Şimdi Ara

Maicon > Pepee (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
1
Favori
15.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kanitli zaten uyelikten atmadin mi oyuncularini aidati bahane edip. Uyelikten at ama o oyuncularla kazandigin kupalarla ovun. Ne guzel ama. Arsenalden 4 yiyoruz dedigin takimla biz de oynadik ayni sene maclar 0-0 1-0 dordmund dedigin takimda kumede kalmaya oynuyordu o sene. kievden 6 yedim ama puan durumunda ustunde bitirdim. Eziklikten bahsedip sabah aksam.kievden yedigim 6 golden bahsediyorsun. Eziklik bu oluyor. Son 2 yilda gs lig maclari 3 galibiyet 1 beraberlik. O 1 beraberligede baya sevinmistiniz hani. hatta gecen yil sevindiginiz tek olay bizle vodafone arenada berabere kalmak. Eziklik boylr birsey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Kanitli zaten uyelikten atmadin mi oyuncularini aidati bahane edip. Uyelikten at ama o oyuncularla kazandigin kupalarla ovun. Ne guzel ama. Arsenalden 4 yiyoruz dedigin takimla biz de oynadik ayni sene maclar 0-0 1-0 dordmund dedigin takimda kumede kalmaya oynuyordu o sene. kievden 6 yedim ama puan durumunda ustunde bitirdim. Eziklikten bahsedip sabah aksam.kievden yedigim 6 golden bahsediyorsun. Eziklik bu oluyor. Son 2 yilda gs lig maclari 3 galibiyet 1 beraberlik. O 1 beraberligede baya sevinmistiniz hani. hatta gecen yil sevindiginiz tek olay bizle vodafone arenada berabere kalmak. Eziklik boylr birsey

Fenerle karıştırdın galiba bizi. Biz vodafone'da beraberliğe sevinmeyi bırak galibiyeti kaçırdık diye üzüldük. Tam tersine 2-0'dan 2-2 yaptık diye siz sevinmiştiniz neyse size sahanızdaki ilk yenilgiyi tattırmaya yaklaştığımızda duyduğunuz korku bile size yeter. Beraberliğe sevinenler bu videodakiler al izle.

https://youtu.be/0FbQuigXl28

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 25 Haziran 2017; 20:29:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Johan Elmander kullanıcısına yanıt
    Evet leedside hatirlat. Taraftarini oldurup elediginiz yas ortalamasi 24 olan takimi. Deplasmanda 6 yedik.ic sahada verabere kaldik. Dedigim gibi kimseden 4er 4er veya 2 macta 10 gol yemedik. Bir macta yenildiysek bir macta yendik veya berabere kaldik. Tt arenada nasil yenmisiz. Eze eze mi? Verilmeyen 2 penaltiya ragmen yendik. Sahada rakipleri eze eze yendik. Eze eze sampiyon olduk. Son sampiyonlugu kk gormeden olan takmlar gibi degil. Bjk oyunculari cizgiye basti diye kk gorurken yaptigin her cirkeflige ragmen sezonu kk gormeden bitirmeni sen hatirla. Korkudan bjk karsi konyada oynayamadigini hatirla. Liverpool cok iyi olmaz biz eledigimizde ama gs kimi yense cok iyi olur zaten. Adamlar ligde o yil o surecte surunen benficanin bile bize karsi nagmaglup lider oynayan benficadan daha iyi oldugunu iddia ediyor. Bu sene de manchester grupta fb ye gecildi. Kupa almasini engelledi heralde. Bu arada siz kulubu yendik diye konusmazsiniz sadece 10 gol yedigin realli gruptan ciktik diye konusursun. Bjk karsi ilk devre 2 0 yaptik diye aylarca konusursun.

• O macta 2 0 da bile rahat rahat cevirecegimizi biliyordum. En buyuk basariniz bizi yenmeye yaklasmak olur artik. Video izkeyeceksek ikinci macta sampiyonluk konsantrasyonuyla (!) sahaya cikip konsantrasyonu bozulan taraftarlarinizin videosunuda izkeyebiliruz. Gecen yil sahaya girip golumuzu saha icinden goren taraftarinizin videosunu tek gecerim ama.

