Şimdi Ara

mainimi sup yapmaya karar verdim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Main olarak değil de arada zevk amaçlı oynuyorum tabi arkadaşların dediği gibi yanına iyi bir adc bulursan tadından yenmez
  • Tethark kullanıcısına yanıt
    Thresh'in meselesi damage değil thresh çektimi iş bitiyo zaten threshin damagesine bakmıcaksın thresh adamı cektigi anda üstüne çöküşen o 4 adamın damagesine bakıcaksın threshin opliğide burda bu sadece q su 5 kişi arasından adam çıkartabilen başka bi hero söyle ? bu da w su e sine gelelim tristana w su jarvan e q kombosu vb. şeyleri bozuyo bu sayedede büyük işler yapabilirsin xpecial'in montage'ini izleyip bakabilirsin ultisini söylemeye gerek bile duymuyorum.

Küçük bir şey daha eklemek istiyorum bu arada support'un anlamı zaten ingilizcedede destek yardım demek buna dayanarak anlamalısın supportun görevini.Support heal basma damage atma vb şeyden ibaret değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elyy -- 22 Ağustos 2014; 1:43:09 >
  • İyi Bir ADC yle Hem Çıkarsın Hem Keyif Alırsın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elyy

Thresh'in meselesi damage değil thresh çektimi iş bitiyo zaten threshin damagesine bakmıcaksın thresh adamı cektigi anda üstüne çöküşen o 4 adamın damagesine bakıcaksın threshin opliğide burda bu sadece q su 5 kişi arasından adam çıkartabilen başka bi hero söyle ? bu da w su e sine gelelim tristana w su jarvan e q kombosu vb. şeyleri bozuyo bu sayedede büyük işler yapabilirsin xpecial'in montage'ini izleyip bakabilirsin ultisini söylemeye gerek bile duymuyorum.

Küçük bir şey daha eklemek istiyorum bu arada support'un anlamı zaten ingilizcedede destek yardım demek buna dayanarak anlamalısın supportun görevini.Support heal basma damage atma vb şeyden ibaret değil.

Yukarıdada belirttim hocam dalga geçiyordum sadece

• Tethark kullanıcısına yanıt
    Yapma bunu yapma o kadar kişi eksileyince bende ciddisin sandım o kadar yazdım bide :DD:
  • O mesajı yazarken hissettiğim gibi hissetsem daha bir 3-4 mesaj yazdırırdım sana ama şansına artık
  • Duosuz fıs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tethark

Duo bulursan Nami canavardır ama proların sup oynamayacağını biliyorsundur umarım, sup oyuna yeni başlayan farm yapmayı bilmeyen oyuncular için var olan, gerçek oyuna hazırlık rolü gibi bir şeydir

madlife,yellowstar,poohmandu gibi oyuncular pro değil yani öyle mi ? gördüğüm en saçma yorumlardan biriydi kusra bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: number352

quote:

Duo bulursan Nami canavardır ama proların sup oynamayacağını biliyorsundur umarım, sup oyuna yeni başlayan farm yapmayı bilmeyen oyuncular için var olan, gerçek oyuna hazırlık rolü gibi bir şeydir

madlife,yellowstar,poohmandu gibi oyuncular pro değil yani öyle mi ? gördüğüm en saçma yorumlardan biriydi kusra bakma

Bu oyunda rollerin rütbesi vardır, mid > top > adc > jungle > support. Madlife Poohmandu falan ideallerinden vazgeçmiş oyuncular, bir mid olarak turnuvaya katılmak daha zor olduğu için uğraşamayıp support oynamış ortalama altı oyuncular

• number352 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş trollüyo uğraşma yukarıdaki yorumlara bak anlıcaksın :D:D
  • Yanina guzel bi adc bul sende volibeatlr kitle flash bitkinlik al. Adam kule altina gelince flash e q bitkin 3 duz vurus w birak son vurusu da adc yapsin^^

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Support ile oyun taşımak diğerlerine göre biraz daha zor.Yanına kötü bir adc geldiği zaman fazla yapabileceğin bir şey kalmıyor ve böyle bir durumda hayattan soğuyorsun.Yanına güvendiğin bir adc alıp bot pre yapacaksanız durum ayrı tabi ama tek başına girip support oynarsan işin biraz şansa kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

yanına adc bul yoksa çok kötü şeyler olabilir soloqda

+beşşüzbin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lulu supportla tr golddan çıkılıyor rahat.

