Şimdi Ara

Maicon > Pepee (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
1
Favori
15.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dedi önüne gelene 5 milyon maaş verip bu kafayla giderlerse kapısına çok yakın zamanda kilit vurulacak takımın taraftarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım, saçma sapan konuyu da şikayet ettim, blok. Git saçlamanı başka yerde yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maykılscofield

Cocuklar islerine gelmeyince maziye gomuluyolar hocam.Fena vurmussun

Yok Real'li Juveli gruptan çıkmışlar 22 adam çamur içinde debelendi la. Real Madrid'i neden ısrarla belirtirler onu da anlamıyorum 2 maçta 10 tane yemişler sanki Real'i de geçip çıktılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Bu sezon oynadigimiz 12 mac icinde sizin nedense hatirladiginiz tek mac kiev maci. Zaten 2 maglubiyet aldik bik bik surekli kiev macindan bahsediyosunuz 10 kisi kaldik takim dagildi futbolda olur kaldi ki biz kievi gectik puan durumunda. Ben realden 6 yemenden bahsetmiyorum 10 yedigin takimli gruptan ciktigini vurgulamana guluyorum realli juveli gruptan cikmis. Sonuc realden 2 macta 10 gol. Insanda utanma olur biraz.

Tek maçta 8 yemedik en azından. Bahsettiğin takım real ayrıca.

• quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

Yok Real'li Juveli gruptan çıkmışlar 22 adam çamur içinde debelendi la. Real Madrid'i neden ısrarla belirtirler onu da anlamıyorum 2 maçta 10 tane yemişler sanki Real'i de geçip çıktılar.

Real Madrid 21. Yüzyılda Avrupa Kupa finallerinde sadece Galatasaray'a kaybetmiştir.

• quote:

quote:

Sen şampiyonlar liginde hiç tur atlayabildin mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 25 Haziran 2017; 16:41:19 >

• Tek.macta 8 yedik ama 2 macta 10, 4 macta 16 , 6 macta 19 yemedik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gruptan ciktiginin 2 kati kadar grup sonunculugun var.

• quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Tek.macta 8 yedik ama 2 macta 10, 4 macta 16 , 6 macta 19 yemedik.

Sizde çeyrek finalin ötesine geçemediniz. Hangisi daha kötü sence çok yemek mi yoksa yarı final görememiş olmak mı ?

• Demek maicom > pepe . Zaten pepe nin geleceğine pek ihtimal vermiyorum, ama olurda 4-4,5 gibi bir rakama gelirse tartışmasız bu yılın en iyi transferi olur. Başarısızlık nasıl kafaya vurduysa bjk de rehabilite olan tinercilerin yerine, gs de tinerci kitlesi oluşmuş

• En kolay gruba bak hele;

12/13 te Fb Avrupa Liginde Yari final oynarken diger macta Chelsea ile Basel karsilasiyordu. O sezon CL playoff ta Basel i eleyerek Avrupa Ligine gonderen ekip=Cluj

10/11 Avrupa Ligi Finalisti kim? Braga

Ferguson' un Manchester ini tartismaya gerek var mi?

Yukarida dediklerinizi sagda solda soylemeyin rezil olursunuz

• En kotusu geleceginde basari sansin olmadigini bilip gecmisinle avunmak. Biz bu yil ceyrek oynadik seneye daha da iyisini yapariz. Siz gecen yil avrupada yoktunuz bu senede en fazla kura sansin olursa gruptan cikarsin..bundan sonra max yapabilecegin bu.

• Galatasaray Fenerbahçe hep zaten daha iyi oyuncuları alıyor ama 2 senedir Beşiktaş şampiyon. O yüzden bence maicon'un Pepe'den iyi olmasında mahsur yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oguzozan O kullanıcısına yanıt
    Zor gruba bak. O onu yenmis bu bunu yenmis zor grupmus. Braga dedigin takimi 1 yil once deplasmanda yenip eledik. 2 yil once avrupa ligi finali oynamasiyla ovunuyor. Cluj kimi elerse elesin alti ustu romanya takimi. Manchester da zaten son maclarda yedek kadroyla oynayan bir takim. Fergusonun manchester ini da deplasmanda yendik. zamaninda. 3 takimin uefa siralamasinda ki yerlerine bakalim bir de bu sene napoli kiev benficanin yerlerine. Bu 3 takimda ilk 25 de. Cluj braga manchester o sene kacinciymis bakalim. Hangi grup zormus.

• quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

quote:

Real Madrid 21. Yüzyılda Avrupa Kupa finallerinde sadece Galatasaray'a kaybetmiştir.

Daldandala.swf

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

En kolay gruba bak hele;

12/13 te Fb Avrupa Liginde Yari final oynarken diger macta Chelsea ile Basel karsilasiyordu. O sezon CL playoff ta Basel i eleyerek Avrupa Ligine gonderen ekip=Cluj

10/11 Avrupa Ligi Finalisti kim? Braga

Ferguson' un Manchester ini tartismaya gerek var mi?

Yukarida dediklerinizi sagda solda soylemeyin rezil olursunuz

Önceden başardıklarına lafım yok ama 2005 yılı sonrası Ferguson'u abartılmış bir balondur. Ancelotti, Mourinho, Guardiola daha başarılı.

• quote:

quote:

İster çamurda debelenir ister suda yüzer kazanır. Sonuca bak. Kiev'e gitmiş 6 yemiş gelmiş ağız kokusu yapıyor. Allah2ın kıskancına bak. Şl hesabı sizin takımın ismini bile düzgün yazamıyor daha. Kimsiniz, nesiniz belli değil.

• froce1903 kullanıcısına yanıt
    Her iki takiminda Avrupada mucadele ettigi son sezon; Galatasaray'ın düştüğü yere Beşiktaş çıkamadı. Bir tarafta en kötü doneminde uefaya giden takim, bir tarafta uefa gruplarından cikamayan takim.

Real dedigin takım bugun her takima 2 macta 10 gol atabilir. Juve dedigin takim bizden sonra 3 sezonda 2 final oynadi. Ote yandan Kiev gibi avrupanin 8. Sinif takımından 6 yiyip gelip surda avrupa muhabbeti yapıyorsunuz. Her katildiginiz sezon bir rezillik cikiyor leeds liverpool kiev bulup bir vasat takim fark yiyip geliyorsunuz. Turkiye sampiyonu olan takimla uefada gruptan cikmayan takım taraftarı gelip burada ahkam kesmesin bir zahmet.

• Sast kullanıcısına yanıt
    Evet astanayi gecerek buyuk basari elde ettin o sezon. dustugun yerde de ilk turda lazio ya elendin hani. Cidden buyuk basariymis. Bizim o sezon 3 yilin en basarisiz sezonu yinede aldigimiz galibiyet 2 beraberlik 3 gs nin aldigi galibiyet 1 beraberlik 3 . kim ne kadar basarili ortada. 1 yil once de 4er 4er yerken ben tothennamli grubu lider bitirip liverpoolu eliyordum. Bunu soylemek isine gelmiyor tabi. Hatta on elemede oynadigim arsenal bana karsi santrafor cikarip stoper alirken gs ye karsi ayni sezon deplasmanda 4 atip 17 yasinda bebekleri sahaya aliyordu.

• Şaka gibi Maicon Pepe den iyi demişler Şampiyonlar ligi şampiyonu takiminin Avrupa Şampiyonu takımının ilk 11 oyuncusu ile Maiconu Karşılaştırıyolar

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.