• quote:

O macta 2 0 da bile rahat rahat cevirecegimizi biliyordum. En buyuk basariniz bizi yenmeye yaklasmak olur artik. Video izkeyeceksek ikinci macta sampiyonluk konsantrasyonuyla (!) sahaya cikip konsantrasyonu bozulan taraftarlarinizin videosunuda izkeyebiliruz. Gecen yil sahaya girip golumuzu saha icinden goren taraftarinizin videosunu tek gecerim ama.

Sizde bizi üst üste 10 maç yenememiştiniz sanki bir ara. Bende 13-14 sezonunda oynanan 1-2'lik maçın son dakikalarında sahaya dalıp maçı 3-0 ilan ettiren taraftarlarınızı tek geçerim. Yendik diye fena kudurmuştu taraftarlarınız. Biz onlar gibi komple sahaya dalmadık en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 25 Haziran 2017; 20:58:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Hep aynı terane hakem tarafından katledilmiş takım 6 yesin 16 yesin ne önemi var, kaç Beşiktaşlı yediğimiz gol sayısını önemsedi ki?
    Bir de çamur atmakla suçladığın insana şike çamuru falan atmaya çalışmalar çok boş hareketler. Ben bir argüman koyuyorum bana o argüman üzerinden cevap vermek yerine başka başka yerlere çekiyorsun konuyu. Tartışmayı sürdürecek cesaretin yada bilgi birikimin yok ise tartışmaya girme insanlarla zamanlarını çalarak kul hakkına giriyorsun. Konuyla ilgili son mesajım bu. Sana bir de tavsiyem var, umarım başta ne yazdığıma bakar sonra konuyu nerelere çektiğine bir göz atarsın, haklı olduğumu göreceksin. Ne demek istediğimi fark edersen senin için gerçekten çok büyük bir kazanç olur hayatında.

Şike çamuru atmaya çalışmak derken? Kupa iade eden, Avrupa'dan men yiyen senin takımın ne çamurundan bahsediyorsun? Sizin Avrupa'da gündeme nelerle geldiğiniz ortada bizim nelerle geldiğimiz ortada. Biraz haddinizi bilerek konuşun, bilmezseniz birileri gelir öğretir susar kalırsınız ortada.

• Galatasaraylilarin her muhabbette otomatikman maziye donmesi ciddi uzucu. Gecti o donemler guncel durumdan bahsediyorum ben. Tekrar durumu duzeltir sampiyon olursunuz o zaman gecmisten bahsetmezsiniz. Kotu olunca surekli niye gecmise donuyorsunuz? Futbolda dun yok. Bunu hepimiz biliyoruz.

• Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Biz kupa iade ettiysek bunu kabullenmek.icin degil temize cikacagimizdan emin oldugumuzdan yaptik. Keske muzeden forma kaldirip o formayla kazanilan kupayi bas kosede sergileyenlerde yapsaydi. Yapmazlar yapamazlar hepimiz biliyoruz. Cunku biz temize cikacagimizdan ne kadar eminsek gs de cikamayacagindan o kadar emin..

• quote:

Galatasaraylilarin her muhabbette otomatikman maziye donmesi ciddi uzucu. Gecti o donemler guncel durumdan bahsediyorum ben. Tekrar durumu duzeltir sampiyon olursunuz o zaman gecmisten bahsetmezsiniz. Kotu olunca surekli niye gecmise donuyorsunuz? Futbolda dun yok. Bunu hepimiz biliyoruz.

