Bildirim
Mahmutbey Gişelere nasıl Gidebilirim?
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
:( -
Taksi ile git daha rahat. Otobüs zor. -
Valla ben 5 km yanında oturuyorum oraya gitmek için akla karayı seçiyorum...
Aksaraya git oradan ikitelli organize arabalarına bin Masko nun önünde in.. -
maslaktan mecidiyeköye gel mecidiyeköyden 34m mecidiyeköy-başakşehir otobüsüne bin yaklaşık olarak 1 saatlik bir yolculuğun ardından istoçu geçtikten sonra petrol ofisi benzin istasyonun orada in. buradan ister 20 dakika yürü istersende yolun karşısına geçip 98h yada minibuse bin ikiside gişelerin yanından geçiyor. Maskonun yanında inmen gerekli. Tam olarak nereye gideceğini söylersen daha iyi yardımcı olabilirim. -
quote:
Orjinalden alıntı: olli
maslaktan mecidiyeköye gel mecidiyeköyden 34m mecidiyeköy-başakşehir otobüsüne bin yaklaşık olarak 1 saatlik bir yolculuğun ardından istoçu geçtikten sonra petrol ofisi benzin istasyonun orada in. buradan ister 20 dakika yürü istersende yolun karşısına geçip 98h yada minibuse bin ikiside gişelerin yanından geçiyor. Maskonun yanında inmen gerekli. Tam olarak nereye gideceğini söylersen daha iyi yardımcı olabilirim.
ba$ak$ehir 4.etapta oturuyor gibi bi halin var :) -
kaldır ayağını :p
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X