Şimdi Ara

Mahmutbey-Habibler Hız Kontrolü!!!96km/s ile ceza yedim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
4.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugun 319TL ceza geldi postayla...Mahmutbey-Habibler yolu çıkışındamı nerde hız kontrolu varmış, 70 km hız limiti ben 96 ile geçmişim! %37 hız limitini aşmışım! Yol 3 şeritli bomboş bir yol, insanlara ceza kesmek için 70km hız limiti koymuşlar!Dikkat edin eğer bu yolu kullanıyorsanız.
    Benim merak ettiğim nasıl 70 olur bu yolda hız limiti aklım almıyor.!!!Bölünmüş yol değilmi bu nasıl oluyor arkadaşlar?

• Ceza yediğiniz yeri bilmiyorum, ama bağlantı yolu, çıkış vs. ise buralarda hız limiti düşürülmüştür

Geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

Arkadaşlar bugun 319TL ceza geldi postayla...Mahmutbey-Habibler yolu çıkışındamı nerde hız kontrolu varmış, 70 km hız limiti ben 96 ile geçmişim! %37 hız limitini aşmışım! Yol 3 şeritli bomboş bir yol, insanlara ceza kesmek için 70km hız limiti koymuşlar!Dikkat edin eğer bu yolu kullanıyorsanız.
    Benim merak ettiğim nasıl 70 olur bu yolda hız limiti aklım almıyor.!!!Bölünmüş yol değilmi bu nasıl oluyor arkadaşlar?

Bu yolda hiz limitini kac yapalim diye size sormadiklari icin dava acin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yil sonuna kadar pek hız tavsiye etmem kotaların dolması lazım yem olmayın

• hız sınırlarında 70 km hız sınırı olan yol göremedim?????????
    http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/Trafik/HizSinirlari.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikoli88 -- 5 Kasım 2012; 20:22:56 >
  • Orda bir arkadaşım 1 ayda yaklasık 1900 tl civarı yedi hocam :) yol bana cok yakin hadi tabelayı gormedınız hıcmı yolda giden araçlara bakıp bu adamlar nıye yavaş gidiyor demediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalnalga30

Orda bir arkadaşım 1 ayda yaklasık 1900 tl civarı yedi hocam :) yol bana cok yakin hadi tabelayı gormedınız hıcmı yolda giden araçlara bakıp bu adamlar nıye yavaş gidiyor demediniz

pendikte oturuyorum cenazemiz vardı habibler tarafını hiç bilmem, hiç görmedim tabela veya yavaş giden, 70 oldugunu görseydim yavaşlardım, dikkat ederim hız limitlerine benim kızdığım böyle yolda 70le gidilmez...
  • googleda da araştırdım 2 dk herkes şikayetçi burdaki radardan.3er 5er yollamışlar millete...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

hız sınırlarında 70 km hız sınırı olan yol göremedim?????????
    http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/Trafik/HizSinirlari.aspx

yolu orda göremezsiniz, hız o yol için belirlenir.

fakat bu tablo 70km nin e-5 için ne kadar mantıksız bir hız olduğunu gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evo9 -- 5 Kasım 2012; 20:32:28 >
  • O yolda Mahmutbey İstoçun orda köprü altında kamera var, diğer kamera ise habibler çıkışında, giriş ve çıkışlardaki ortalama hıza göre ceza kesiyorlar, yani ortalama 70+%10 a göre 10dk da gitmen gerekiyorsa sen 9,30 da bile geçsen ceza geliyor, abime 78 ile geldi ceza... Ama nasıl görmedin ki yolda devamlı 70 ve eds işaretleri var...
  • her yerde polis var sene sonu malum normalde 1 krontole denk gelmezdim bugün 300 km de 3 kontrol bir o kadarda radar vardı (aynı yönde) aman dikkat
  • Mahmutbey Habibler Arnavutköy yolu öyle.
    Zaten oraya ilk defa gidenler şaşırır, millet neden bomboş yolda 70km ile gidiyor diye.
  • Bu aralar her yerde polis var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadık_57

O yolda Mahmutbey İstoçun orda köprü altında kamera var, diğer kamera ise habibler çıkışında, giriş ve çıkışlardaki ortalama hıza göre ceza kesiyorlar, yani ortalama 70+%10 a göre 10dk da gitmen gerekiyorsa sen 9,30 da bile geçsen ceza geliyor, abime 78 ile geldi ceza... Ama nasıl görmedin ki yolda devamlı 70 ve eds işaretleri var...

aynen +1 ortalama hız kontrolu var...
  • Oradan her haftasonu geçerim.. Yolda toz toprak çok oluyor.. 70 uygundur oraya..

İlk defa gitmişsiniz, başınız sağolsun mazeretiniz de varmış.. Yine de orada sık sık yerleştirilmiş olan 70 ve EDS tabelalarını görmemeniz mümkün değil..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadık_57

O yolda Mahmutbey İstoçun orda köprü altında kamera var, diğer kamera ise habibler çıkışında, giriş ve çıkışlardaki ortalama hıza göre ceza kesiyorlar, yani ortalama 70+%10 a göre 10dk da gitmen gerekiyorsa sen 9,30 da bile geçsen ceza geliyor, abime 78 ile geldi ceza... Ama nasıl görmedin ki yolda devamlı 70 ve eds işaretleri var...

Aynen hocam birsürü tabela var.

• ödiyecez yani desenize, hiç hatırlamıyorum tabelayı falan şaşırdım eve geldiğinde cezanın, yapcak bişey yok ozaman 15 gun içinde ödim en azından indirim yapılıyor sanırım.
  • yine EDS cezaları başladı belli ki, 78 km/h'dan ceza yemişim, bu kadar insafsızlık olmaz. 77 km/h'a kadar limit, ki yol da 3-4 şerit otobandan düz bir yol.

mesele para yolmaksa eyvallah ama trafiği düzene sokmaksa yazıklar olsun size. adamlar ters şeritten girip emniyet şeridinden çıkıyor, hız ihlali, makas, şerit ihlali hak getire, paşam yayla gibi yolda 78 km/h hızla giden sürücüye ceza keserek trafiği adam edeceğini düşünüyor. Bravo vallahi.
  • Yazıyor 70 diye ama o yolda 70 ile gidilemeyeceğinde aynı düşüncedeyiz.
  • heryerde uygulamalar var dikkatli olalım anadolu yakasında sahilde dikkattt
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.