Gomezin golüde 1 sene geride kaldı ona bakarsan. Dursun gidene kadar gelecekten ve şimdiden söz etmek mümkün değil bizim için çünkü adam sportif başarı açısından kulübü sıfırladı. Bu sene de beklentimiz yok ama 2018-19 sezonunda işi bilen vizyonlu bir yönetim gelirse o zaman 11-12 sezonunun aynısını yaşayabiliriz. Riva ve florya gibi ihalelerle ekonomik durumumuzu düzelteceğiz çünkü. Bu parayı doğru kullanacak bir başkan gelsin o zaman eski gücümüze kavuşabiliriz. Dursun sportif olarak kötü ama mali açıdan doğru işler yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 25 Haziran 2017; 21:26:22 >

• quote:

Biz kupa iade ettiysek bunu kabullenmek.icin degil temize cikacagimizdan emin oldugumuzdan yaptik. Keske muzeden forma kaldirip o formayla kazanilan kupayi bas kosede sergileyenlerde yapsaydi. Yapmazlar yapamazlar hepimiz biliyoruz. Cunku biz temize cikacagimizdan ne kadar eminsek gs de cikamayacagindan o kadar emin..

Temize çıkmak derken? Meni almışsın oturmuşsun yerine temizlikten bahsediyorsun. Bizim temizlik bir durumumuz yok, o konuları senin gibi 3 Temmuz mağdurları düşünür.
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Senin bu sene men alip oturdugun gibi mi? O yil neden gitmedigimizi herkes biliyor. Dunya futbol tarihinde penaltilarla biten sikeli tek.mac bizimkisi galiba. Tarihinin en farkli galibiyetini avarajla sampiyonun belli olacagi macta deplasmanda alan takimsin bu arada.

• Bloklusun lütfen daha fazla cevap verme.

• Captain Jack C kullanıcısına yanıt
    Gs bolumu cunku burasi gs liler her seyi soyker biz cexa aliriz. Bakalim ne kadar ceza alacaksin soylediklerin icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: David Trezeguet

Pepe iyi bişey olsa biz alırdık. 36 ya merdiven dayamış.

matematik hocana sevgilerimi iletiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Son 3 sezonda avrupada en cok puan alan galibiyet alan turk takimi beşiktaş. Uefa listesinde en ust sira da ki turk takimi da besiktas. Krossnodara elenen takim taraftarisin . hayal dunyanizda mazeretiniz neydi zaten kotuydunuz degilmi kiyamam onlar kotuymus bizim en iyi yilimizmis. En iyi yillarimiz daha baslamadi bu iki sezon fragmandi. Ezilmeye ve kotuyduk demeye devam.

Bu 2 yil sizin gorebileceginiz en yüksek seviye. Kıymetini ve haddini bil bütün gün rezil ediyorsun kendini ve takımını

• Saçmalamış konuyu açan
  • bu pepee den bahsediyor sanırım haklı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder

quote:

Orijinalden alıntı: David Trezeguet

Pepe iyi bişey olsa biz alırdık. 36 ya merdiven dayamış.

matematik hocana sevgilerimi iletiyorum.

Söyledim onunda selamı var.

• FORUMDA ESKİ ORTAM OLMADIĞI İÇİN TAMAMEN KAOS ORTAMI YARATIP FORUMUN RENKLENMESİ İÇİN AÇILAN BAŞLIKTAN DA ANLAŞILDIĞI GİBİ TROLL BİR KONUDUR.

HERKESE İYİ BAYRAMLAR!

• quote:

Orijinalden alıntı: Johan Elmander

Bence 2 3 den de fazla

Eyvah eyvahhh yaptıkları karsılastırmalara bak leeds bize 6 atmıs ta bunlar yenmiste iste o zaman 2-3 gömlek üstünmüste falanmısta filanmis.

İyi o zaman CL ön elemesinde BJK 0 - 0 ARSENAL / ARSENAL 1 - 0 BJK skorları ile elendigimiz takım 2 ay sonra size icerde dısarda 4 attı , senin hesabına göre say gömlekleri dar kesim olsun.

Zihniyet nerelere gelmis , nelerden yola cıkarak karsılastırma yapılıyor komedi komedi...

*

Konuya gelecek olursak maicon ile pepe kıyaslanamaz bile bu hangi oyuncunun hangi takıma gittigi ile alakalı degil isterse pepe de gs ye gitsin 1. stoper pepe maicon yedegi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fr1xsivE -- 26 Haziran 2017; 11:52:6 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.