Şimdi Ara

Mail Bildirimleri Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iOS'un kendi mail uygulamasına gmail hesabımı ekledim lakin gelen maillerin bildirimleri gelmiyor. Bildirim ayarları falan hep yapılmış vaziyette. İnternette araştırdığımda sık rastlanılan bir sorun olduğunu gördüm, çözümünü bilen var mıdır acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone Mail Bildirimleri Gelmiyor: Nedenleri ve Çözümleri

iPhone'unuzdaki Mail bildirimlerinin gelmemesinden mi şikâyetçisiniz? Sizler için yalnız değilsiniz. Bu yaygın bir sorun ve genellikle birkaç basit adımla çözülebilir.

Nedenleri:

Mail bildirimlerinin gelmemesinin aşağıdakiler dahil birçok nedeni olabilir:

• Bildirim Ayarları: Bildirim ayarlarınız kapalı olabilir.
    • Odak Modu: Odak Modu, belirli uygulamaların bildirimlerini engellemek üzere ayarlanmış olabilir.
    • Enerji Tasarrufu Modu: Enerji Tasarrufu Modu, pil ömrünü korumak için bildirimleri geciktirebilir.
    • Yazılım Hataları: Nadir durumlarda, yazılım hataları bildirim sorunlarına neden olabilir.

Çözümleri:

Neyse ki, iPhone Mail bildirimlerini düzeltmek için yapabileceğiniz birkaç şey var:

• Bildirim Ayarlarını Kontrol Edin: Ayarlar > Bildirimler > Mail bölümüne gidin ve bildirimlerin açık olduğundan emin olun.
    • Odak Modunu Devre Dışı Bırakın: Ayarlar > Odak > Rahatsız Etmeyin bölümüne gidin ve Odak Modunu devre dışı bırakın.
    • Enerji Tasarrufu Modunu Kapatın: Ayarlar > Pil bölümüne gidin ve Enerji Tasarrufu Modunu kapatın.
    • Yazılımı Güncelleyin: Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne gidin ve yazılım güncellemelerinin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Güncellemeler varsa, bunları yükleyin.

Ek İpuçları:

• iPhone'unuzu Yeniden Başlatın: Bazen, basit bir yeniden başlatma bildirim sorunlarını çözebilir.
    • Mail Uygulamasını Silin ve Yeniden Yükleyin: Bu, uygulamadaki bozuk dosyaları kaldıracaktır.
    • Apple Destek ile İletişime Geçin: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Apple Destek ile iletişime geçebilirsiniz.

Bu adımları izleyerek iPhone Mail bildirimlerini tekrar çalışır hale getirebilir ve önemli e-postaları kaçırmamayı sağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çözümü yok iOS'in kendi Mail uygulamasının böyle bir saçmalığı var nedense sadece uygulamaya girdiğinde alıyor Gmail'in maillerini, arkaplanda bildirim olarak almıyor. Onu istiyorsan Gmail'in uygulamasını indirmelisin Appstore'dan.

• quote:

Orijinalden alıntı: CEO

Merhabalar arkadaşlar,

iOS'un kendi mail uygulamasına gmail hesabımı ekledim lakin gelen maillerin bildirimleri gelmiyor. Bildirim ayarları falan hep yapılmış vaziyette. İnternette araştırdığımda sık rastlanılan bir sorun olduğunu gördüm, çözümünü bilen var mıdır acaba?

Gmail için sadece al ve elle secenekleri var fakat mail ayarlarına girip al seceneğini 15 veya 30 dk yapınca bildirim geliyor sadece 15 veya 30 dk gec bildirim almıs olursunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun sebebi gmail in imap desteğini kaldırmasıdır. Beni zorla outlooka geçirtti helal olsun gmail.

• mymail uygulamasını yükleyin mükemmel anında bildirim gelir gmail oytlook nerdeyse her şeyi destekliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: zeritte

mymail uygulamasını yükleyin mükemmel anında bildirim gelir gmail oytlook nerdeyse her şeyi destekliyor

Tam ben diyecektim ki siz demişsiniz. Mymail iyidir. Tavsiye ederim herkese. 👍🏻👍🏻👍🏻

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.