dün akşam o1:00 dan sonra mail aderesim çalındı. sabah kalktığımda hiçbir şekilde mail'ime ulaşamadım. forumlarda söylenmiş olan bazı yöntemleri denedim ama sonuc alamadım.
çoğu sitede bu yolla sorunu çözebileceğimiz söylenmiş ancak bu yöntem bende işe yaramıyor. kodu doğru yazıyorum onda sıkıntı yok. bu microsoft hesabı hatalı gibisinden bi hata veriyor. link te mevcut: http://m1308.hizliresim.com/1d/4/r3py6.png
mail adresini kabul etmediği için sonrasında ki işlemlere geçemiyorum.
resimdeki siteye girip, oradan Microsoft Passport Network u secmek gerektiğini söylüyorlar, ancak resimdede gözüktüğü gibi öyle bir seçenek mevcut değil.
ne yapmam gerekiyor mail'imi geri almak için?
Merhaba, geçmiş olsun.
Eğer hesabınıza yaklaşık 1 yıldan beri girmiyorsanız Microsoft hesabınız otomatik olarak kapıtılır.
Ardından sol en altta bulunan English seçeneğine tıklayın ve Türkiye - Türkçe seçeneğine basın. Çıkan sayfada Canlı yardım al yazan yere tıklayın ve Microsoft İletişim başlığı altında olan "Microsoft müşteri hizmetleri veya teknik destekle iletişim"'e girin. Buradan Microsoft Destek - ürünler ve hizmetler için yardım yazan yere tıklayın ve Microsoft Teknik Destek Sohbet olarak geçen yere tıklayın.
mail hesabıma günde en az 10 defa giriyorum zaten. telefon üzerinden.
bir kaç kez daha denedikten sonra böyle bir yazı karşıma çıktı:
Sayın Müşterimiz; Şu anda tüm Müşteri Hizmetleri Yetkililerimiz diğer müşterilerimize hizmet vermektedir VEYA bize çalışma saatleri dışında ulaşmış bulunmaktasınız. Çalışma Saatlerimiz haftaiçi hergün 09.00-19.00 ve Cumartesi 10.00-18.00 saatleri arasındadır (resmi tatiller hariç)
Çalışma saatlerimiz dışında yardım seçenekleri için lütfen web sitemizi Microsoft Teknik destek ziyaret iniz. İyi Günler Dileriz,
Bugün Pazar günü olduğundan dolayı hizmet vermiyorlar. Yarın verilen saat aralığında tekrar bağlanmayı deneyin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme