Şimdi Ara

Maicon > Pepee (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
1
Favori
15.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Serdar Aziz > Pepe
  • Sanırım sadece bu forumdaki beşiktaşlılarda sorun var veya güzel trollüyorlar.

Şu ana kadar tanıdığım hiç bir beşiktaşlı avrupada son senelerde bile olsa daha iyi olduğunu iddia etmedi, edemedi.

Şu ana kadar tanıdığım hiç bir beşiktaşlı realden yediğimiz 6 ile dalga geçmedi, geçemedi.

Şu ana kadar tanıdığım hiç bir bizim mücadele ettiğimiz CL gruplarına kolay demedi, diyemedi.

Ayrıca henüz pepe transferi ortadada yok. Biz neyi tartışıyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johan Elmander kullanıcısına yanıt
    Iddia edecek bir sey yok bakarsin son 3 yilda iki takimin aldigi puanlara kim daha basarili gorursun. Sampiyonlar ligi gruplarina kolay demiyecekmisiz manchester braga cluj grubuna kolay denmez haklisin. Bundan kolayi da vardi gerci stum grazli falan 10 dk top cevirdiginiz son macta. Hepsini gectim 3 yildir samar oglani olmaniz hala egonuzu indirmemis cidden sasilacak bir sey. Ne de olsa 25. Hafta sampiyon olacaz winner takimiz konulari acip lig sonunda 13 puan farkla 4. Olup biz kotuyduk diyen bir kitlesiniz ya cok ciddiye almamak lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep aynı terane hakem tarafından katledilmiş takım 6 yesin 16 yesin ne önemi var, kaç Beşiktaşlı yediğimiz gol sayısını önemsedi ki?
    Bir de çamur atmakla suçladığın insana şike çamuru falan atmaya çalışmalar çok boş hareketler. Ben bir argüman koyuyorum bana o argüman üzerinden cevap vermek yerine başka başka yerlere çekiyorsun konuyu. Tartışmayı sürdürecek cesaretin yada bilgi birikimin yok ise tartışmaya girme insanlarla zamanlarını çalarak kul hakkına giriyorsun. Konuyla ilgili son mesajım bu. Sana bir de tavsiyem var, umarım başta ne yazdığıma bakar sonra konuyu nerelere çektiğine bir göz atarsın, haklı olduğumu göreceksin. Ne demek istediğimi fark edersen senin için gerçekten çok büyük bir kazanç olur hayatında.
  • froce1903 kullanıcısına yanıt
    Önce bir UCL gruplarından çıkın da.

Biz iddiası kalmamış takımlardan 6 yemiyoruz.

• Futbolla hiç alakam olmadığı için ikisinide çizgi film karakteri sandım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Sizde avrupa ligi 2. On elemesini gecin once. Malum suan seviyen o. Biz gruptan cikariz eninde sonunda. Gs de ilk 6 katiliminda gruptan falan cikamadi. Gruptan cikmandan cok grup sonunculugun var. Basarili numarasi yapmayin.

• Bi de bize tinerci derler

• Pepe dediğin adam 10 sene boyunca dünyanın en iyi takımında üst düzey oynamış bir oyuncu, ayrıca geçen sene Portekiz'in Avrupa kupasını almasında en önemli paya sahip kişilerden biri.Yukarda birisi en iyi 10 stoperden biri demiş.Şuan ilk 15 e bile zor girer ama 2-3 sene önce herkes ilk 5 e yazardı.Bir de yaş çok önemli değil stoperde tecrübe daha ağır basıyor.

Başarılı olan biz değiliz de siz misiniz?

Siz şampiyonlar ligine 6 kez katıldınız, 0 kez çıktınız. Başarı %0.

Biz 14 kez katıldık. 2çeyrek final, 5 kez çıkmışız gruptan şampiyonlar ligi tarihinde. 1 yarı final ,2 çeyrek final şampüyon kulüpler kupasında.

En büyük UEFA başarınız çeyrek final. Bizimki, kupa.

İngilizlere Beşiktaş dersen akıllarına ne geldiğini biliyorsun. En azından yalnız değilsiniz. Yanınızda kardeş Malmö var.

Ama siz daha başarılısınız.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet 14 kez ulkede ittirmeyle sampiyon olup sadece 5 kez cikabilmek buyuk basari. 5. Ne zaman onuda hatirlamiyorum ya. Benim bildigim 4 kez sadece. Neyse hadi 5 olsun. Ayrica nedense sampiyon kuluplerde oynadigimiz ceyrek final soylenmiyor. Senin ayni kupada ayni sartlarda yari finalini soyleyip(n xamaxi masabasinda eleyip) bjk ceyrek finalini soylememen komik. Ayrica ben bjk basarili demiyorum. Istikrarli olarak basarili olacaz. diyorum. Senin gibi 3 yildir tek galibiyet alip hala tarihin tozlu sayfalarinda uefa kupasi kazandim basariliyim diye kendimi avutmuyorum. Ben gelecege bakiyorum sen gecmise. Sen kendini winnerim diye avutuyosun ben iki yilda 41 puan fark atiyorum. Sen oyuncuya talip oluyorsun reddediliyosun ben pazarlik yapiyorum. Geçmişteki ittirmeli basarilarin bitti artik. Avrupa ligine haziranda baslayan takimsin artik. Basari bunun neresinde ingilizlerin beni nasil hatirladigini da soyleyim. Bugune kadar yendigim ingiliz takimlari manchester united liverpool tothennam chelsea . liverpoollularda 2 yil once elememizi hatirliyolardir artik. Gerci ona da bahaneniz neydi. Ingiliz takimlari uefayi onemsemiyor. Sonuc bu sene sampiyon manchester gecen yil finalist liverpool.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johan Elmander

Başarılı olan biz değiliz de siz misiniz?