• syndra orianna annie gibi heroları support rolünde oyna.oyun uzayınca birisine tek atarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammettuncer

quote:

Orijinalden alıntı: Hooly

Gold ligindeyim genelde jungle oynuyorum soloq da.. Ama arkadaslarla team rank felan atarken sup aliyorum zevk aliyorum acikcasi sup oynarken
    Thresh oynarken en cok zevk aldigim ve sevdigim bi champ fakat karma-braum-morgana-janna da oynuyorum
    Sizlere bikac sorum olacak
    Sizce sup oynayarak golddan cikabilirmiyim yani sirtlayacak bi lane degil
    Birde saydiklarim disinda sup onerileriniz var mi alistar ve lulu aklimda ama pek beceremiyorum ustalasmalimiyim bunlarla ?

Diamonda kdr leona al taşıt

karşıya iyi bilen thresh gelürse nitcek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: number352

quote:

Bu oyunda rollerin rütbesi vardır, mid > top > adc > jungle > support. Madlife Poohmandu falan ideallerinden vazgeçmiş oyuncular, bir mid olarak turnuvaya katılmak daha zor olduğu için uğraşamayıp support oynamış ortalama altı oyuncular

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: Tethark

quote:

Orijinalden alinti: number352

quote:

Duo bulursan Nami canavardir ama prolarin sup oynamayacagini biliyorsundur umarim, sup oyuna yeni baslayan farm yapmayi bilmeyen oyuncular için var olan, gerçek oyuna hazirlik rolü gibi bir seydir

madlife,yellowstar,poohmandu gibi oyuncular pro degil yani öyle mi ? gördügüm en saçma yorumlardan biriydi kusra bakma

Bu oyunda rollerin rütbesi vardir, mid > top > adc > jungle > support. Madlife Poohmandu falan ideallerinden vazgeçmis oyuncular, bir mid olarak turnuvaya katilmak daha zor oldugu için ugrasamayip support oynamis ortalama alti oyuncular

Support kolay bi rol mü sanyyorsun bi midde katarina oynamak var bide supda hakkyyla thresh,nami oynamak var bence bi katarina oynamak daha kolay threshe göre

• Hooly H kullanıcısına yanıt
    Bizim cahil sunucumuzda SUP rolu cok kucumseniyor.SUP'un tek basina oyunu tasimasi cok zor ama yaninda iyi oynayan bir adc oldukdan sonra istedigin lige cikarsin.SUP adc'yi tasir,adc'de oyunu tasir.Nami,Leona,Maokai(Ciddiyim) sup olarak onerebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSaffron

quote:

quote:

quote:

Duo bulursan Nami canavardir ama prolarin sup oynamayacagini biliyorsundur umarim, sup oyuna yeni baslayan farm yapmayi bilmeyen oyuncular için var olan, gerçek oyuna hazirlik rolü gibi bir seydir

madlife,yellowstar,poohmandu gibi oyuncular pro degil yani öyle mi ? gördügüm en saçma yorumlardan biriydi kusra bakma

Bu oyunda rollerin rütbesi vardir, mid > top > adc > jungle > support. Madlife Poohmandu falan ideallerinden vazgeçmis oyuncular, bir mid olarak turnuvaya katilmak daha zor oldugu için ugrasamayip support oynamis ortalama alti oyuncular

Support kolay bi rol mü sanyyorsun bi midde katarina oynamak var bide supda hakkyyla thresh,nami oynamak var bence bi katarina oynamak daha kolay threshe göre

Nasıl daha kolay olabilir ki bir kere farm yapmıyorsun hatta fazla basit bence ne bileyim alternatif bir rol falan lazım yerine, şahsen oyundan support kaldırılsa adc oynadığım maçlar hariç farketmem ben, o zamanda bir işe yaradığından değil doğru düzgün vurmuyor bile yanımda adam olmadığı için farkederim

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSaffron

quote:

quote:

quote:

En fazla e failler yanindaki adc de is bitiyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.