Şimdi Ara

mail akvite edilmedi çünkü aktive kodu gelmedi maile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lütfen yardımcı olun siteye login olunca mail akviye sayfası geliyo.fakat 3 tane gizli soruyu cvp lıyom fakat akvive kodu gerekiyo ama bana gelmedi öyle bi kod sebebi ne olabilir. bide ben hotmail hesabı kullnıyom oldam olabilirmi hani gec geliyoya hotmaile.

• orda gizli sorulari sectigin yerde lost my key..kodumu unuttum gibi bir$ey var..oraya tiklayip emaile yeni bir kod gondermesini deneyebilirsin..ben 3 kez yaptim priestimin oldugu accounta gelmedi..mecbur ticketla dei$tiricem..
  • banada gelmio pre yok charda ya ticket atsam ilgilenirlermi acaba?
  • vallaha bende de pre yok ama önceden gold almış arkdaş yani goldun son 4 hanesi öğrensem olurmu
  • ticketdan once lost my key secenegini denersen belki ticket atmana gerek kalmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

ticketdan once lost my key secenegini denersen belki ticket atmana gerek kalmaz

deneyin bir kac kez ben deneyince geldi
  • yha nasıl ticket atcaz bide ticket a ne yazca söylermisiniz ilk kez başıma böle bişey geliyor
  • evet tickete ne yazacaz bilgi vferebilirmisiniz?
  • ya binlerce kes bastım ama yine gelmedi bence hotmaile gec geliyo mail ney ondan da olabilir işallah ondamdır.olmazsa ticketi nasıl atacam bi yardımcı olabilirmisiniz
    ?
  • cvp lütfen verin
  • ßende ßilmiom bileneler ltfn yardım etsin
  • bilen yokmu biri yardım etsin
  • simdi yani charları guncellemessek kapanır mı ?
  • lütfn cvp verin.........
  • ewt ya güncellemezsek kapanıyor mu karakterler
  • quote:

Orjinalden alıntı: asas kral

ewt ya güncellemezsek kapanıyor mu karakterler

Kesin hata war bunda, en iisi beqlemek..
  • Dünden Beri Beki yorum Gelsede Yapsak Şu İşi Diye..
  • bende de öyle bronz alcam ama login olamıyrum
  • K2 nin yapcağı iş bu kadar olur, tam heh sonunda düzgün bir uygulama getirdiler diyoruz yine hata yine hata..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.