Şimdi Ara

Maicon - Denayer ikilisi ligin en kötü defans ikilisi (bu sefer bittik gibi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Serdar Aziz tek başına yine defansı tutuyor hem ileri çıkmada hem savunmaya yerlesmede başarılı adam onun varlığı yetiyor bu maicon denayer ikilisi maçın içine eder Akhisar maçına döner şuan Göztepe Malatya Sivas gibi takımların defans ikilisini on bin kere tercih ederim bu sefer şapa oturduk gibi en son maicon denayer olduğunda 5 yedik beraberlik bile çok sakat ah ulan Serdar bu haftayı mı buldun be
    BJK de sıkıntı olmaz pepe nin yokluğu adamlarda bir suru alternatif var bu kısır kadro ile GS nin lider olması büyük başarıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne ağladınız be birader. Elde olan bu işte çıkacağız oynayacağız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arkadaş kimin fake hesabı acaba? adminler mac-ip adresini falan kontrol ediyor mu..

1-2 haftadır ortalığı gereksiz germekten başka bir işe yaradığı yok bu arkadaşın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

bu arkadaş kimin fake hesabı acaba? adminler mac-ip adresini falan kontrol ediyor mu..

1-2 haftadır ortalığı gereksiz germekten başka bir işe yaradığı yok bu arkadaşın.
    Yasak mı görüşümü paylaşmak sanki kotu birşey dedik gerçekleri söylüyoruz ne deme mı bekliyor müthiş bı defans ikilmiz var mı diyeyim

• fakeler ve troller forumu bitirdi zaten. yönetimde anca bunlara prim versin.
  • Dartanyan diyodu biri bu o herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: dardanell13

Yasak mı görüşümü paylaşmak sanki kotu birşey dedik gerçekleri söylüyoruz ne deme mı bekliyor müthiş bı defans ikilmiz var mı diyeyim

Alıntıları Göster
    Birşey deme bilader. Önce adam gibi kendi hesabından yaz, sonra gel görüşünü paylaş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Birşey deme bilader. Önce adam gibi kendi hesabından yaz, sonra gel görüşünü paylaş.

Alıntıları Göster
    Ne biliyorsun kendi hesabım olmadığını vardı eski hesabım kapattım yenisini actm

• quote:

Orijinalden alıntı: Younes Belhanda

Dartanyan diyodu biri bu o herhalde
    Yok eski hesabım Mask Off bı olaydan dolayı kapandı o

• quote:

Orijinalden alıntı: dardanell13

Yok eski hesabım Mask Off bı olaydan dolayı kapandı o

Alıntıları Göster
    Kapanması yerinde bir karar olmuş neyse şikayet ettim tekrar kapanır yan hesaptan sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: turboctopus

Kapanması yerinde bir karar olmuş neyse şikayet ettim tekrar kapanır yan hesaptan sanırım

Alıntıları Göster
    Mesaj atıp ben süresiz uzaklaştırdim sabaha kadar şikayet et

• Feyk meyk bilmem ama haklılık payı var dardanelin.Ligin en kötüsü demesek bile şampiyonluk hedefi olan takımlardan en kötü savunma hattına sahip olanı biziz , Serdar bu sene mucizevi şekilde çok az maç kaçırdı diğer türlü olsaydı çoktan kopmuştuk.
  • Benim yeğenim kendi hesabı ile giriş yaptı bu foruma benim evde ve ben aynı gün 1 hafta fake üyelikten ban yedim. Anladığım kadarıyla aynı ip ve ikametdeki üyelikler kolayca bulunuyor, ise bu fake üyeler nasıl cirit atıyor forumda? Ben neden ban yedim o halde? Gerçi ertesi gün ceza kaldırılmıştı.

Fake üyenin banlanmasi için illa küfür mü etmesi gerekiyor?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.