Şimdi Ara

mainimi sup yapmaya karar verdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gold ligindeyim genelde jungle oynuyorum soloq da.. Ama arkadaslarla team rank felan atarken sup aliyorum zevk aliyorum acikcasi sup oynarken
    Thresh oynarken en cok zevk aldigim ve sevdigim bi champ fakat karma-braum-morgana-janna da oynuyorum
    Sizlere bikac sorum olacak
    Sizce sup oynayarak golddan cikabilirmiyim yani sirtlayacak bi lane degil
    Birde saydiklarim disinda sup onerileriniz var mi alistar ve lulu aklimda ama pek beceremiyorum ustalasmalimiyim bunlarla ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Annie support
    Nami çok iyidir.
    Leonada harikadır.
  • yanına adc bul yoksa çok kötü şeyler olabilir soloqda
  • Duo bulursan Nami canavardır ama proların sup oynamayacağını biliyorsundur umarım, sup oyuna yeni başlayan farm yapmayı bilmeyen oyuncular için var olan, gerçek oyuna hazırlık rolü gibi bir şeydir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hooly

Gold ligindeyim genelde jungle oynuyorum soloq da.. Ama arkadaslarla team rank felan atarken sup aliyorum zevk aliyorum acikcasi sup oynarken
    Thresh oynarken en cok zevk aldigim ve sevdigim bi champ fakat karma-braum-morgana-janna da oynuyorum
    Sizlere bikac sorum olacak
    Sizce sup oynayarak golddan cikabilirmiyim yani sirtlayacak bi lane degil
    Birde saydiklarim disinda sup onerileriniz var mi alistar ve lulu aklimda ama pek beceremiyorum ustalasmalimiyim bunlarla ?

Diamonda kdr leona al taşıt

• hll qnq thresh de al
  • leona banlanmıyorsa leona al yoksa annie yanına pre girecek adc al leona alırsan 3 lvl olunca dogrudan gir adamlara w açmayı unutma e q kombosu yeter zaten 2 dürtmeye kesersiniz zaten en önemlisi bir adc ile duo gir tanıdıgın ve skype gibi programlardan konuştugunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Solo icin Fiora mı Riven mi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adc oynayamam ama yanımdakı support iyiyse benden bir tık üst adamı bile ezebilirim

• Silverdan annie support, golddan alistar support, platinden thresh supportla çıktım.
  • Tethark kullanıcısına yanıt
    Hocam post kasma amacıyla cevaplamayın şu konuları.Prolar support oynamaz diye bi kavram olabilir mi.LCS vb. büyük turnuvalarda support görüntü açısından kullanılıyor zaten.Support kalınca nidalee alan arkadaş sensin heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASSHEN

Hocam post kasma amacıyla cevaplamayın şu konuları.Prolar support oynamaz diye bi kavram olabilir mi.LCS vb. büyük turnuvalarda support görüntü açısından kullanılıyor zaten.Support kalınca nidalee alan arkadaş sensin heralde.

Nidanın nesi varmış, heal atıyor, q'su ile karşı adcye farm yaptırmıyor, w ile warda gerek yok çok iyi bence, en azından Thresh gibi late gamede tam komboda 300-400 damage vurmuyor
  • sup oynamak yürek ister; yüreğin yeter mi sup oynamaya delikanlı?
  • Tr serverinde duosuz taşıman pek kolay değil , westte ama taşıyabilirsin fark yaratırsan en azından adamın maini adc olmasa bile farm yapabiliyor düzgün
  • Tethark kullanıcısına yanıt
    Nidalee ile stun slow atılmıyor , earlyde verdiği heali can yenileme 5 snde dolduruyor , w ile kapanı kaç gerekli noktaya kaç saniyede koyabilirsin ? Hadi koydun rakip zaten kapana kesin kafa atacak.Ayrıca laneden adcsini üstün çıkaran bir Thresh in verdiği hasar önemli değildir.Hasar vermek istisnalar olsada supportun görevi değildir zaten.Support demek ward yada heal makinesi de değildir.Atın artık şu düşünceyi kafanızdan.
  • quote:

Nidalee ile stun slow atılmıyor , earlyde verdiği heali can yenileme 5 snde dolduruyor , w ile kapanı kaç gerekli noktaya kaç saniyede koyabilirsin ? Hadi koydun rakip zaten kapana kesin kafa atacak.Ayrıca laneden adcsini üstün çıkaran bir Thresh in verdiği hasar önemli değildir.Hasar vermek istisnalar olsada supportun görevi değildir zaten.Support demek ward yada heal makinesi de değildir.Atın artık şu düşünceyi kafanızdan.

Diziye başlıcam şimdi uzatmıyorum ondan http://tr.op.gg/summoner/champions/userName=Tethark

Edit : Ve hocam Nida supu savunan adama laf anlatmakla uğraşma anlamıyorlar denedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tethark -- 22 Ağustos 2014; 0:26:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tethark

quote:

Nidanın nesi varmış, heal atıyor, q'su ile karşı adcye farm yaptırmıyor, w ile warda gerek yok çok iyi bence, en azından Thresh gibi late gamede tam komboda 300-400 damage vurmuyor

• supu severek oynuyorsan mutlaka duo bulmalısın yoksa zor her oyun düzgün adc gelmiyor maalesef
  • Hooly H kullanıcısına yanıt
    Şu iki konuma göz gezdir dostum aradığın cevapları fazlasıyla alırsın.

http://forum.donanimhaber.com/m_88253000/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_96036675/f_//tm.htm#96036675
  • Yanina duo adc bulamadığın sürece support ne kadar iyi oynarsan oyna tasiyamazdin. Yanında her thresh hookuna kafa atan bi draven oynadığını düşün.

• Bende bir ara kalkistim ama 10 oyun sonra sıkıldim farm kill almayinca bi garip geldi hic 9- 10 oyun üst üste supp oynamamıştım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.