arkadaşım yazılanları okumyuo musunuz ? Bekleme salonundaydım. Sonra üstümdeki eri aldılar. Sabah teslim edip adliyeye gittim. Serbest bıraktılar. Rezilliktir resmen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurokochin

Csb açmışsın çok belli ettin

Yok be hocam. Vallahi gerçek. Dün buna çok canım sıkıldı. Bekleme odasında sizinle paylaşmak istedim. Cebi falan hepsini adliyeye giderken teslim ettiler . CSb çok yazarım buraya ama beni bilen bilir. Csblerimde dalga geçerim. Ciddiye almam. Makara makara şeyler yazarım. Yani CSb yazdığımı belli ederim. Böyle bi olayı neden CSb yazayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 12 Ekim 2015; 12:45:18 >
  • Sanık değildir o, sanık olsan duramazdın
    Tanıksın

Konu cbs
    Israr ediyor birde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

Sanık değildir o, sanık olsan duramazdın
    Tanıksın

Konu cbs
    Israr ediyor birde.

Tanığım zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Tanıksın

Konu cbs
    Israr ediyor birde.

Tanığım zaten

Sanık muamelesi neden görüyorsun o zaman?

• quote:

quote:

quote:

Tanıksın

Konu cbs
    Israr ediyor birde.

Tanığım zaten

Sanık muamelesi görüldüğü yok. Mahkeme tarafından tanık olarak nitelendirilen kişinin davaya icab etmesi gerekir. Aksi durumda kolluk kuvvetleri tarafından mahkemeye getirilir.

Tanık olarak hakkında kolluk kuvveti ile mahkemeyw getirilme kararı çıkmış kişi mesai saatleri dışında yakalandıysa, duruşmaya kadar nezarette bekletilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: reguse

quote:

quote:

quote:

Tanıksın

Konu cbs
    Israr ediyor birde.

Tanığım zaten

Sanık muamelesi görüldüğü yok. Mahkeme tarafından tanık olarak nitelendirilen kişinin davaya icab etmesi gerekir. Aksi durumda kolluk kuvvetleri tarafından mahkemeye getirilir.

Tanık olarak hakkında kolluk kuvveti ile mahkemeyw getirilme kararı çıkmış kişi mesai saatleri dışında yakalandıysa, duruşmaya kadar nezarette bekletilir.

Avukat mısın

• Henüz değil, Hukuk Fakültesi 3. sınıfım halihazırda. Gerçi avukatlık yapmayı düşünmüyorum diploma alsam da.

• sigara niye yasak yav kötü olmuş sigaranın alınması
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Bu mesajı nasıl masaüstü sürümünden yazıyorsunuz?Bekleme odasında memurdan izin mi istediniz? =)

https://forum.donanimhaber.com/switchTo.asp?m=110920011

• Allah a şükür çıktım da rahatım. Biraz moral bulurum diye sizinle paylaşayım dedim cahilliğiniz ve okuduğunuzdan bi şey anlamamanız ile daha da kahrettiniz beni. Biri sallamış yok masaüstü sürümden yazıyon. Diğer cahillerde basmış artıyı. Açık açık tanık yazmışım adam gelmiş trollük peşinde sanıksın diyip duruyo. Allah kimseyi düşürmesin. Forum dayanışması dediğin şey bitmiş. Bu hayatta güçlü olun kimseye güvenmeyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.