Şimdi Ara

Mahmutbey-Habibler Hız Kontrolü!!!96km/s ile ceza yedim! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
4.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orada canı yananların haddi hesabı yok gerçekten.
  • en iyisi benim gibi yapın. istoç girişinde yak bi sigara keyif yap.
  • Şimdi bu uyarı tabelası ve kameralardan aylardan beri sırasıyla tüyaptan başlayıp beko önü hasırcılar önü hacışerif ve askerlik şubesi önünde var! Ben her sabah 70 le giderken herkes sağımdan solumdan vızır vızır geçip gidiyor! Ya bunlar çok zengin yada buradaki sistem devreye alınmamış
    ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kullandığım bir yol. Henüz ceza yemedim, en fazla 65 ile gidiyorum o yolda ama bakıyorum millet basıp gidiyor kamyonlar bile hatta anlamış değilim çok mu paraları var eds mi çalışmıyor.. Demek ki millet zengin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı yolu bende kullanıyorum genelde hafta sonlraı yardıra yrdıra gidiyorum ceza gelmedi daha
  • Yeri biliyorum.Çok kullandığım bir yol.Sekiz yıla yakındır kullanıyorum.Eski halini de yeni halini de bilirim.İlk kameralar İstoç'un bitiminde topçu kışlasına çıkan köprünün üzerinde çıkış ise yol bitiminde Sultançiftliği ayrımına gelinen tabelaların üstündedir ve ortalama hız zamana göre ceza yazılır.Yetmiş km az yada çok ona çok yorum yapmak istemiyorum. (en düşük kadranların 180 olduğu araçları kullanıyoruz).Şimdi olayın geçmişine gidelim.İki şeritli karşılıklı toplamda dört şeritli gelişli gidişli bir yoldu.Yer yer çukurların eksik olmadığı eski virana bir yoldu.Ve istisnasız her gün kaza oluyordu.O yolu genelde hafriyat kamyonları kullanıyordu ve hızlarına yetişmek mümkün olmuyordu.O yol yapılırken altına herhangi bir beton vs atılmadı yığma ve sıkıştırma toprak taban üstüne asfalt atıldı.O günkü kamyon trafiğine göre bu asfalt en fazla dört ay dayanır demiştim.Ama yanıldım hız limitiyle kamyonların güzergahı mecburi değişti ve iki senedir yolda herhangi büyük bir deformasyon yok.Bizim ülkemizde işler tersten yürüyor maalesef. Önce yasakla politikası hakim.

• Avcılar-Mahmutbey çevreyolunda, Ispartakule civarında, 80 kmh tabelası var. EDS koymuşlar. Orası otoban. 120 kmh limit var. Bilen var mı? nedir...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.