Evet Beyler Mail Korumalı çar almayı dusunuyorum ama çar alırken nelere dıkkat edılcegını bılmıyorum?Mail korumalı çar aldıgımızda mailini degıstırebılıyormuyuz carı gerı alamaması dolandırılmamak ıcın ne yapmalıyız ?
Hotmail alma, mynet korumalı karakter al.
quote:
Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai
Nedenini acıklarmısın dolandırılmamak için ne yapmalıyız ayrıca mail korumalı çar aldıgımızda ılk yapılması gereken ne ?Yardımın için cok tesekkurederım sımdıden
quote:
Orijinalden alıntı: IcEMıLK
quote:
Nedenini acıklarmısın dolandırılmamak için ne yapmalıyız ayrıca mail korumalı çar aldıgımızda ılk yapılması gereken ne ?Yardımın için cok tesekkurederım sımdıden
Hotmail ve gmail korumalı karakterleri güvenilir kişilerden almanı şiddetle tavsiye ediyorum. Çünkü; hotmail ve gmaili alan kullanıcılar maili kurarken ilk bilgileride yanına kopya alabilir. Mailin ilk bilgileri ile tekrar geri alabiliyorsun maili. O yüzden karakteride geri alabilir. Mynette öyle bir sorun yok. Alma demiyorum, ama alacaksan da güvenilir bildiğin kişilerden al.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: IcEMıLK
quote:
Hotmail ve gmail korumalı karakterleri güvenilir kişilerden almanı şiddetle tavsiye ediyorum. Çünkü; hotmail ve gmaili alan kullanıcılar maili kurarken ilk bilgileride yanına kopya alabilir. Mailin ilk bilgileri ile tekrar geri alabiliyorsun maili. O yüzden karakteride geri alabilir. Mynette öyle bir sorun yok. Alma demiyorum, ama alacaksan da güvenilir bildiğin kişilerden al.
Argosta 86 lwl xbow clerıc ım war apollodan 105 wızın tekı takas ıstedı bnde oyunu bırakıcagım 2 sene ossyı kazanamadım sro yuzunden busene kazanmayı denıcem ^^ben oyuna tekrar doneseye kadar bnm karakterımın degerı ıyıce dusucek degerı yuksekken takas veya satmak ıstedım oyuzden soruyorum =/
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme