Şimdi Ara

Maicon=Cris

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maicon iyi diye bize kakaladılar.Adam bildiğin cris çıktı anasını satayım.Tıpa tıp aynı bu keller ikisi de kaplumbağa gibi.
    Şu an tartışmasız eldeki en kötü stoperdir. Serdar ahmet koray 2 gömlek fazla bu mafya tipli kekoya

• Daha once hic izlemedim bu adami. Adi bizimle anildiginda cok iyi adam cok iyi stoper. Ayaklatina hakim bilmem ne vs. diye yorumlar okudum, hatta pepe'den daha iyi yazanini bile gordum. Simdi ya bu arkadaslar maicon'u hic izlemedi iskembe-i kubradan salladilar iyi diye ya da hakikaten iyi bir stoper fakat takima alisamadi, uyum sorunu falan var. Hos dunku macta yaptigi hatalarin uyumla vs alakasi yok da neyse. İlerleyen zamanlarda gorecegiz nasil stoper.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim besiktas konusu yan tarafta trollügü bırak kendi konunda takıl. Daha ne gördün crisle aynı diyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takım barcelona gibi top oynuyor maicon tek başına batırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Jorji

Daha once hic izlemedim bu adami. Adi bizimle anildiginda cok iyi adam cok iyi stoper. Ayaklatina hakim bilmem ne vs. diye yorumlar okudum, hatta pepe'den daha iyi yazanini bile gordum. Simdi ya bu arkadaslar maicon'u hic izlemedi iskembe-i kubradan salladilar iyi diye ya da hakikaten iyi bir stoper fakat takima alisamadi, uyum sorunu falan var. Hos dunku macta yaptigi hatalarin uyumla vs alakasi yok da neyse. İlerleyen zamanlarda gorecegiz nasil stoper.

Ben daha yapılan bir transfere kötü denildiğini çok az gördüm. Her yapılan transfer çok iyi diye lanse ediliyor medyada olsun sosyal medyada olsun. Her aldığımız da çöp çıkıyor nasıl beceriyorsak.
    Bu adamı izleyen görmüştür, bu adam aşırı yavaş. hakan baltadan bile yavaş.
    Kademesi hamlesi belki zamanla uyum sağlasa düzelir ama bu yavaşlıkla 8m yi hakeden bir futbolcu olmadığını gösterdi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: stackman

kardeşim besiktas konusu yan tarafta trollügü bırak kendi konunda takıl. Daha ne gördün crisle aynı diyorsun.

Ben göreceğimi gördüm sen göremediysen seni alalım o tarafa...
    Saçma sapan yorum yazmayalım lütfen, sinirliyim dün akşamdan beri trollük yapma diyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FE16794CB -- 14 Temmuz 2017; 11:36:46 >
  • Haha izlemeden kral yapiyordunux

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donk !
    9 yıl önce açıldı
    Modric > xavi + iniesta
    3 yıl önce açıldı
    Henri Bienvenu Fenerbahçe´de
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stackman

kardeşim besiktas konusu yan tarafta trollügü bırak kendi konunda takıl. Daha ne gördün crisle aynı diyorsun.

Yediğimiz 2. golü izle
  • Yav bakıyorum Adam leş gibi oynadı bir yerlerini kaldıramıyor sonra kariyerine bakıyorum 7 yıl Porto da oynamış Allah Allah şu işe bak yaw diyorum

Acaba bu adama God of zaga diye diye çarpıldı mı yav

Düşünmedim değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.