Bildirim
mail akvite edilmedi çünkü aktive kodu gelmedi maile
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
orda gizli sorulari sectigin yerde lost my key..kodumu unuttum gibi bir$ey var..oraya tiklayip emaile yeni bir kod gondermesini deneyebilirsin..ben 3 kez yaptim priestimin oldugu accounta gelmedi..mecbur ticketla dei$tiricem.. -
banada gelmio pre yok charda ya ticket atsam ilgilenirlermi acaba? -
vallaha bende de pre yok ama önceden gold almış arkdaş yani goldun son 4 hanesi öğrensem olurmu -
ticketdan once lost my key secenegini denersen belki ticket atmana gerek kalmaz -
quote:
Orjinalden alıntı: harDeath
ticketdan once lost my key secenegini denersen belki ticket atmana gerek kalmaz
deneyin bir kac kez ben deneyince geldi -
yha nasıl ticket atcaz bide ticket a ne yazca söylermisiniz ilk kez başıma böle bişey geliyor -
evet tickete ne yazacaz bilgi vferebilirmisiniz? -
ya binlerce kes bastım ama yine gelmedi bence hotmaile gec geliyo mail ney ondan da olabilir işallah ondamdır.olmazsa ticketi nasıl atacam bi yardımcı olabilirmisiniz
? -
cvp lütfen verin -
ßende ßilmiom bileneler ltfn yardım etsin -
bilen yokmu biri yardım etsin
-
simdi yani charları guncellemessek kapanır mı ? -
lütfn cvp verin......... -
ewt ya güncellemezsek kapanıyor mu karakterler -
quote:
Orjinalden alıntı: asas kral
ewt ya güncellemezsek kapanıyor mu karakterler
Kesin hata war bunda, en iisi beqlemek.. -
Dünden Beri Beki yorum Gelsede Yapsak Şu İşi Diye.. -
bende de öyle bronz alcam ama login olamıyrum -
K2 nin yapcağı iş bu kadar olur, tam heh sonunda düzgün bir uygulama getirdiler diyoruz yine hata yine hata..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X