Siz şampiyonlar ligine 6 kez katıldınız, 0 kez çıktınız. Başarı %0.

Biz 14 kez katıldık. 2çeyrek final, 5 kez çıkmışız gruptan şampiyonlar ligi tarihinde. 1 yarı final ,2 çeyrek final şampüyon kulüpler kupasında.

En büyük UEFA başarınız çeyrek final. Bizimki, kupa.

İngilizlere Beşiktaş dersen akıllarına ne geldiğini biliyorsun. En azından yalnız değilsiniz. Yanınızda kardeş Malmö var.

Ama siz daha başarılısınız.

Salla ya bunların 6 yediği Leeds'e çakıp Uefa finali oynamıştık bizden en az 2-3 seviye alttalar tartışmaya değmez

Sen önce hakem desteği olmadan şampiyon olda öyle konuş.Dümya tarihinde sizin gibi tinerci tiksinç bir taraftar topluluğu yoktur net.2 şampiyonlukta kendini juventus gibi lige ambargo koyacağı söyleyen salaklar topluluğusunuz sadece.Bizim başarılarımızı kıslanıp çamur atma.Tarihinde avrupada başarın yok gelip buraya konuşuyorsun.Her avrupaya gittiğinizde tek yaptığınız rezik olmak

• Captain Jack C kullanıcısına yanıt
    bunu diyen de galatasaray taraftari. Tarihinde temiz sampiyonluk yok. Son sampiyonlugunda kk gormeden sezon bitirdin. Avrupada 4er 4er yedigin sezonda. Rakiplerinin 10 dan fazka kk gordukleri sezonda. Tarihinde kendini yere atmayla unlu oyuncularin var. Bir tanesi kacak su anda onun kazandirdigi penaltilarla gol krali olanda kacak. 4 yil boyunca hakem ittirmesinin kitabini yazdiniz. Sezonda 17 penalti kullanmis takimsin. Futbol tarihinde sezonda 17 penalti atan baska takim yok. Gelmis hakemsiz sampiyon ol diyor.

Uefayıda o oyuncularla aldık o da şike.Madem fetö bize yardım etti git kanıtla dava aç,öyle boş boş konuşma.Şike varsa git savcılığa dava aç.Bizim 4 yediğimiz takımlar dortmunda arsenal falan sizin gibi iddası olmayan takımlardan 6 yemiyoruz.Gelmişsiniz birde 2 sezondur bize attığınız puan farkını konuşup duruyorsunuz.Neden konuşuyorsunuz çünkü tarihinizde başka bir başarı yok eziksiniz ezik gidiceksiniz.Çakalların krallığı aslan kalkana kadarmış

• quote:

Orijinalden alıntı: muco190358

Seni çeyrek finale drogba değil umut bulut çıkarttı hocam drogba çok büyük yıldız fakat Türkiyede oynamadı kabul etmek lazım burak yılmaz daha faydalıydı gs için

Umut atmasa da çıkıyorduk ki

Hazır ingiliz takımı demişken leeds i de hatırlatayım. Malum biz onları yarı finalde eledikten sonra 6 yemiştiniz.

Tamam senin çeyrek finalini de söyleyelim. Sonuçta bizde şampiyon kulüpler kupasında 2 çeyrek 1 yarı final. Yine yanımıza bile yaklaşamıyorsunuz.

Bu arada son seneye bakacaksak tt arena da nasıl yendiğinizi unutma. Ve bu son iki sezonda nasıl şampiyon olduğunuzu. Süper kupa finalinde niye kazanamamıstınız?

Ayrıca ben ingilizler önemsemiyir uefa yı filan demedim. O sene liverpool çok iyi değildi. Basele CL de geçilmişlerdi.

Bu arada hiç öyle konuşma. LPoollulara bjk dersen "oh, the eight masters ehehehe" diye cevap veriyorlar.

ManU yu biz de yendik. Arsenalı da yendik. LPool u da. Zamanında fırtına gibi esen leeds i de. Ama biz bu kulübü yendik diye mi konuşuyoruz? Hayır başarılayımızla konuşuyoruz. Bu arada sen mi yedin? Beşiktaş takımı yendi.

Neyse. Blok.

• Mitokondri. kullanıcısına yanıt
    Bence 2 3 den de fazla

• Su konuda maicon>pepe yazanlarin hepsi fanatik troll.Dogrusu hakan balta > pepe olucak

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.